2021 Şubat Anneleri

benim 2940 ti bir hafta sonra 3350 cikti canim aliyolar merak etme

İlk doğumumda o bi kase çorbanın ne demek olduğunu eksikliğini çok gördüm, amin inşallah sağlıjla kucaklarız inşallah, her doktorun dediğini önemsememek lazım

Kızlar bişey soracağım aranızda kalıcı oje veya protez tırnak kullanan var mı? Doğum öncesi çıkarmanız istendi mi?

Merhaba anneler ne güzel melekler geliyor sırayla. Allah güzel sağlıklı ömürler versin hepsine bizlerede bol süt çabucak toparlanmak nasip etsin inş.
Benim sancılar sanki geliyor. Bebek bence kanala girdi dün gece öyle hissettim bugün de sık sık adet sancım vardı. Yakın sanırım gelişi bana da dualarınızda yer verirseniz sevinirim

Allahım yardımcın olsun canım rabbim bir avazda kurtarsın, bol bol sütun olsun inşallah ❤ benimde doğum cumartesi ama banada sanki yakında gelicek gibi geliyor , aşırı uyku halim var, adet sancılarım oluyor, bağırsaklar bi hareketli, alt kısma baskı da var bakalım inşallah bekler bizi panik etmez herşeyim hazır da son bi komposto hastanede araştırmalık birşeyler yapicam

Amin cnm çok saol. Aynı güzel dilekler senin içinde geçerli. Ve durumumuz tamamen aynı bütün belirtiler bende de mevcut şayet daha sıklaşırsa veya daha belirti gelirse ben de kalkıp bir komposto yapacağım. Malum tekim eşim de beceremez. Hastane için birşey düşünmedim ama belki bir kek çırparım o sancılarla yemem de zor ama neyse

Bende kendimi yormasam biraz daha beklese diyorum daha kayısı da almadım komposto da yapamam annemi de çağırdım perşembe temizlik olucak ondan sonra gelicekse gelsin olsun sonrasına acıkırsın ben daha şimdiden doğumdan sonra ne yicem diye düşünüyorum hiç bişey yapamazsan kuruyemis alırsın

İnş gününü bekler senin kuzu cnm. Benim gelebilir ama günü belli olmayınca ayrı stres oluyor çünkü ben Gaziantepliyim cnm heryer yer yemek dolu ilk Doğumda da eşim getirmişti sonrası kolay o yüzden. Evde birşeyler yapsın bir zahmet. 9 ay taşıdım tek başıma geçirdim biraz da o baksın bana hakkım ama di mi

Öyle tabi baksınlar bebeği heyecanla bekliyorlar da nasıl dogucak hiç düşünmüyorlar senin yerin güzelmiş canım orda ne yenir şimdi bizim için de ye süt olsun

Canım Allah bir sancıyla kurtarsın inşallah güzel acilmalarla gidersin hastaneye doğal sanci öyle rahat oluyor ki suni sancı çok fena bisey...Bence koca bir tencere çorban olsun doğum sonrası o sıcak çorba ne iyi geliyor.. belirtilerini bizimle de paylaş canım bizede fikir olur...

Kızları dr'dan geldim bende 1şubatta 39+1 de sezeryan olacağım. Yarın sabah anestezi dr ile görüştürecek ve kan tahlili de verecekmişim. 2 hafta önce extra testler istemişlerdi ama Zaten ben anestezistn adını almış,araştrmış ve kesin konuşup tanışayım diyordum isabet oldu.
Babacığım da görür inşallah

Herkese meraba kızlar... Bende kontrolden geldim..bebis 3400 kg olmuş..nst de 3 tane kasilmam oldu.. Açılma yok... Ama dr cumaya gelir bu dedi ben şok.. Perşembe kontrole çağırdı yeniden... beni de stres basmaya basladi
Bana da 3500 dedi acılma yok nst de 2 sancı cıktı ama 2 hafta bekler dedi

Herkese meraba kızlar... Bende kontrolden geldim..bebis 3400 kg olmuş..nst de 3 tane kasilmam oldu.. Açılma yok... Ama dr cumaya gelir bu dedi ben şok.. Perşembe kontrole çağırdı yeniden... beni de stres basmaya basladi
Maşallah kuzuya canım. Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah. Bana da düzenli sancın var pazara kadar doğurabilirsin demişti salıyı da devirdik

Detayları merakla bekliyoruz canım. Önce Annesi kuzusu doyun birbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…