2021 Şubat Anneleri

Kızlar diyelimki toplamda 15 kilo alındı sizce nezamana kadar verilir tecrübeli anneler vardır ?
Ben oğlumda 18 kilo aldım emzirdim 19 ay 1 yıldan sonra diyete başladım emzirirken çok güzel kilo verdim hamilelik başlangıç kilomdan dahada düştüm ama eski kıyafetlerine rahat giremedim yine çünkü bedenim genişledi malum .

@Bircansev
Valla görenler inaniyor bitek ama ben oglumda 10 kilo aldim doguma 85 le gittim 2 gün sonra eve geldigimde tartildim 85.200 düm yani dogumda 200 gram almistim 😅😂😂 ve oyle benimle kaldi tam diyete girdim kilo vermeye basliyodum hamile kaldım. Simdi yarin yine gitmeden tartilicam umarim oglumdaki gibi kilo alip donmem 😂
Canım inşaallah minik istediğimiz kilodayiz ve kuvoze gerek kalmaz. Ama kalsa bile orası onun için güvenli alan Rabbim her ikinizide yar ve yardımcısı olsun güzel haberlerini merakla bekliyor olacağım

insanbuL insanbuL canim ben aslında normali yaşadım da suni sancı ile..senin kendi sancilarin belinden mi vuruyordu belime ikidir çok fena ağrı giriyor ama normal bı ağrı degil

Bende geçen hafta gittiğimde biraz şüpheligittim. Benimde dr um hemen gard ın düştü diye sezeryana alacak değilim zaten sezeryan da yapsam 39+larda alıcam dedi. 39 lara bi gelelim gidişata bakalım 40 a kadar bekleriz belli eder kendini zaten dedi. Dr tutumu çok önemli gerçekten. Hayırlısı neyse o olsun elbette. Ben bursada mehmet aral atalay a gidiyorum. Sen de bursadamusun
Nasip olur inşallah sağlıklı bir şekilde, ben İstanbuldayım nehir bayrama gidiyorum imza atarsan 42 ye kadad bekliyor, sağlıkla kucaklayalım

Anestezi doktoruyla görüşebilmen çok iyi olmuş. Anlattıklarını bizimle de paylaş olur mu?
Tamam canım birazdan gideceğim yazarım.

Dua eden arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun 🤲
Geldik biraz once yatışım yapıldı kızlar yalnız ödemeyi hemen aldılar taburcu olurken vs değil 🤷
Allah yardımcın olsun canım.🤲💐 Bebişten de senden de iyi haberler bekliyoruz🥰
Benim hastanemde girişte peşin peşin alıyor.🙄

Tamam canım birazdan gideceğim yazarım.

Allah yardımcın olsun canım.🤲💐 Bebişten de senden de iyi haberler bekliyoruz🥰
Benim hastanemde girişte peşin peşin alıyor.🙄

Burda sanki arkadaş ödeme taburcu olurken dedi diye hatırlıyorum ama aldılar valla peşin peşin bizdende 😅

Evet kasılmaları hissediyorum ama ağrı yok şimdilik 1 hafta daha dursun gelmesin ölçümleri 36 ile uyumlu çünkü biraz daha rahatlamis girerim doğuma
Canim sende kızılayda mi yapacaksın doğum :) ben orada spinal sezeryan oldum okay bey de

Dua eden arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun 🤲
Geldik biraz once yatışım yapıldı kızlar yalnız ödemeyi hemen aldılar taburcu olurken vs değil 🤷
Canım kolaylıkla gerçekleşsin inşallah doğumun bebişini kucağına al sağlıkla dualarımız seninle ve tüm doğum yapacaklarla 🤲🏻 Bizi habersiz bırakma 🤗
Benim.dd oyleydi canim.Allaj yar ve yardimcin olsn hangi kattasin
Canım sen ne zaman taburcu olacaksın?

Merhaba normal dogum bekleyen caresiz anneler. Ben de sizden biriyim :))
39+1 olduk ve bu son hafta oldugu icin ister istemez stres oluyoruz.
Gectigimiz hafta duzenli kasilma, adet sancisi, gece sancilanma vs herseyi yasadim ama dogum sancisi gibi giderek artmadi. Her seferinde belli bir sure sonra normale dondum.
İlki normal oldugu icin bu da normal olsun istiyodum. Sezeryan olmayi o yuzden istemiyorum.
Gruptan su ana kadar suyu gelenler disinda sanciyla doguma giden olmadi sanirim. Artik dogumlar da eskisi gibi olmuyor diye dusunmeye basladim.

Burda sanki arkadaş ödeme taburcu olurken dedi diye hatırlıyorum ama aldılar valla peşin peşin bizdende 😅
Bence çok saçma. Ekstra bir işlem çıkar eder diye düşünmeden peşin peşin alınca daha da ürkütücü benm için. Anneye bebeğe bi şey olursa biz önden alalım paramızı bakış açısı mı bilmiyorum ama🙄🤷🏻‍♀️

kedilianne84 kedilianne84
Kan testimi verdim.ayrıca Pıhtılaşma zamanı, ekg ve covid testi oldum. Anestezistle de görüştüm. Öyle tatmin edici bir görüşme değildi tabiki.klasik daha önce ameliyat oldunuz mu kalp sorununuz var mı tmm spinal olacaksınız Bitti.
ben sordum o cvp verdi. Niye epidural değil dedim. Epidural ağrısız normal doğumlarda ve daha büyük amelytlarda tercih ediyoruz dedi. E onda anestezi dozunu arttırabiliyorlar. Kombineyi de sordum. Spinal; daha daha az dozajla daha kısa sürede etki ediyormuş.ben baya ağrılı kusmalı geçirenler fln gördüm diyince klasik Herkesin ağrı eşiğine göre doğum sonrası etkisi değişiyor dedi. Ekstrem durumlarda spinalden genele dönülüyor mu dedm evet dedi. Özetle böyle kızlar.

Nasip olur inşallah sağlıklı bir şekilde, ben İstanbuldayım nehir bayrama gidiyorum imza atarsan 42 ye kadad bekliyor, sağlıkla kucaklayalım
Yok ya beklemem ben 42 ye kadar. Hem çok yoruldum fiziken ve ruhen hem de küçük çocukla hamilelik gerçekten deli işiymiş. En fazla 40 a kadar beklerim çünkü daha geçen hafta 3450 di bebek 5 kg doğar bu yoksa😬😬😬

Back
X