2021 Şubat Anneleri

Tosuncuk olmuş bunlar maşallah 🥰 Kanala girmiş mi bebiş?

Bir tosuncuk daha 🙈 Benimkine de 3400 demişti cuma tekrar gidicem kaç olacak acaba 😂 Bende hiç sancı çıkmıyor. Seninki girmiş mi kanala?

Normal doğumun cilveleri 😁
Kanal a girmiş girmemiş demedi... Ama bebis in başı aşağıda idi canım..

Kizlar merhaba
İnşallah ben de ikinci bebisi kucağıma almak istiyorum Ocak annelerine yazdım biraz ama adet görmemle sonuçlandı Hayırlısı
Bat 15-16 Haziran civarlarında
Her şey Allah'tan Hakkımızda hayırlı olanı versin
Bende ikinci bebekbicin ugrasiyorum gecen ay farkinda olmadan korunmamisim tutmadi bu ay da denedikk yine olmadi acikcasi endiselenmeye basladim ilk gebeligim dusuk oldu hemen tutmustu oglum da hemen tuttu bunda neden boyle oldu anlamadim

Bende ssvde dn vazgeçtip dün gün isteyecektim doktorumdan ama doktorum herkes yapıyor sen niye yapamayacaksın dedi:) kime gidiyorsunuz
Bende geçen hafta gittiğimde biraz şüpheligittim. Benimde dr um hemen gard ın düştü diye sezeryana alacak değilim zaten sezeryan da yapsam 39+larda alıcam dedi. 39 lara bi gelelim gidişata bakalım 40 a kadar bekleriz belli eder kendini zaten dedi. Dr tutumu çok önemli gerçekten. Hayırlısı neyse o olsun elbette. Ben bursada mehmet aral atalay a gidiyorum. Sen de bursadamusun

İnş gününü bekler senin kuzu cnm. Benim gelebilir ama günü belli olmayınca ayrı stres oluyor çünkü 😬 ben Gaziantepliyim cnm heryer yer yemek dolu🤣🤣 ilk Doğumda da eşim getirmişti sonrası kolay o yüzden. Evde birşeyler yapsın bir zahmet. 9 ay taşıdım tek başıma geçirdim biraz da o baksın bana hakkım ama di mi 🤪
Off bunu okuyunca ağlamaya başladım 😂ahh Antep ahh kilo alma sebebim 😊

Bebis idare ama.emmiyo.pel canm.sutum.gelmiyo cnku mamaya baslycaz
Canım mamayı vermeden önce mi emzirmek gerekiyor sonra mı emzirmek gerekiyor bi araştır olur mu. Mamayı da biberonla verme istersen. Pet bardak, şırınga, çay kaşığı gibi şeyler deneyebilirsin. Memeyi tamamen bırakmaması için sonradan pişman olmanı istemem. Gak dedikçe meme guk dedikçe meme vermekten çekinme. Memenin arz talep çalışmasını unutma lütfen. En başlarda sık emzrirsen sonrasında zaten süt çok üretir sık emzirmesen bile. İnşallah bol bol gelir doyar kuzun.

Öyle tabi baksınlar bebeği heyecanla bekliyorlar da nasıl dogucak hiç düşünmüyorlar 😄 senin yerin güzelmiş canım orda ne yenir şimdi bizim için de ye süt olsun 😄😄
Benim eşim çok soğuk kanlı ya hiç heyecan yok. Sanki ben tek yaptım 😜 keşke yakın olsak da hep birlikte yeseydik.😬 inş bol bol sütümüz olur hepimizin cnm
Canım Allah bir sancıyla kurtarsın inşallah güzel acilmalarla gidersin hastaneye doğal sanci öyle rahat oluyor ki suni sancı çok fena bisey...Bence koca bir tencere çorban olsun doğum sonrası o sıcak çorba ne iyi geliyor.. belirtilerini bizimle de paylaş canım bizede fikir olur...

Birde dr yürüyüş yao bol bol dedi... Bende yürürken karnım taş gibi oluyor dedim.. Oda kasiliyordur dedi devam et dedi.. aynı durumdaki arkadaşlara da bilgi olsun...
Amin cnm ne güzel dualar bunlar. İnş seninde böyle güzel geçer doğumun. O zaman ben hastaneye gitmeden arpa şehriyesi çorbası yapayım. Hem o süt artırıyormuş. Yürürken aynıları bana da oluyor normal demek ki.
2.ler daha erken gelir derler doğum da daha kısa sürermiş öyle okumuşum 🙈
Benim normalde ilk çocuğum 39 da sancısı başlamış 39+1 de doğmuştu ve erkek. Bu kızım bugün 39 haftayı doldurduk gelen giden yok. Belli olmuyormuş cnm o.
kızlar bende 3 cm açılma var şu an tecrübeli anneler sizce ne zaman gelir?
Bir de kanala daha girmemiş bebem, açılma devam etse ve bebek de kanala daha girmemişse ne olur o durumda?
Çok şanslısın 3 cm açılma için ben 14 saat ağır sancı çekmiştim. Allah’ın izniyle olumlu düşün açılman daha da ilerleyecek bebiş kanalada girecek kolayca Doğumun olacak 😉 bir de üzerine baskı yapıyor dr yardım ediyor ben de öyle yapmıştı sayesinde doğurmuştum
Kızlar normal doğum yapıp epidural yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı, tam bilmiyorum da prenses doğum dedikleri şey
Ben ilk doğumumda yaptırmıştım.14 sat ağır sancı üzerine yaptırdım. Yapıldıktan 4 saat sonra doğdu bebeğim. Bir rahatlama geliyor nefesi düzeliyor ama ıkınamadım. O hissi azalttı ve ıkınma kısmı 45 dakika sürdü. Dayanabildiğim kadar dayanacağım bu defa ama olmazsa yine alırım.

Ya bende çok dr un dediğine bakmayim diyorum ama arada kasılmaları hissedince acaba diyorum.. bakalım beklemeye devam.. sende sanci kasılma var mi oluyo mu canım sen benden öncesin aslında...
Sancı bazı geceleri çok oluyor hem kasılıyor hem rektuma vuruyor. Gün içinde kasılmam oluyor ama uzun aralıklı. Geçtiğimiz hafta bebeğin aşağı var gücüyle ittirdiğini hissediyordum hatta elimle tutma refleksi oluyordu sanki çıkacak gibi. Bi kaç gündür yokoldu.

kızlar bende 3 cm açılma var şu an tecrübeli anneler sizce ne zaman gelir?
Bir de kanala daha girmemiş bebem, açılma devam etse ve bebek de kanala daha girmemişse ne olur o durumda?
Açılma kişiye göre değişiyor canım 2 cmle 10 gün geçiren de var. Bir saat içinde 7 cm açıklık olanda. Ama kanala girmediyse açıklık nasıl olmuş hiç bilemiyorum ben bebek kanala girip zorlayınca açılma gerçekleşiyor diye biliyordum. Sezaryen olabilir o halde.

Kızlar normal doğum yapıp epidural yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı, tam bilmiyorum da prenses doğum dedikleri şey
İkinci doğumumda epidural yapıldı canım. Suni sancının gramını hissetmedim. Doğum öncesi tam açılma gerçekleşene kadar uyukladım diyebilirim. Sadece iyi bir anestezi uzmanı gerekiyor. Dozu doğum anına kadar geçmeli ki Doğumda ıkınabilesin. Yoksa ıkınma isteği kayboluyor.

Kızlar diyelimki toplamda 15 kilo alındı sizce nezamana kadar verilir tecrübeli anneler vardır ?
Ben çok yazdım bu akşam ama buna da yazayım gideyim :) bünyenle alakalı sanırım. Ben çok hızlı veriyorum. İkinci ayda eski kiloma çoktan dönmüş oluyorum. Bir de dereotu hem süt arıtıyor hem de yemekten 10 dk önce yenirse kilo verdiriyor annem böyle zayıflamıştı.

İkinci doğumumda epidural yapıldı canım. Suni sancının gramını hissetmedim. Doğum öncesi tam açılma gerçekleşene kadar uyukladım diyebilirim. Sadece iyi bir anestezi uzmanı gerekiyor. Dozu doğum anına kadar geçmeli ki Doğumda ıkınabilesin. Yoksa ıkınma isteği kayboluyor.
Öneriyor musun canım ilk doğumum olacak isteyim mi çok tecrübesizim. Sen isticek misin epidural

Back
X