2021 Şubat Anneleri

Az geliyor damla damla benim doktorumda ona benzer bir şey söyledi telefonda. Bakalım ilk çocuğun bilgisizliği de var . Sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏
Benim ilk kanama 3 aylıkken olmuştu yine olacak aynı miktarda olursa endişelenme dedi öylede oldu yerleşme kanaması demişti için rahat olsun
Ben de ağır nezle oldum şu anda resmen başımı kaldıramayacak haldeyken bir yandan da çocuğumla oyun oynuyorum vs doğuma bu kadar yakın zaman kalmışken nezle olmam bebeğe sorun olmaz İnşallah çok üzülüyorum 🥺

Aynen dönüyor gibi olu
Yeri azaldığı için hareketleri kısıtlanır. Ama böyle vurma olarak değil dalgalanma şekline dönüşüyor,hareket azalmıyor yani cnm.

Çoğumuzda hamilelik öncesi uykusuz geceler başladığımiçin çabuk adapte oluruz diye düşünüyorum🙈🙈 ama tabi yine de zor olacak😔 ağrın çok yoksa yürüyüşü daha fazla yap gaz için. Bebişin emmesine de maşallah🧿🧿 sütün de gelmiş ne güzel🤩

Cnm ağrı kesici istedin dmi hemşirelerden. Dikloron veya parol ilave ediyorlar. Acı çekme boşuna🥺 bebiş niye hep ağladı ya kıyamam. Mama verdin mi ? Göğsüne tutturuyorsun di mi?
Aynen dönüyor gibi oluyor
Ben de şu anda nezleyim doğuma bu kadar yakınken çok üzülüyorum bebeğe etki etmez İnşallah diye

Herkese meraba kızlar... Bende kontrolden geldim..bebis 3400 kg olmuş..nst de 3 tane kasilmam oldu.. Açılma yok... Ama dr cumaya gelir bu dedi ben şok.. Perşembe kontrole çağırdı yeniden... beni de stres basmaya basladi😩
Stres olma yaa neden oluyorsun haftası iyi bekletmeden işte, geç kalınca daha büyük stres 🤣
şaka bir yana her şeyin hayırlısı inşallah sağlıkla güzelliklerle kolaylıklarla gelsin tüm bebişlerimiz 40tan sonraya da kalmasınlar amin 🤲

İkinci doğumumda epidural yapıldı canım. Suni sancının gramını hissetmedim. Doğum öncesi tam açılma gerçekleşene kadar uyukladım diyebilirim. Sadece iyi bir anestezi uzmanı gerekiyor. Dozu doğum anına kadar geçmeli ki Doğumda ıkınabilesin. Yoksa ıkınma isteği kayboluyor.
Üstadlık burada işte çok kişi diyor ıkınma kayboluyor diye bu sefer bastır vakumla falan 😕 benim doktorum epidural yapalım ilk gebelik süre daha uzun oluyor dığum anına güçsüz kalma dedi. Ailesel doğum genetiğine bakacak olursak evet biraz lazım

Öneriyor musun canım ilk doğumum olacak isteyim mi çok tecrübesizim. Sen isticek misin epidural
sen doktorunla bi konuş canım. İyi bir uzman eliyle olacaksa bunda da isterdim hatta doktora istediğimi söyledim ama devlette her isteyene yapmıyorlar. Özeldeki doğum ekibine güveniyorsan bir konuş mutlaka. Sancı hiç hissetmiyorsun. Büyük lüks bana göre. Bence kendi sancını öncesinde bekle belki de seni hiç zorlamayacak o zaman epidurale de gerek kalmayacak. Çoğu doktor gebe zorlandığında isterse eğer epidurali sonradan yapıyor zaten.

Kızlar normal doğum yapıp epidural yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı, tam bilmiyorum da prenses doğum dedikleri şey
Ben epidural istiyorum sancım başladığında. Doktora da söyledim ama gidişat ne gösterecek bakalım.
Kuzum yok ya doktor da öyle dedi bu 3.müymüş erken gelebilir diye yok ortada gelen giden 😂
Demekki efsaneymiş onlar 🙈

Bende ikinci bebekbicin ugrasiyorum gecen ay farkinda olmadan korunmamisim tutmadi bu ay da denedikk yine olmadi acikcasi endiselenmeye basladim ilk gebeligim dusuk oldu hemen tutmustu oglum da hemen tuttu bunda neden boyle oldu anlamadim

Merhaba canım bu mesajı ne zaman yazdım bulamadım ama ben şuan Mayıs annesi adayıyım. Yani mesajı yazdıktan sonra da kaç ay daha beklemisim Hayırlısıyla Allah sana da tez zamanda nasip etsin 🙏

sen doktorunla bi konuş canım. İyi bir uzman eliyle olacaksa bunda da isterdim hatta doktora istediğimi söyledim ama devlette her isteyene yapmıyorlar. Özeldeki doğum ekibine güveniyorsan bir konuş mutlaka. Sancı hiç hissetmiyorsun. Büyük lüks bana göre. Bence kendi sancını öncesinde bekle belki de seni hiç zorlamayacak o zaman epidurale de gerek kalmayacak. Çoğu doktor gebe zorlandığında isterse eğer epidurali sonradan yapıyor zaten.
Çok saol canım baya aydınlandım, İnş çok kolay geçer doğumlarımız

Epidural için 4-5 cm lik açılma gerekiyormuş sanırım. Bence de duruma göre karar verilebilir.

Üstadlık burada işte çok kişi diyor ıkınma kayboluyor diye bu sefer bastır vakumla falan 😕 benim doktorum epidural yapalım ilk gebelik süre daha uzun oluyor dığum anına güçsüz kalma dedi. Ailesel doğum genetiğine bakacak olursak evet biraz lazım
Baktın zorlanıyorsun sonradan istersin. Ama aynen dediğin gibi. Dozu iyi ayarlanmazsa belden aşağın hiç tutmuyor. Ben ıkınamadım karnıma bastırmak zorunda kaldılar. Gerçi onun da acısını hiç hissetmedim ama kendi ıkınmanla bebeğin doğması farklı zorla çıkarılması farklı. Ikınırken bebekte bedenin de hazirlaniyor.

Baktın zorlanıyorsun sonradan istersin. Ama aynen dediğin gibi. Dozu iyi ayarlanmazsa belden aşağın hiç tutmuyor. Ben ıkınamadım karnıma bastırmak zorunda kaldılar. Gerçi onun da acısını hiç hissetmedim ama kendi ıkınmanla bebeğin doğması farklı zorla çıkarılması farklı. Ikınırken bebekte bedenin de hazirlaniyor.
Normalde doğum başlayana kadar ki sancıları hissetmemek için mi epidural yapılıyo, tam doğum anından korkuyorum aslında ben bebek çıkarken. Ondan uyuşturulsın diye düşündüm. Ya konuşunca bile içim Bi tuhaf oluyo nasıl doğurcam ben 😭

Stres olma yaa neden oluyorsun haftası iyi bekletmeden işte, geç kalınca daha büyük stres 🤣
şaka bir yana her şeyin hayırlısı inşallah sağlıkla güzelliklerle kolaylıklarla gelsin tüm bebişlerimiz 40tan sonraya da kalmasınlar amin 🤲
Amin canım yaa cümleten inşallah çok strese girmeden kolayca bebislerle kavuşalım inşallah...Ya bir de dr 3 400 kg görünce nst den önce tabi...bebegi daha fazla büyütmesek mi dedi.. Bende nasıl yani hocam benim doğumlar normal napıcaz dedim..O da ilk doğumun 3 600 olmuş ya bu onu geçerse zorlanirsin dedi...sanki sezeryan i ima etti ya da suni sancı ile mi başlatmayı anlamadım... meyveyi azaltmami söyledi bi de bol yürüyüş...bakalım inşallah çok bekletmeden gelir bebis

kedilianne84 kedilianne84 dediği gibi duydum ben de epiduralle doğuran arkadaşlarımdan 4-5 cm den sonra yapıyorlar. Okuduğum kadarıyla doğumun evrelerinde en yavaş geçen süre bu zaman. Sonrasında şiddet artıyor ama süre kısalıyor bu arada da doğum evresine geçene kadar anne güç toplamış olsun isteniyor. Açıklığın ilerlemesine göre ilacı kademeli olarak veriyorlar diye biliyorum. Çat birden yüksek doz verirler ama senin vücuduna uygun değildir sonra hissiz kalıyorsun malesef.
Devlette herşeyi belli protokollere göre yapıyorlar çünkü “araştırmadaki” bilmem kaç kişiden 1 oluyorsun. Sonra sonuçlara göre ayrı kategoriye giriyorsun.
insanbuL insanbuL ben de senin gibi düşünüyorum duruma göre isterim ya da istemem. İnşallah gerek kalmaz 😂
ağrı hissetmeden doğuran kadınlara hayranım 😍 ben normal adetimde bile iki büklüm oluyorum 😅

Amin canım yaa cümleten inşallah çok strese girmeden kolayca bebislerle kavuşalım inşallah...Ya bir de dr 3 400 kg görünce nst den önce tabi...bebegi daha fazla büyütmesek mi dedi.. Bende nasıl yani hocam benim doğumlar normal napıcaz dedim..O da ilk doğumun 3 600 olmuş ya bu onu geçerse zorlanirsin dedi...sanki sezeryan i ima etti ya da suni sancı ile mi başlatmayı anlamadım... meyveyi azaltmami söyledi bi de bol yürüyüş...bakalım inşallah çok bekletmeden gelir bebis
İnşallah ikisine de gerek kalmadan yaparsın doğumunu canım ama doktorun demesiyle kendini şartlandırma şu kilonun üzerindeyse doğuramam diye. Tebdir bizden taksir Allah’tan. Kötüyü evhamlanarak sürekli düşününce başımıza geliyor yaa iyi düşünelim 🙂

İnşallah ikisine de gerek kalmadan yaparsın doğumunu canım ama doktorun demesiyle kendini şartlandırma şu kilonun üzerindeyse doğuramam diye. Tebdir bizden taksir Allah’tan. Kötüyü evhamlanarak sürekli düşününce başımıza geliyor yaa iyi düşünelim 🙂
Aynen canım inşallah öyle yapmaya çalışacağım.. sagolasin..Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤗🤗🥰

enbisevdigim enbisevdigim amin cnm inşallah saglikla hayirlisiyla kavusalim.bebeklerimize.😊😌

H heyecanli_anneee en cok ihtiyacim olan sey dua gerçekten elim bos donmek istemiyorum o hastahaneden cunku herkesin odasindan bebek sesi gelirken senin ellerinin bos kalmasi cok zor oluyor bi kere yaşadım simdi yasicaklarimi bilmek beni dahada incitiyor Hayırlısı olsun bakalım inşallah saglikla gelir belki bizi sasirtir kilosunda diye umudumuz var evdekilerle 😊

kedilianne84 kedilianne84 doğuma hazirim galiba ya😅 suan bişey hissetmiyorum oglumdan ayri kalicam ilk defa bu kadar tek hazır olmadığım konu bu aklım hep onda olucak inşallah hemen atlatir evimize doneriz 🤲

B Bircansev
Valla görenler inaniyor bitek ama ben oglumda 10 kilo aldim doguma 85 le gittim 2 gün sonra eve geldigimde tartildim 85.200 düm yani dogumda 200 gram almistim 😅😂😂 ve oyle benimle kaldi tam diyete girdim kilo vermeye basliyodum hamile kaldım. Simdi yarin yine gitmeden tartilicam umarim oglumdaki gibi kilo alip donmem 😂

Back
X