2021 Şubat Anneleri

Arkadaşlar toplu halde güzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepimize sağlıklı ce hayırlı evlatlar nasip etsin. Dogurmayanlara hayırlı doğumlar dilerim. Evde şimdi sütüm insin diye uğraşıyorum. Oglan memeden çekiyor ama süt gelmeyince kızıyor mama da veriyoruz az az. Gazimiz da var biraz başladı. Insallah süt çok gelir de mamayı bırakırız. Bizden haberler böyle.

Uayndığımda bileklerim sanki kırılmış gibi ağrıyor bunu yaşayan varmı

Bide son iki gündür elimde kolumda ve alt bacaklarımda kaşıntı var neden olur ki
Kilodan falan mı acaba
Karpal tünel sendromu bende yaşıyorum 10 gündür doktora sordum ilaç veremem dedi doğumdan sonra geçer dedi arkadaşım yaşadı aynı sorunu ortapedi doktoruna gitmek zorunda kaldım doğumdan sonra geçmedi dedi

Kızlar yazdıklarınızı henüz okuyamadım tlfnum elime yeni geçti. Miniğim sabah 09.50de doğdu suni sancı vermediler. Hastaneye yattıktan yarım saat sonra sancılarım başladı. Doğum öncesi usgde 3900 dediler 3710 gr doğdu oğluşum. Her şey yolunda çok şükür Rabbime. sadece biraz sıkıntıya girmiş yarım saat kadar oksijen aldı. Darısı bekleyen arkadaşlarıma

Çok sevindim gözün aydın canım. Rabbim senin de gönlüne göre verdi, sağlıcakla taburcu olun hastaneden inşallah. Sütün bol, gazınız az olsun inşallah

Oo çok sevindim sağ salim kavuştunuz,Allah analı babalı büyütsün kilosu da maşallah
Darısı başımıza inş

Gözün aydın olsun canım sağlıkla büyütün inşallah kilosu da maşallah çok iyi annesini de üzmez güzel güzel emer inşallah benim ilk oglum da bu kilolarda doğmuştu şapur şupur aranıyordu

Cok sevindim darısı basımıza ınsallah

Ay süper canım çok sevindim sağlıkla kucağına aldin... korktuğun gibi de olmadı elhamdülillah...kendi sancinla olması da ayrı güzel olmuş canım darısı bizlere inşallah...

insanbuL canım suni sancı almıstın dimi oncekı lerde? Normal sancı ile acısı farklı mı gercekten dedikleri gibi mı ben de suni almıstım ilk gebelıgımde travma gıbıydı normal sancım gelsın diye dua ediyorum acılma yoktu senin Bı anda mı oldu fırsat bulunca anlatır mısın

Gözünüz aydın. Darısı henüz doğurmayanlarımızın başına inşallah. Güle güle büyütün

Çok sevindim. Allah bağışlasın.Ozman çok çabuk olmuş doğumun ne güzel. Kesi yırtık dikiş falan oldu mu?

Merhaba anneler ben 37+0 hamileyim bugün kontrolde doktorum 38 de bebegi alıcaz dedi bebek 3200 kilo ilk hamileligim gebelik şekerin den dolayı 38 de hastaneye yatacaksin dedi bebegin karni 1 hafta önde ama çok problem değil dedi ben korkuyorum nolur yardimci olun sizler ne düsunuyor sunuz bu durumu yasayan var mi

Gebelik şekerine sezeryan yapılma nedeni nedir? Kilo diyeceğim de alakası yok 3200 öyle aşırı bir kilo değil...Başka Bi Dr görüşü de alsan...

Canım benimde ilk doğum suni sancı ile oldu işkence gibi olmistu resmen..Tabi diger arkadaslari da korkutmak istemem belli omaz suni sanci almak zorunda kalirlar...ama ikinci dogumda kendi sancimla oldu ben onun sanci oldugunu bile anlayamamistim.. gayet de rahat bir dogum olmustu...suni den daha rahat oluyor Rabbimin verdigi sanci..Allahim herkese kolay hayırlı doğumlar versin... Ama ilk doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem hemenndogum olacak diye beklemesinler ilk doğumlar genelde hem geç başlıyor hemde uzun sürüyor zira benim 17 saat de olmuştu...Allah hepimizin yardımcısı olsun

Gözün aydın canım darisi diğer arkadaşların başına

Canım senin yazdıklarına göre sezeryanlik bi durum göremedim ama sen sezeryan istiyorsan o ayrı tabi.. sezeryan için zaten genelde 38 de alıyorlar normal yani..bebeginnkilosu da hic fazla değil hemde usg den daha az doğan bebekleri görüyoruz burada..

Geçmiş olsun gözün aydın canım Maşallah kilosu çok güzel güzel güzel de emsin inşallah anneciğini üzmesin Sen nasılsın ne zaman çıkacaksın hastaneden?

InsaAllah ben de bu sekılde yazarım kssılmalarım var ve popoma ara ara baskı yapıyor bugun bu sancı mıdırr bılmıyorım umarım sancıdır artık dıguramak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…