- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
Doğrudur canım ben o hesabı bilmiyorumYok onu demedim 5+5 demiş ya. Senin adet tarihine göre kaç haftalık olması gerekiyor. 20mm kese 7 haftalık falan oluyo. Onun ölçümü kese boyuna 30 ekleyip 7 ye bölüyosun
Evet sen geçen haftaki durumusöylemesen her şey normal diyecektim dedi. Cumaya da kalp duyarız demişti.İnşallah cıkar ama karsılaştırma oldugu için kan istedi dimi. Kendi baktıgına göre normalmiymiş bebek oluşmuş sonucta kalp atısını bekliceksiniz
Bence sen tek doktora git ve güven kafanı hiiiççç karıstırma kalp atısını bekle direk. Ondan insanları 2 hafta sonra cagırıyolar işteEvet sen geçen haftaki durumusöylemesen her şey normal diyecektim dedi. Cumaya da kalp duyarız demişti.
benim şu an 6+3 ama sanki bu 28 günlük bidöngüde 14.gün yumurtlama olmuşa göre hesaplanıyor. Benim 1 mayıs sat ama yumurtlama 17si çatlama 18i olmuştu. Yani standarttan 4 gün sapma var.
o zaman baktığımda 6+3 ten 4 gün çıkartırsak 5+6 çıkmadı normal gibi geldi.
Kendi kendime mantık kuruyorum tabi saçmalıyor da olabilirim
Aslında ben de gitmeyecektim eşim il dışında yaşıyor sadece bugün izinli olduğu için beraber görelim diye gittik. Siz bi sıkıntınız yoksa erken gitmeyin benceBence sen tek doktora git ve güven kafanı hiiiççç karıstırma kalp atısını bekle direk. Ondan insanları 2 hafta sonra cagırıyolar işteerken gidince böyle sıkıntılar oluyo
Ben gittim benimde kafam karıstı ama toparladım kendimiAslında ben de gitmeyecektim eşim il dışında yaşıyor sadece bugün izinli olduğu için beraber görelim diye gittik. Siz bi sıkıntınız yoksa erken gitmeyin bence
Senin son adet tarihine kaç haftalıkDoğrudur canım ben o hesabı bilmiyorum
Seninle aramızda 2 gün var neydeyseBen gittim benimde kafam karıstı ama toparladım kendimi ☺ Cuma inşallah kalp atısına gidicez asıl o zaman belli olacak
Ben en erken randevuyu aldımSeninle aramızda 2 gün var neydeyse ☺ Ben de cuma akşam gideceğim beni hemen haberdar et olur mu
Benim ta akşam 22.20 deBen en erken randevuyu aldım9.45 te ama biraz geciyo randevular. O kadar istiyorumki güzel şeyler yazmak inşallah yazarım size hemen
Suan 6+2 gittiğimde 6+6 olacak inşallah güzel haberlerle dönerim sonrada akşama sen güzel haberler verirsinBenim ta akşam 22.20 dehemen yaz olur mu inşallah güzel şeyler duyarsın. 6+3 senin dimi ?
Ay inşallahhh canım yaaaSuan 6+2 gittiğimde 6+6 olacak inşallah güzel haberlerle dönerim sonrada akşama sen güzel haberler verirsin
Benim bulantı başlamadı ama Yemek Kokusundan etkilendim bugün bulantı olunca tükürük salgısı artarya öyle oldu bende. Ağzımda değişik tat bayadan beri var bide yutkunurken bişey varmış hissi var boğazımdaİyi akşamlaaar, mide bulantılarınız başladı mııı kızlar? Ağzınızda değişik tatlar var mı?
Sağolasın canım hepimizin ki inşallalHadi hayırlı olsun ☺
Sağolasın canımHadi hayırlı olsun ☺
Benim bulantı başlamadı ama Yemek Kokusundan etkilendim bugün bulantı olunca tükürük salgısı artarya öyle oldu bende. Ağzımda değişik tat bayadan beri var bide yutkunurken bişey varmış hissi var boğazımda
Kaç haftalıksın canımmm? Benimde ağzımda bugün iğrenç bir tat başladı arkadaşımda mide bulantın olcak olabilir dedi biiii tırsmadım değillll. Ben 4+3’teyimBenim bulantı başlamadı ama Yemek Kokusundan etkilendim bugün bulantı olunca tükürük salgısı artarya öyle oldu bende. Ağzımda değişik tat bayadan beri var bide yutkunurken bişey varmış hissi var boğazımda
Ben 6+2 deyim canım bayadır var benim ki hamilelik belirtisi normaldirKaç haftalıksın canımmm? Benimde ağzımda bugün iğrenç bir tat başladı arkadaşımda mide bulantın olcak olabilir dedi biiii tırsmadım değillll. Ben 4+3’teyim
Çok geçmiş olsun canım, insallah tez vakitte sağlıklı bir gebelikle tekrar ayni heyecanları yaşarsınKızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
Cok geçmiş olsun canım, kisa zamanda sağlıklı bir gebelik yasaman dileğiyleKızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Ayni tarihte benim bebisiminde muhtemel doğum tarihiDeğerler normal çıkmış sorun yok demek ki içinizi ferah tutun ☺
Gittim canim sıkıntı yok bebeği de gördük çok şükürCanım sen doktora gittin mi ne dedi doktor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?