2021 Şubat Anneleri

İnşallah cıkar ama karsılaştırma oldugu için kan istedi dimi. Kendi baktıgına göre normalmiymiş bebek oluşmuş sonucta kalp atısını bekliceksiniz
Evet sen geçen haftaki durumusöylemesen her şey normal diyecektim dedi. Cumaya da kalp duyarız demişti.
benim şu an 6+3 ama sanki bu 28 günlük bidöngüde 14.gün yumurtlama olmuşa göre hesaplanıyor. Benim 1 mayıs sat ama yumurtlama 17si çatlama 18i olmuştu. Yani standarttan 4 gün sapma var.
o zaman baktığımda 6+3 ten 4 gün çıkartırsak 5+6 çıkması normal gibi geldi.
Kendi kendime mantık kuruyorum tabi saçmalıyor da olabilirim

Bence sen tek doktora git ve güven kafanı hiiiççç karıstırma kalp atısını bekle direk. Ondan insanları 2 hafta sonra cagırıyolar işte erken gidince böyle sıkıntılar oluyo

Bence sen tek doktora git ve güven kafanı hiiiççç karıstırma kalp atısını bekle direk. Ondan insanları 2 hafta sonra cagırıyolar işte erken gidince böyle sıkıntılar oluyo
Aslında ben de gitmeyecektim eşim il dışında yaşıyor sadece bugün izinli olduğu için beraber görelim diye gittik. Siz bi sıkıntınız yoksa erken gitmeyin bence

Aslında ben de gitmeyecektim eşim il dışında yaşıyor sadece bugün izinli olduğu için beraber görelim diye gittik. Siz bi sıkıntınız yoksa erken gitmeyin bence
Ben gittim benimde kafam karıstı ama toparladım kendimi Cuma inşallah kalp atısına gidicez asıl o zaman belli olacak

Seninle aramızda 2 gün var neydeyse ☺ Ben de cuma akşam gideceğim beni hemen haberdar et olur mu
Ben en erken randevuyu aldım 9.45 te ama biraz geciyo randevular. O kadar istiyorumki güzel şeyler yazmak inşallah yazarım size hemen

İyi akşamlaaar, mide bulantılarınız başladı mııı kızlar? Ağzınızda değişik tatlar var mı?
Benim bulantı başlamadı ama Yemek Kokusundan etkilendim bugün bulantı olunca tükürük salgısı artarya öyle oldu bende. Ağzımda değişik tat bayadan beri var bide yutkunurken bişey varmış hissi var boğazımda

Kaç haftalıksın canımmm? Benimde ağzımda bugün iğrenç bir tat başladı arkadaşımda mide bulantın olcak olabilir dedi biiii tırsmadım değillll. Ben 4+3’teyim

Kaç haftalıksın canımmm? Benimde ağzımda bugün iğrenç bir tat başladı arkadaşımda mide bulantın olcak olabilir dedi biiii tırsmadım değillll. Ben 4+3’teyim
Ben 6+2 deyim canım bayadır var benim ki hamilelik belirtisi normaldir

Çok geçmiş olsun canım, insallah tez vakitte sağlıklı bir gebelikle tekrar ayni heyecanları yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…