2021 Şubat Anneleri

Kimyasal gebelik aşamasındasın falan da dedi de her doktor diyo onu başlarda daha küçük olduğu için. Bide geç döllenme büyük ihtimalle dedi. rskks
Cok güzel artmış bencede sakın canını sıkma zaten. 4 gün sonra gitsen karından bile görünür

Bende gittim doktora bugün kizlar. Progestan biraz dusuk beta da beklediğim kadar artmamis dedi bi suru ilac igne fitil verdi inş saglikla tutunur bebeğim

Belki hızla artar kuzum hiç sıkma canını. Kan pıhtılaşman var m
İnş cnm ya uzanıyorum işte dua ediyorum suan elimden baska bisey gelmiyo.. Muayene etmişti var demişti onun icin de igne ve ilac verdi. Ya zaten %60 artmış ama az diyo doktorum

Merhaba kızlar
Ben bugün gittim kontrole. Kalp atışını duyamadık daha var dedi doktor cumaya bakalım dedi.
Ama canım biraz sıkıldı açıkcası.
Geçen hafta 5+3 ken gittiğimde devletteki doktor keseyi görmüş 17mm demişti ve ultrasonda 5+6 olarak görünmüştü.
Bugün ise özele gittim başka bi doktora,6+3 iken 5+6 göründü ultrasonda ve kese boyu yine 17mm idi.Sadece Embriyoyu gördük bu sefer ekstradan. Doktora geçen hafta olanları anlattığımda o zaman gelişmeme sorunu olabilir,nasıl geçen hafta 5+6 olabilirsin şu an öyle görünüyorsun dedi.
devletteki asistan doktordu acaba o mu bi hata yaptı yoksa gelişmeme durumu mu var bilmiyorum.cuma göreceğiz. Çok canım sıkıldı.Hevesim kırıldı. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla devam eder. İyi düşünmeye çalışıyorum ama devam Etmezse de hayırlısı diyip kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum.
Bugün kötü haber alan arkadaşlarıma da üzüldüm,Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Kuzum bende de böyle bişey olmuştu hatalı ölçümler olabiliyor belki özeldeki yanlış ölçtü? Çünkü bende öyle oldu. Senin son adet tarihine göre kaç olması gerekiyordu önemli olan o ?

Hiç canını sıkma bende gittim keseyi gördüm 4 gün sonra tekrar başka yere gittim kese aynı cok değişiklik yok dedi brnce kesinlikle cihaz farkediyo kendi banada ilk dr 5 haftalık dedi diğer gittim 4+2 gösteriyo dedi arada farklılıklar olabiliyo bence. Sen ilk ilk doktoruna git 2 ayrı doktor yapınca böyle kafa karısıklıgı oluyo bence. Hem kimle konustuysam diyolar ilk haftalarda ileri geri olabilir sonradan haftasına uygun gidiyo diye

Kuzum bende de böyle bişey olmuştu hatalı ölçümler olabiliyor belki özeldeki yanlış ölçtü? Çünkü bende öyle oldu. Senin son adet tarihine göre kaç olması gerekiyordu önemli olan o ?
Eve geldim ultrason görüntüsünden cetvelle bi denedim ölçtüm.Embriyo 2mm çıkmıştı onu referans alarak keseyi ölçtüm 20mm civarı çıkıyor. Ama adam gözümün önünde ölçtü al 17mm diye. Cumaya kadar sabredemezsen yarın tekrar bi kan ver dedi bakalım yarın bi vercem.en son 2940ta bırakmıştım nasıl olsa artıyor diye.

Aslında ikinci gittiğim özeldeki daha doğruyu söylüyor gibi geldi. Oturdu hesap yaptı.
geçen hafta Pazartesi 2940 sa ikiyle çarpa çarpa bugün oluşan değer ultrasondaki embriyo boyutuyla orantılı 5+6 ya denk geliyor dedi. Yarın bi kan vereyim bakalım 20binin üstünde çıkması lazım dedi çıkmazsA zaten sıkıntı:/ Sağol canım ama dediklerinde haklısın İlk başlarda böylefarklılıklar oluyormuş.

Yok onu demedim 5+5 demiş ya. Senin adet tarihine göre kaç haftalık olması gerekiyor. 20mm kese 7 haftalık falan oluyo. Onun ölçümü kese boyuna 30 ekleyip 7 ye bölüyosun

İnşallah cıkar ama karsılaştırma oldugu için kan istedi dimi. Kendi baktıgına göre normalmiymiş bebek oluşmuş sonucta kalp atısını bekliceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…