2021 Şubat Anneleri

Gebelik şekerine sezeryan yapılma nedeni nedir? Kilo diyeceğim de alakası yok 3200 öyle aşırı bir kilo değil...Başka Bi Dr görüşü de alsan...
Sezeryan demedi ama bende suni sancı verip acaba normal doğum mi diye düsünüyordum çünkü 1 ay önce hersey çok iyi normal doğum yapabilir sin demisti bana

Sezeryan demedi acaba suni sanciyla mi dogumu baslatacak ben normal istiyorm acikcasi ama bi kaç yerde gebelik sekeri olan annelerin bebeklerin de 39 dan sonra ani kalp durmasi olabilir yaziyodu acaba onun icin mi

Sezeryan demedi acaba suni sanciyla mi dogumu baslatacak ben normal istiyorm acikcasi ama bi kaç yerde gebelik sekeri olan annelerin bebeklerin de 39 dan sonra ani kalp durmasi olabilir yaziyodu acaba onun icin mi
Internette herşey yazıyor ona çok aldanmamak lazım. Doktorunuza güveniyorsanız hiç sorgulamayin ama en ufak bi şüpheniz de varsa başka doktora görünmek de fayda var. 38 de alırım dediyse sezaryan düşünmüştür öbür türlü olsa doğumu başlatalım derdi

38. Hafta hastaneye yatisini yapalm dedi pazartesi baska doktora aldim bakalm o ne diyecek bu arada göztepe şehir hastanesinde takip ediliyorum özel olsa sezeryan yanlisi ama devlet olunca şasirdim

Doğum yapan annelere çok çok geçmiş olsun. Meleklerinizi Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin Mis kokarlar şimdi onlar. Bol bol sütleriniz olsun inşallah çok amin.

Doğumlar çoğaldıkça gidilen hastane sayıları da arttı. Ziyaretçi alıyorlar mı gelen oluyor mu? Çikolata ve süs siparişi vereceğim ama genel olarak ortak fikriniz nedir siz bir şey yaptınız mı?

38. Hafta hastaneye yatisini yapalm dedi pazartesi baska doktora aldim bakalm o ne diyecek bu arada göztepe şehir hastanesinde takip ediliyorum özel olsa sezeryan yanlisi ama devlet olunca şasirdim
Gebelik şekeriyle alakalı çok bir bilgim yok o yüzden normali zorlayın diyemiyorum ama iyi doktorlar var onları araştırıp bu konu hakkında fikirlerine bakabilirsiniz size de yardımcı olur karar aşamasında.

Sezeryan demedi ama bende suni sancı verip acaba normal doğum mi diye düsünüyordum çünkü 1 ay önce hersey çok iyi normal doğum yapabilir sin demisti bana
Açılma var mı ki yoksa boşuna suni sancı yemiş olursun. çünkü açılma yapmıyor suni sancı... Hatta bende kendi doğum sancım da açılma yapmadı ilk gebeliğimde. En az 2 cm açıklık sonra suniyle açılmanın devamı bekleniyor diye biliyorum. Gebelik şekeri olan arkadaşlar var onlar daha güzel bilgilendirir elbet, ama içine sinmeyen şeyler varsa başka bir dr görüşü almakta fayda var. İnstegramdaki meşhur doktorlarda gördüğüm kadarıyla normal doğum da mümkün...

Allah korusun canım yaa ben öyle bisey hic duymadım.. gebelik şekeri olan arkadaşlar daha iyi bilirler..

Ayy çok şükür grubun ilk normal doğumla gelen bebeği
Rabbim anasına babasına devletine hayırlı evlat eylesin :)

Maşallah darısı bize inşallah ...benimle aynı gün doğdu yerim onu burcdasim

Maşallah kuzuya. Allahım analı babalı büyütsün inşallah

Merhaba anneler.
Benim de adet sancıları gibi sancılarım var. Bugün kontrole gittim. Söyledim doktora alttan baktı ve sancın yok dedi demek ki açılma yok. Adet sancısı gibi dedim heee onlar normal dedi Doğuma hazırlık için dedi. Neyse nst yolladı. Sonuca bakamadı nst kalabalıktı öğle arasına denk geldi. Öğleden sonrada ağır bir ameliyatı varmış gelmez dedi sekreteri kaldı öyle. Ama hemşire sancın var dedi de bana yok gibi geldi. Tecrübesi olan yorumlarsa sevinirim sancım var mı? He bir de açıklık muayenesi çatı muayenesi gibi oldu. İlk çocukta kendimi çok sıkmıştım çok cnm acımıştı binseler rahat bıraktım çok hafif ağrı hissettim 10 saniye ancak.

Eklentiler

• F45EB6FF-0CDB-47CF-B099-BDB9E7F5ABAE.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 74
Alttaki tacoysa sancı yok canım aynı ağrılar bende de var belim, kasıklarım yıkılıyor ağrıdan ama dün nst de ağrı çıkmadı. Cumartesi sezaryanim olmasa kesin bu hafta al derdim daha 1 hafta daha dayanamam gibi

Yok gibi ama

Canım gece bende de oldu o ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…