2021 Şubat Anneleri

Kaç haftalıksın canımmm? Benimde ağzımda bugün iğrenç bir tat başladı arkadaşımda mide bulantın olcak olabilir dedi biiii tırsmadım değillll. Ben 4+3’teyim
Canim seninle aynıyız bende 4+3 um. Su içerken bile metal tadı alıyorum midem hep karışık çok erken değil mi

gecen hafta bende oyle idim progestani vajinal kullandim bide igne verdi 3 gundur sukur bise yok。 progestani yutunca karacigerde emzimlenirken %45 vucut atiyomus oyle demisti dr。 dikkat et bi cogumuzda oluyo korkma

Kızlar kasık ağrısı ve bel ağrısı var bende de bugün ya korkuyorum bir şey olacak diye dua edin bana bir şey olmaz inşallah

Şiddetli değil ara ara vuruyor ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum Allah yardımcımız olsun haftaya pazartesi randevum devam ederse erken gitcem herhalde

Şiddetli değil ara ara vuruyor ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum Allah yardımcımız olsun haftaya pazartesi randevum devam ederse erken gitcem herhalde
Bizdede oluyo ara ara adet olacskmışız gibi bence panik yapma

gecen hafta bende oyle idim progestani vajinal kullandim bide igne verdi 3 gundur sukur bise yok。 progestani yutunca karacigerde emzimlenirken %45 vucut atiyomus oyle demisti dr。 dikkat et bi cogumuzda oluyo korkma❤
Vajinal alınca da hep dışarı bcikiyor bı de kaşıntı yapıyor bnde daha da arttırmisti lekeyi ağızdan alınca durdu tabi proluton un da etkisi var

Slm kizlar.Bende idar testinde ikinci cizgiyi goreli 5 gun oldu.Reglim geceli de 5 gun oldu.Bugun aile hekiminden randevu almaya calistim ancak alamadim.Randevusuz gidince test yapiyorlar mi bilginiz var mi acaba?

keseyi gördük herhangi bir problem görünmüyor 2 hafta sonra da kalp atışına gidicez bakalım :)
Hadi hayırlı olsun aramızda bir gün var bende önümüzdeki salı gidicem inşallah duyariz kalp atisini

Slm kizlar.Bende idar testinde ikinci cizgiyi goreli 5 gun oldu.Reglim geceli de 5 gun oldu.Bugun aile hekiminden randevu almaya calistim ancak alamadim.Randevusuz gidince test yapiyorlar mi bilginiz var mi acaba?
Yaparlar muhtemelen ben direk gidip verdim tahlil aile hekimine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…