Dr a söylemeden alsam olur mu bende hamilelikte miBenim 8 aydır mide yanmam var şişe şişe şurup içtim tekrar etti, en son 1 aydır pantpas veya panto kullanmaya başladım çözüm oldu
Sağol canım yarın eczaneye sorarım. Bize de öyle dediler ama kakasını falan yapıyor mama verin demediler
Evet hamilelikte kullanılıyo ama Bi msj atın yine de. Telefonu var mı doktorunDr a söylemeden alsam olur mu bende hamilelikte mi
Kullanılıyor
bana gyneferon devam dedi kabizlik.icin.krec gibi bisey veriyolar ama ben erik kompostosu goturdum yanimda ikinci kez dogum genel anestezi alacak ark.lar bu sefer ilkinden daga sikintili olursa panik yapmayin ben de oyle oldu duymustum inanmamistim ama cidden bu daha cok etkiledi beni bilginiz olsun.Sezeryan Doğum yapan annişler kan veya vitamin ilacına dr devam dedi mi? Gaz yada kabızlık için ilac verildi mi?
Bu arada benimde son iki haftam ama özellkle uzanınca acayip çarpıntım oluyor . Kalbim agzıma cıkıyor gibi. Lütfen panik atagım geri gelmesin diye dua ediyorum. Umarım bu carpıntıyı yasayan tek ben değilimdir . Ve doğumdan sonra kalmaz
kan.sulandirici 40 gun devam canimKan ilaci yazdi bana arti ben kan sulandirici igne ve b12 vitamini de vuruluyorum. B12 im cok dusukmus. Kansulandrici neden verildi anlamadim. Benim gibi kullanan varmi. Kal0 carpintisi bende de oluyor ama ilaclardan mi neden bilmem. Ve ben hala buyuk abdeste cikamadim ya
ben eşime kolye aldırdımBenim eşimimde d.günü 18 ocaktı oğlum sana en büyük hediye diyip bu seneye bağlarım diyordum ama hayat başka planlar yapıyor..
Ben hediye aldım bu arada.
Midenizin dolu olması riskli cidden dayanırsınız. 12 dedi diye 12 ye kdar yemeyin bence.
Bende normalde tansiyonu düşük bi insanım heyecan stres maskeyle bayılırım diye de korkuyorm meselaama serum veriyorlarmış
Evet kızlar bende doğum hediyelerinizi merak ediyorum.
Bdnimki öldü çocuk çocuk diye 9 ay hiç memnn kalmadım ztn ilgisinden.Aylardır gündemimizde bizim de hediye ama dün hiçbir şey bulamayıp tüm altın aldığını söylediyok snaa ne alayım zaten her şeyin var diyip duruyordu. Herkese sordum yok tektaş almşlar yok kolye almışlar.
sümüksü mü kakası alerji olduğunu gösterir ama henüz erken gogsunde yara var mi canim kanli icmis olabilir sutu canini sıkma biseyi yoktur allahin izniyleCamim.benm.de kaka.cis yapiyo
Ama.ben de bugn.ilk defa kiremit.rengi gordm
Moralm.cok.bozuldu napicam.
Neyseki yarm.doktora gdiyotm
40 gun mu bana bisey demediler. 10 tane yazdi 15gun sonra kontrole cagirdikan.sulandirici 40 gun devam canim
Saadet ünsala gidiyorum memnunum ama pendik medipoldeki tüm doktorlardan memnunlar ben hiç memnun kalmayan görmedim. Başta esra nur tolaya gidiyodum bana soğuk geldi diye bıraktım ama mesleki anlamda memnunlar
Bende ilk kez canan acar demire gittim.İlk izlenim ilgili bir doktor hoşuma gitti.Ama devamlı giden birinden fikir almak istedim.Cok tesekkur ederim.Dogum fiyatları hakkında bilgin varmı canım?
Kaka kac kere yapıyor canım gujde 6-8 kere yapmasi gerekiyomus bizimki 3 kere yaptiCamim.benm.de kaka.cis yapiyo
Ama.ben de bugn.ilk defa kiremit.rengi gordm
Moralm.cok.bozuldu napicam.
Neyseki yarm.doktora gdiyotm
Senin eşin bemim eşim olabilir mi acaba, bizde nişan alışverişinde tektaş alınırken ayrı 5taş bakmıştım ohoo bunun daha doğumu var doğumgğnleri var o zamana hediye kalmıcak demişti ama şimdi ölü taklidi yapyyo. Araba alıyodu güyaaaa bidebuarada Allah yardımcın olsun yarın Bi avazda inşallah
Bende şimdi kendme kayısı üzüm hoşafı yapıyorum.bi şişeye koyup götürüm hastaneye dedm bakalımbana gyneferon devam dedi kabizlik.icin.krec gibi bisey veriyolar ama ben erik kompostosu goturdum yanimda ikinci kez dogum genel anestezi alacak ark.lar bu sefer ilkinden daga sikintili olursa panik yapmayin ben de oyle oldu duymustum inanmamistim ama cidden bu daha cok etkiledi beni bilginiz olsun.
Nasıl gidiyor canım iyi isiniz alıştınız mı iyice birbirinizeAynen bende biraktim kalkani
Canım kilosu tartıldı mı 250 gramdan fazla verirse mamayı doktor tavsiye edecek zaten... Benimki emdiği halde sarılık, sondayla idrar verdik kan verdik enfeksiyon da yokKaka kac kere yapıyor canım gujde 6-8 kere yapmasi gerekiyomus bizimki 3 kere yaptiBende yarın gidicem doktora hemşire mama verin dedi eşim de ısrarla verdirmiyor sütün geliyor gelen ona yeter diyor ama sarılıktan korkuyorum . Lohusa depresyonuna gel de girme herşeye karışan bi kocam var
İnşallah bebeğiniz gelişiyle bütün acılarıniz diner ve herşey geride kalır.Güle güle kullan cnaım. Bende hiç sevmem olan altınlarımı takmam zaten. Sevdiğimden takacağımdan ya da gözüm olduğunda değil ztn benmki de. Benmki şov adamı herkesin yanında yok araba alacağım yok yeterki çocuk yapalım şöyle yapacağım böyle yapacağım diye gezdi ortada. Fos çıktı tabiki. Tek beklentim destek ve anlayıştı maalesef göremedim
Hamilelik sürecim boyunca çok üzüldüm. Hem eşimden hem işimden yana. 15 gün önce de babamı kaybettim zaten.Acım çok taze. Hiçbir şeyde gözüm yok. Yarın sağsağlim oğlumu kucağıma alayım,onu mutlu ve sağlıklı bir şekilde büyütm.başka bir beklentim kalmadı zaten bu hayattan.
225 grm vermiş canım hemşire hemen mama verin dedi hiç tavırları hoşuma gitmedi benim çocuğum olsa hemen veririm 3 gün sonra gelip kuvozde kalmasın diye konuştu çok üzüldüm. Oğlumda da sarılık 2.5 ay sürmüştü kilo alımı da cok itiydi bazen anne sütüde yapıyorCanım kilosu tartıldı mı 250 gramdan fazla verirse mamayı doktor tavsiye edecek zaten... Benimki emdiği halde sarılık, sondayla idrar verdik kan verdik enfeksiyon da yokstres yapma
Evet plastik olan. Hımm seninkiler elden ayrı ozamanOnu da aldım plastik olan Di mi, ondan da gögüs uçlarım vakumlandı. uçları büyük, iice kocaman oldular diye kullanmayı bıraktım
Ben bütün gece adet sancısı çektim. Bugün de sanki karnım iyice çöktü aşağı. Çok alt taraflarda hissediyorum bebeğimi kanala girmiş olabilir mi acaba? Dünden bu yana da akıntım başladı yeniden hafif pembemsi. Krem rengi de olabilir. Dün gece baya baya doğurmayı bekledim ama gelmediBı anda olması beni panik yaptı acılma yoktu nasıl oldu anlamadım gecen pzt gıtmıstım oyle demıstı daha var gelmesine demıstı emzirmeye calısıyorum insallah sızın daha kolay bir dogumun uz olur
Sordum gaviscondan başla bi bakalım dediEvet hamilelikte kullanılıyo ama Bi msj atın yine de. Telefonu var mı doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?