2021 Şubat Anneleri

bana gyneferon devam dedi kabizlik.icin.krec gibi bisey veriyolar ama ben erik kompostosu goturdum yanimda ikinci kez dogum genel anestezi alacak ark.lar bu sefer ilkinden daga sikintili olursa panik yapmayin ben de oyle oldu duymustum inanmamistim ama cidden bu daha cok etkiledi beni bilginiz olsun.

kan.sulandirici 40 gun devam canim

ben eşime kolye aldırdım

Camim.benm.de kaka.cis yapiyo
Ama.ben de bugn.ilk defa kiremit.rengi gordm
Moralm.cok.bozuldu napicam.
Neyseki yarm.doktora gdiyotm
sümüksü mü kakası alerji olduğunu gösterir ama henüz erken gogsunde yara var mi canim kanli icmis olabilir sutu canini sıkma biseyi yoktur allahin izniyle

Camim.benm.de kaka.cis yapiyo
Ama.ben de bugn.ilk defa kiremit.rengi gordm
Moralm.cok.bozuldu napicam.
Neyseki yarm.doktora gdiyotm
Kaka kac kere yapıyor canım gujde 6-8 kere yapmasi gerekiyomus bizimki 3 kere yapti Bende yarın gidicem doktora hemşire mama verin dedi eşim de ısrarla verdirmiyor sütün geliyor gelen ona yeter diyor ama sarılıktan korkuyorum . Lohusa depresyonuna gel de girme herşeye karışan bi kocam var

Benmki de alacak hediyem kalmadı diyor. Banane diyorum haklı aslında ne ayıcık ne çiçek böcek altın seven bir tip olmadım hiç. O da hep değişik hediyeler buldu. 9 ay süresi vardı b şey bulmaması bni sinir etti.
Tüm altın nedir ya? Ne istiyorsan alırsın diyor bir de

Amin inşallah cnm
Bende şimdi kendme kayısı üzüm hoşafı yapıyorum.bi şişeye koyup götürüm hastaneye dedm bakalım

Sezeryandan ne kadar süre sonra bi şeyler yiyip içebiliyoruz kızlar?

Canım kilosu tartıldı mı 250 gramdan fazla verirse mamayı doktor tavsiye edecek zaten... Benimki emdiği halde sarılık, sondayla idrar verdik kan verdik enfeksiyon da yok stres yapma

Şu an nst çekiliyorum 100 lere kadar çıktı bir kaç kere noluyor dedim korktum. Bugün çok az hareket etti bebek. Hiç ağrı hissetmiyorum ama basınç var sanki. Yalancı mi gerçek mi sancı bakalım ne diyecekler

İnşallah bebeğiniz gelişiyle bütün acılarıniz diner ve herşey geride kalır.

Canım kilosu tartıldı mı 250 gramdan fazla verirse mamayı doktor tavsiye edecek zaten... Benimki emdiği halde sarılık, sondayla idrar verdik kan verdik enfeksiyon da yok stres yapma
225 grm vermiş canım hemşire hemen mama verin dedi hiç tavırları hoşuma gitmedi benim çocuğum olsa hemen veririm 3 gün sonra gelip kuvozde kalmasın diye konuştu çok üzüldüm. Oğlumda da sarılık 2.5 ay sürmüştü kilo alımı da cok itiydi bazen anne sütüde yapıyor

Bı anda olması beni panik yaptı acılma yoktu nasıl oldu anlamadım gecen pzt gıtmıstım oyle demıstı daha var gelmesine demıstı emzirmeye calısıyorum insallah sızın daha kolay bir dogumun uz olur
Ben bütün gece adet sancısı çektim. Bugün de sanki karnım iyice çöktü aşağı. Çok alt taraflarda hissediyorum bebeğimi kanala girmiş olabilir mi acaba? Dünden bu yana da akıntım başladı yeniden hafif pembemsi. Krem rengi de olabilir. Dün gece baya baya doğurmayı bekledim ama gelmedi Sende de böyle belirtiler olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…