- 11 Ağustos 2020
- 573
- 789
- 33
- 40
Saadet ünsala gidiyorum memnunum ama pendik medipoldeki tüm doktorlardan memnunlar ben hiç memnun kalmayan görmedim. Başta esra nur tolaya gidiyodum bana soğuk geldi diye bıraktım ama mesleki anlamda memnunlarMerhaba canımMedipol Pendikte hangi doktora gidiyorsunuz acaba?memnun musunuz?
Bana doktorum perine masajı önerdi yapamıyorsan haftada 2-3 kez ilişki öneriyorum dedi 37. Haftadan itibaren. Benim eşim korkuyo bir aylardır ilişki yaşamıyoruz söyledim ona ama bakalımBende açılma olsun diye yapılması gerekiyor diye biliyordum. Hatta burda da konusu geçmişti. Bi arkadaşın doktoru haftada 2 kez diye önermiş.
YakınlarmışBenim kızım da 3 yaşında bizde sevdiği oyuncağı almak istiyoruz hazırlayıp arabada bekletecegiz vakti gelince kardeşiyle eve gelecek.
Himm anladim canim bana Dr gece 1 2 gibi kes dedi de bnde gece çorba falan içmeyi düşünüyorum olmazsa 12 gibi yerim nasip olursaGece 12 ye kadar canım yeme içme bitsin dedi.
Bizimki baya baya doktor karnından ne zaman çıkarıcwk diye soruyor, bu ara sorunu kardeşinin oyuncağı olup olmaması, istersen birlikte kardeşine oyuncak alabiliriz dedim bakalım ne yapıcakCanım benim oğlum 1.5 yaşında daha hiç bebek olucağını anlamadı ömer nerde diyince karnımı gösteriyodu ama eminim bebek olduğunu bilmeden yapıyordu. O yüzden oyuncaktan anlamaz diye düşündük özel bişey yapmadık.
Teşekkür ederim canım darısı inşallah senin başına olsun kolaylıkla atlatırsın, ağrın sızın az olurağrım sızım çok yok 2 kere iğne yapıldı rahatladım ilk sezaryanima gore bu daha kolaydı. Gazı da hallettim gece çok şükür bi aksilik olmazsa akşam çıkmayı düşünüyoruz. Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin
Bna da sabah 7 buçukta gel dedi,gece 1 den sonra yiyip içme dedi beni sanırım 2.veya 3. Alicak nasıp olursa tahmini 10 u bulur diye tahmin ediyorum ben yine gece çorba yiyim en iyisi yoksa dayanamam açlığaEvet cnm .7 de hastanede olacağım 8 gibi dedi ama bakalımgece 12 den sonra yeme içme su yok dediler bana.
Senn saat kaçta? Şubat grubunun ilk anneleri biz olacağız galiba
Amin canım inşallahteşekkür ederim
Ağrısız sorunsuz sağlıklı doğumlar olsun hepimize inşallah
Bizde böyle diyelim o zaman fazla takılmayayım artık balon muhakkakk alacağım yavrul balon bekliyorBebek aldık canım, kardeşin almış sana dedik. Çok da mutlu oldu..
En büyük hediyeyi veriyorsun zaten, daha ne hediyesi alacaksınKızlar 18 Şubatta eşimle tanışma yıldönümümüz. Ben de hazır bebiş de geliyor yıldönümü niyetine babalık hediyesi alayım istiyorum. Eşine doğum için hediye alan oldu mı aranızda? Ya da fikir verebilecek olan var mı?
Ben bana almazsa bozulurum sanırımEn büyük hediyeyi veriyorsun zaten, daha ne hediyesi alacaksınbuarada eşim doğum hediyesi falan hiç bahsini açmıyor mızırdansam mı ki
Tabii benimki de öyle hattta dün gelsin artık dedi. Biz kardeşin almış diyeceğiz seni çok özlemiş falan diycez...Bizimki baya baya doktor karnından ne zaman çıkarıcwk diye soruyor, bu ara sorunu kardeşinin oyuncağı olup olmaması, istersen birlikte kardeşine oyuncak alabiliriz dedim bakalım ne yapıcak
Dut kaynatıp içsen, solgar brever yeast alsan nasıl olur, benim işk oğlumda kiremit rengi olmuştu sarılık olmadı ama kiremit rengi olması beslenemediğinden demiştş doktor mama vermiştik, herşeyden önce psikolojik olarak sütüm var diye düşünSezaryan olan arkadaşlar süt durumunuz ne durumda ? Az olanlar nasıl çogaltıyosunuz ? Bugün bezinde kiremit rengi vardı biraz az geliyomus takip edin dediler sarılık olsun da istemiyorum:/
Oyy bağları kuvvetli olur inşallah ya:))Tabii benimki de öyle hattta dün gelsin artık dedi. Biz kardeşin almış diyeceğiz seni çok özlemiş falan diycez...
Benim eşimimde d.günü 18 ocaktı oğlum sana en büyük hediye diyip bu seneye bağlarım diyordum ama hayat başka planlar yapıyor..Kızlar 18 Şubatta eşimle tanışma yıldönümümüz. Ben de hazır bebiş de geliyor yıldönümü niyetine babalık hediyesi alayım istiyorum. Eşine doğum için hediye alan oldu mı aranızda? Ya da fikir verebilecek olan var mı?
Midenizin dolu olması riskli cidden dayanırsınız. 12 dedi diye 12 ye kdar yemeyin bence.Bna da sabah 7 buçukta gel dedi,gece 1 den sonra yiyip içme dedi beni sanırım 2.veya 3. Alicak nasıp olursa tahmini 10 u bulur diye tahmin ediyorum ben yine gece çorba yiyim en iyisi yoksa dayanamam açlığa
Evet kızlar bende doğum hediyelerinizi merak ediyorum.En büyük hediyeyi veriyorsun zaten, daha ne hediyesi alacaksınbuarada eşim doğum hediyesi falan hiç bahsini açmıyor mızırdansam mı ki
Sağol canım yarın eczaneye sorarım. Bize de öyle dediler ama kakasını falan yapıyor mama verin demedilerDut kaynatıp içsen, solgar brever yeast alsan nasıl olur, benim işk oğlumda kiremit rengi olmuştu sarılık olmadı ama kiremit rengi olması beslenemediğinden demiştş doktor mama vermiştik, herşeyden önce psikolojik olarak sütüm var diye düşün
Philips avent aldım akan sütler boşa da gitmiyor. Memnun kaldım.Doğum yapan annişler, gögüs pedi ne kullanıyorsunuz? Weebaby almıştım çok kaşıntı yaptı.
Benim eşim künye almış. O kadar da bişey almana gerek yok dediğim halde. Ben pek altın takmayı sevmemBenim eşimimde d.günü 18 ocaktı oğlum sana en büyük hediye diyip bu seneye bağlarım diyordum ama hayat başka planlar yapıyor..
Ben hediye aldım bu arada.
Midenizin dolu olması riskli cidden dayanırsınız. 12 dedi diye 12 ye kdar yemeyin bence.
Bende normalde tansiyonu düşük bi insanım heyecan stres maskeyle bayılırım diye de korkuyorm meselaama serum veriyorlarmış
Evet kızlar bende doğum hediyelerinizi merak ediyorum.
Bdnimki öldü çocuk çocuk diye 9 ay hiç memnn kalmadım ztn ilgisinden.Aylardır gündemimizde bizim de hediye ama dün hiçbir şey bulamayıp tüm altın aldığını söylediyok snaa ne alayım zaten her şeyin var diyip duruyordu. Herkese sordum yok tektaş almşlar yok kolye almışlar.
Güle güle kullan cnaım. Bende hiç sevmem olan altınlarımı takmam zaten. Sevdiğimden takacağımdan ya da gözüm olduğunda değil ztn benmki de. Benmki şov adamı herkesin yanında yok araba alacağım yok yeterki çocuk yapalım şöyle yapacağım böyle yapacağım diye gezdi ortada. Fos çıktı tabiki. Tek beklentim destek ve anlayıştı maalesef göremedimBenim eşim künye almış. O kadar da bişey almana gerek yok dediğim halde. Ben pek altın takmayı sevmem
Benimde aklımda alacağım o var, sende faydasını görürsün inşallahh, emdikçe gelir zatenSağol canım yarın eczaneye sorarım. Bize de öyle dediler ama kakasını falan yapıyor mama verin demediler
Sürekli memede canım tuvalete bile gidemiyorum ağlıyor inşallah gelir bakalım. Yan odamdaki bebek kusarken morarmış yoğun bakima aldılar sarılık da varmış ondan etkilendim.Benimde aklımda alacağım o var, sende faydasını görürsün inşallahh, emdikçe gelir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?