2021 Şubat Anneleri

İnşallah bebeğiniz gelişiyle bütün acılarıniz diner ve herşey geride kalır.
Amin canım inşallah pek geçecek unutulacak bir şey değil bu . Allah'ım kimseye yaşatmasın ama bebişle oyalanacağız işte. Rabbim evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin

Normal doğum 2400 zorunlu sezaryen 3400 isteğe bağlı 5200tl dediler. Epidural 500. Suit oda ekstra 500 dediler. Nöbetçi doktor doğuma giriyormuş. Kendi doktorun girsin istersen 800tl daha ekleniyor P Papatya 93
Anladım fiyatlar iyi çok yüksek degilmis.Canım çok teşekkür ederim cevapladigin için.

Sancı hissetmiyor musun? Belirtin var mı hiç başka? Hastaneye niye gitmiştin sen canım suyun falan mı gelmişti?
Bebeğin hareketleri azdı bugün nerdeyse yok gibiydi ve sol tarafa toplandı sanki. Dünden beri de vajina kemiklerim ağrıyordu. Bütün gün durdum ama akşam dr a msj attım nst çektir dedi. Şu an evdeyim bek bişey yok sancı ağrı falan. Sadece bir sertlik hissediyorum.

Saol canım Allah razı olsun inş sağlıkla kucağıma alırım. Benim gibi bekleyen herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına.Bu arada hemen yatıracaklardı Hastaneye tamam desem. Ben hiç hazır değilim dedim,eşyalarımı alayım bari.Sabah 8 de gel O zaman dediler yada erken sancın olursa gel. Acaba doğum olacak mi ki ? 37 küsürdeyim. Daha gelmez diye düşünüyordum. 2 cm Açıklık varsa doğum yakın mi oluyor?

Her bebek ayrı heyecan çok normal panik olman bence, yarın ola hayrola

Amin inşallah. 2 cm açıklıkla haftalar geçiren var ama bizim haftalarımız artık doğum için normal, sen uyumayada çalış sancın şiddetlenirse uyutmaz zaten, sabah gittiğinde şöyle 6-7 cm olmuş olursun belki, pozitif olmaya çalış, korkmamaya çalış ilk doğum olunca insan ne yaşayacak bilmiyor, korku hormonunun adınını unuttum O hormon oksitosin hormonunu engeller, rahat olmaya çalış, zorlandığın yerde sezeryan isteyeceksin o zamanda aklına sezeryanında Ağrısız olmadığını getir,

Ben 3cm açıklıkla bir haftadır bekliyorum
İlk gebeliğim çok tecrübem yok ama giderseniz doğumu hızlandırmak için müdahale edebilirler,suni sancı falan verebilirler. 2cm le bekleyebilirsin bence kendi doktorunla görüş önce.

Ya evet uyusam iyi olur. Ne güzel konuştun 6-7 cm olsa sabah İlk olunca anlayamıyor insan neyin nolduğunu. Şimdi biraz bel ağrısı da olmaya başladı sanki. Biraz bişeyler yiyim de yatıyım. Akşam yemek de yiyemedim.

Hadi ya 3 cm demek, aslında bir şikayetim yok şu an. Dr umla telde görüştü ebe yatış yapılsın dedi ben istemedim. Sabah gelsin ozmn demiş benim dr. Neden öyle dedi ki? Doğuracak mıyım gerçekten yoksa eve de yollayabilir mi yarın? Suni sancı mi verirler müdahale derken?

Benim 2cm idi haftam ileri,bebek iri diye doğum başlasın diye doktorum çatı muayenesinde 3cm yaptı ona rağmen hiç bi etkisi olmadı,kendi sancımın gelmesini bekliyoruz,bana yatış falan yaptırmıyor.
yani senin haftan da daha ileri değilse niye yatış yaptırıyorlar anlamadım,başka bi risk mi gördüker acaba
Eğer doğum olsun isteniyor ve açılma kendiliğinden ilerlemiyorsa suni sancı verilebiliyormuş.

Anladım ben de yarın sabah gideyim önce muayene yapsın istiyorum direkt yatış olmasın bence de.

Acaba senin sancın çıkmadığı için mi? Benim gerçekten sancım çıkmış düzenli. Onun için mi acaba yatırmak istiyor?

Merhaba kızlar ben uzun zamandır yazmıyorum, bi bakmak istedim doğuranlara hayırlı evlatlar dilerim. Doğuracak olanlara da kolaylıklar diliyorum. 3. Bebeğim olacak ve inşallah buda normal doğacak. Normal isteyen annelere tavsiyem herşey yolunda ise evde bekleyin ... kendinize müdahale ettirmeyin diyebilirim. Zaten gerçekten doğum başlarsa sancı düzenli olur ve siz artık doğumun başladığını hissedersiniz. Önce çoğunlukla nişan gelir gelmeyedebilir, sancılar hafifçe vurabilir imkanınız varsa yatıp dinlenin ama çoğalınca kalkın hafif bir duş alın , sancılar çoğalmaya başladıkça plates topunda hafifçe sallanın, bir ayağınızı varsa küçük bir tabure veya koltuğa kaldırın , kollarınızı yukarı kaldırın , sırtınıza belinize masaj yaptırın, ve en önemlisi nefes tekniklerini öğrenip uygulayın.... inanın sonrası çok kolay olacak. Ve uygun zamanda da hasteneye varın

Acaba senin sancın çıkmadığı için mi? Benim gerçekten sancım çıkmış düzenli. Onun için mi acaba yatırmak istiyor?
Olabilir, ama ben nstye hep gündüz giriyorum gündüzleri pek kasılma sancım olmuyor zaten,geceleri daha çok oluyor ama gece hiç nstye girmediğim için sancım çok mu düzenli mi düzensiz mi bilmiyorum.
seninki düzenliyse takip etmek istiyor olabilirler.

Benim yarın belli olacaktı normal olup olmayacağı çatı muaynesi yapacaktı dr. Bu akşam ebeydi sanırım o yaptı bişey 2 cm açıklık var dedi. Dr la konuştu lavman yapayım mi dedi. Sonra normal doğum mu istiyor diye sordu sanırım dr evet dedim. Demeseydim sezeryan mi alacaktı acaba!

Ebeninde yaptığı bi nevi çatı muayenesi o anlamıştır zaten doğuma uygun olup olmadığını! E tabiki sezeryan istesen onu yapardı boşa bekletip sancı çektirmezdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…