2021 Şubat Anneleri

Ebeninde yaptığı bi nevi çatı muayenesi o anlamıştır zaten doğuma uygun olup olmadığını! E tabiki sezeryan istesen onu yapardı boşa bekletip sancı çektirmezdi .
Yani normal doğuma uygun mu oluyor demek bu? Yarın doktora yatış yapmasam şimdi olmaz mi diyebilir miyim ki? Önce bir muayene etseniz desem?

Çok teşekkürler bilgiler için, nefes teknikleri neler acaba doktorum hiç bahsetmedi

Yani normal doğuma uygun mu oluyor demek bu? Yarın doktora yatış yapmasam şimdi olmaz mi diyebilir miyim ki? Önce bir muayene etseniz desem?
Valla sancın vs yoksa sakın yatma hasteneye, müdahale ettirme yani subi sancı vs.. gibi ! Dr lar normal doğumu pek sevmezler gidip gelmemek için , seni 5 -6 ya kadar doğurtmaya çalışırlar,evde biraz çoğalsın öyle geleyim de , zaten dr bakacaktır tekrardan hem sana hem bebeğe hemde nst ye .

Çok teşekkürler bilgiler için, nefes teknikleri neler acaba doktorum hiç bahsetmedi
Rica ederim ne demek! Bu teknikleri YouTube dan izleyin mutlaka . Doğum anı ıkınma ve nefes egzersizleri diye geçer, ama şimdiden yavaş yavaş başlayın. Burundan alıp yavaşça ağızdan vereceksiniz eğer vücudun alışmazsa fazla oksijenden başın döner sancı anında, şimdiden hergün 5-10 kez yapmaya çalış .

Ya yol gösterdiğin için saol Allah razı olsun. Yok bir şeyim şu an, korkuttular beni orda. Dediklerini söylicem dr a. Sabah muayene etsin önce. Bilmeden zormuş doğum ya!

Senden de Allah razı olsun ne demek! Sağlıkla sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah
Ya yol gösterdiğin için saol Allah razı olsun. Yok bir şeyim şu an, korkuttular beni orda. Dediklerini söylicem dr a. Sabah muayene etsin önce. Bilmeden zormuş doğum ya!
Senden de Allah razı olsun ne demek! Sağlıkla sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah

Merhaba anneler. Perşembe günü doktor açıklık var mı diye muayene etmişti. Tabi ki yok sancı da çıkmadı. Cuma günü hafif kanamam oldu ya nişan ya muayeneden dedim. Cumartesi pıt diye bir akıntı düştü peçeteyle baktım çok aşırı sarı hatta turuncuya çalıyordu. Sancı falan gelmedi zaten. Bugün akşam hafif kanamam başladı adetin ilk günü gibi ve adet sancılarım var. İlk çocuğumda da aynısı olmuştu ve totelde 30 saat sonunda oğlum doğmuştu. Sanırım benim de yarına doğumum olur dualarınızda bana da yer verin. Hepimiz kolayca doğurup sağlıkla kucaklayalım inş yavrularımızı

Bazi hastahanler test pozitif cikinca doguma almıyolarmis yani kabul.etmiyolarmis. Kendi hastahaneme bunu sormadım henüz ama gidince sormayı düşünüyorum ona göre yedek bir yer ayarlamaliyim kendime
Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba

Enerji depolamış olursun

Allah yardımcınız olsun, duların sizinle inşallah kolaycana doğar... 2. Bebeler daha hızlı geliyor merak etmeyin . Çok daha kolay doğacak inşallah

Sağlıkla gelsin bebişin canım Bu doğum da 30 saat sürer mi İnşallah bir avazda kavuşursun bebişine bize de dua et

Vajinal muayene mi ettiler siz mi istediniz acaba

Canim.benm de 3 4 kez yapiyo bazen de 5
Ama.benmki zaten zayif dogdu ve zayifladi bayagi
Benm de esim.hatta kaynanam asla verme diyo ama zaten bebis benm.sol gogsumu tutmadu hala onu sagiyiorm ama cok azaldi cikan sut 20 anca oluyo sagnca
Benm sutum az zaten napicam blmiyotm.gercekten
Bz hastamedeyken doktor mama verme gak dese emzir guk dese emzir bisinolmaz demati

Canim benm de hemsire sutun var sakin verme demisti
Anlamadm herkes ayri sey soyluyo
Bebekte sarilik olursa ne zaman ortaya cikar peki

Siz kacnci.katta kalmstnz H heyecanli_anneee

Ben hemsirelerden cok memnun kalmstm araynca hep geldiler normal aramasamda geldiler ilgilendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…