Yavruş senin sancılarım falan oluyomu haftamız bir merak ettim nasıl durumlarHıçkırık o annesi
İlk gebelikte aldığım kilolar(!) ve ödem nedeniyle kaşıntım mevcuttu, bitlenmiş gibi kaşınıyorum ve tansiyonum normaldi.. Protein kaçağına bir daha tekrarla bazen hatalı da çıkabiliyor...İnşallah benimkide geçer
Doktora kaşıntı diyince karaciğer yorgunluğu olabilir dedi onlar için tahlil istedi normal çıkmış o değerlerim ama idrar da ptotein gözükmüş
Bu kadar kaşıntı ve ödem olmasında bi terslik vardı bencede normal değil yani
Geçen hafta şişlik var dedim tansiyonumu ölçtüler normal çıktı bacağıma baktı şişlik için ama kilodan kaynaklı %1 ödemdir dedi oysa ki ayağımın üstü balon gibiydi onu görmedi
Ondan sonra kaşıntı başladı sanırım böbrekle ilgili bi durum bu
Bakalım yarın sabaha kadar tuvalete işemek yok
İnşallah çocuğuma bi zarar gelmedeb kucağıma alırım
benide eklesinler bu listeye yeni üye oldum siteyi kullanmayı tam bilmiyorum kim ekliyorsa benide eklesin bat 3 ocak son adet olmam gerekipte olamadığım adet günüm 27 ocaktı 9 gün geçtiAyy günlerdir bu topik açılsın diye dört gözle bekliyordumocak annesi olamadı. insaallah şubat annesi olurum..2.bebeğimi de dört gözle bekliyorummmmm..hadi gel 14 şubat bebegiiii seni bekliyoruzz bat 16 haziran
Bekliyorum bende halen canim, agrilarim cok arttiDoğum yapan tüm sevgili annelerimizklbkbr Pumpkin34 rooa Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim ) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur
Doğum yapmamış kim kaldı bizden başka?Gonulmeyvesi _Nur_ M Msspinkie L Laladunya heroine L Limon kabugum F Fenbilgisi Wonria S sevnurum
Bende kilo aldım ama ödemim çok fazla ayaklarım ve bacaklarım özellikleİlk gebelikte aldığım kilolar(!) ve ödem nedeniyle kaşıntım mevcuttu, bitlenmiş gibi kaşınıyorum ve tansiyonum normaldi.. Protein kaçağına bir daha tekrarla bazen hatalı da çıkabiliyor...
Doğum yapan tüm sevgili annelerimizklbkbr Pumpkin34 rooa Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim ) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur
Doğum yapmamış kim kaldı bizden başka?Gonulmeyvesi _Nur_ M Msspinkie L Laladunya heroine L Limon kabugum F Fenbilgisi Wonria S sevnurum
Ben ben şubat ortası gibi sezaryenim olacak inşallahDoğum yapan tüm sevgili annelerimizklbkbr Pumpkin34 rooa Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim ) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur
Kız diğerleri ne ara doğurdu şubat daha yeni geldiDoğum yapan tüm sevgili annelerimizklbkbr Pumpkin34 rooa Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim ) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur
Ben ben şubat ortası gibi sezaryenim olacak inşallah
Çok dua ediyorum inşallah bi an evvel sağlıkla çıkar ve kavuşursunuz. Gerçekten düşüncesi bile üzüyor Rabbim sabır versin. Ama onun sağlığı için o yüzden tevekkül etmek gerekiyor hiç kolay olmasa da.Bebeğim çıkmadı halankızlar ama iyi olduğunu iyiye gittiğinizi biliyoruz çok şükür rabbim kimseyi evladından ayırmasın, süt için sıkıntı yaşayan varsa solgar brever yeast öneririm herkeste aynı etkiyi göstermeyecektir lakin ben çok beğendim
Varsa erken gebelik testinde çıkıyor, Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallahMerhaba tecrübeli anneler. Öncelikle bebeklerine sağlıkla kavuşmanızı diliyorum. Bu sabah kasıklarım ağrıyınca bi de kahverengi leke görünce adet oluyorum sandım. Dün sabah da leke olmuştu. Böyle başlar sonra sökülürüm genelde. Takibini yapabilmek için ped de taktım ama gelen giden yok. Çok özür dileyerek söylüyorum sadece kağıt havluya sürülüyor silerken. Yerleşme kanamasından şüphelenmeye başladım artık. İnşallah yanılmıyorumdur. Bir de yerleşme kanaması kasık ağrısı sancısı yapar mı? Bat 7 Şubat. Bu sabah kaset test yaptım fakat negatif çıktı. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Umut Allah'tan.
İnsanın içi rahat etmiyor canım. İhtimalleri doktordan duyunca endişeler tavan yaptı. Herkesin evladı sağlık bulsun inşallah.insanbuL canık geçmiş olsun ilk oğlum göbeğini 12 günde düşürdü sonrasındanakıntı oldu kokulu çocuk dr yakılması gerektiğini söyledi yakılmak deyince aklına kötü birşey gelmesin kulak pamuğunun uzun şeklini düşün onu göbeğin etrafına içine dolandırıyor o şekilde geçti bizim önemli birşey yoktur inşallah ama annelik...
Amin, Allah razı olsun, siz de bebeğinize sağlıkla kavuşun, cevabınız için teşekkür ederim.Varsa erken gebelik testinde çıkıyor, Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah
Ben varımDoğum yapan tüm sevgili annelerimizklbkbr Pumpkin34 rooa Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim ) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur
Benim de bebek iriliğinden dedi ama işime geliyo benim üzülme cabım vajina genişlemesi olmaz en azından o da sıkıntı sonrasında ömür boyu geniş kalabiliyo, bide alttan da kesi dikiş derken sıkıntı yani ameliyat gibi, eskisi gibi değilki ameliyatlar benim arkadaşlar hep oldu spinal sezaryen üç güne normal hayatlarına döndülerCanım seninde ilk doğum mu?
Doktor banada sezerayn olabilirsin dedi çatı darlığından dolayı
Geçen de yazdım canım ama ameliyat da sanıldığı kadar kolay değil sezaryan dediğimiz şey hayati durum gerektiricek durumlarda yapilan bi uygulama ama ülkemizde sektör olup bu kadar normallestirildi. Sende sezaryani hafife alma nerdeyse doğum yapalı 1 hafta olucak hala narkozun etkinden çıkamadım, tuvaletimi yaparken zorlaniyorum, ameliyat yerim ağrı yapıyor ıstediğim gibi hareket edemiyorum. Tabiki senin düşüncen ama bu kadar basit görme. Adi üstünde normal doğum bazi zorluklari tabiki olucak ama senin dediğin vajina genişlemesi falan bi ihtimal bide ilk doğum da olucak bişey değildir.Benim de bebek iriliğinden dedi ama işime geliyo benim üzülme cabım vajina genişlemesi olmaz en azından o da sıkıntı sonrasında ömür boyu geniş kalabiliyo, bide alttan da kesi dikiş derken sıkıntı yani ameliyat gibi, eskisi gibi değilki ameliyatlar benim arkadaşlar hep oldu spinal sezaryen üç güne normal hayatlarına döndüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?