2021 Şubat Anneleri

Kızlar ben 03.02 saat 22.42 de doğum yaptım. 3000 gr oğlum dünyaya geldi. 6 cm açılmaya rağmen maalesef sezeryan oldum. Ağrılarım var oğlum iyi çok şükür.
Hayırlı olsun sağlıjlı ömrü olsun, yürümeye başlamışsındır olabildiğince yürüki gazı atabil ilkinde bi kere ile rahatlamıştm ancak bunda çok ağrım gazım var, elbet geçiçek o ağrıler bebeğine öp sarıl

insanbuL canık geçmiş olsun ilk oğlum göbeğini 12 günde düşürdü sonrasındanakıntı oldu kokulu çocuk dr yakılması gerektiğini söyledi yakılmak deyince aklına kötü birşey gelmesin kulak pamuğunun uzun şeklini düşün onu göbeğin etrafına içine dolandırıyor o şekilde geçti bizim önemli birşey yoktur inşallah ama annelik...

Anladım canım sanada çok geçmiş olsun
Özele gidiyorum zaten gebeliğimin başından beri aynı doktora devam ediyorım
Dün tahlillerim çıkınca aradı sağolsun 24 saat idrar toplamam gerekiyormuş
İdrarda proteğin ne kadar var ona bakacaklar ona göre durum ilerlicek sanırım

Bende ilk gebelikte de vardı lohusalıkta da yaklaşık 10 gün sürdü fakat tansiyon da yüksekti. İlaçla düzenlediler.... Bir ay içinde geçmişti.

İnşallah benimkide geçer
Doktora kaşıntı diyince karaciğer yorgunluğu olabilir dedi onlar için tahlil istedi normal çıkmış o değerlerim ama idrar da ptotein gözükmüş
Bu kadar kaşıntı ve ödem olmasında bi terslik vardı bencede normal değil yani
Geçen hafta şişlik var dedim tansiyonumu ölçtüler normal çıktı bacağıma baktı şişlik için ama kilodan kaynaklı %1 ödemdir dedi oysa ki ayağımın üstü balon gibiydi onu görmedi
Ondan sonra kaşıntı başladı sanırım böbrekle ilgili bi durum bu
Bakalım yarın sabaha kadar tuvalete işemek yok
İnşallah çocuğuma bi zarar gelmedeb kucağıma alırım

Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah herşey yolundadır

Kızlar sancılarınız nasıl beni baya zorlamaya başladı herkestemi durum böyle

Merhaba sevgili anneler, ben de sabah doğum yaptım çok şükür. 39+3 de kendi sancımla 3750 gr ve 53cm oğlumuz dünyaya geldi.
Doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarıma sağlıklı kolay doğumlar dilerim.

Gözünüz aydın arkadaşlar ne güzel doğumlarımız olmuş maşallah, sağlıcakla büyütün evlatlarınızı. Normali bekleyen arkadaşların da böyle rahat doğumları olsun inşallah

Tekrar gözün aydın canım.. cevabim için de çok teşekkürler.. bakalım bende hergun merakla bekliyorum...

Kızlar sancılarınız nasıl beni baya zorlamaya başladı herkestemi durum böyle
Bende 3 gündür yoğun sırt ağrısı çekiyorum gece uyutmuyor bazen ayrıca midem ekşiyor hep, bağırsaklarım gümbür gümbür sürekli ilk çocuğumda böyle olmamıştım bu farklı oldu hep şüpheleniyorum doğum belirtisimi diye ama su nişan gelmeyince bekliyorum bakalım

Bende aynı durumdayım akşamları kaynıyo midem, yürürken leğen kemiğimde batma oluyo sancılar harici bide bunlar, bende nişan su olayını bekliyorum ama bebişim kanalda da değil onlar olurmu bilemedim

Kizlar merhaba doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın olsun. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah .. benimde bugün kontolum vardı 37+4 oldum bebeğin boyu 50cm kilosu da 3300 doktor 39da alırız dedi ..3500u gececek heralde doğuma kadar ama herşey yolunda nst de sancı falan yok bekliyor minik..

Bende aynıyım seninle, 37+2de kontrolüm vardı 3400 olmuş kelebeğim, 39+larda alcak beni de sezaryene 40. Hafta oluyo geç değil demi ya fazla beklemesi de iyi değil ya tedirgin oldum, bide bebeğin kanala indimi senin, benim hala tepelerde geziyo, bide iki gündür sancılarım arttı kilitliyo beni baya, düzenli olmadığı için gitme gereği de duymadım

Benimki ters dönmüş ama kanala girmemiş daha kafası aşağıda 2 haftadır , nst de bişey cikmadiysa sıkıntı yok dedi doktorum ama haftaya , 2 günde bir kontrole gel mutlaka dedi ..

Benimki ters dönmüş ama kanala girmemiş daha kafası aşağıda 2 haftadır , nst de bişey cikmadiysa sıkıntı yok dedi doktorum ama haftaya , 2 günde bir kontrole gel mutlaka dedi ..
Benimki de doğum pozisyonunda ama kanalda değil, beni haftada bir çağırıyo ama ihmal mi ediyo napıyo anlamadım

Gözünüz aydın arkadaşlar ne güzel doğumlarımız olmuş maşallah, sağlıcakla büyütün evlatlarınızı. Normali bekleyen arkadaşların da böyle rahat doğumları olsun inşallah
Çok teşekkür ederiz ederiz canım. Şu Cuma hürmetine rabbim sağlıkla kolay doğumlar versin herkese

Kızlar ben 03.02 saat 22.42 de doğum yaptım. 3000 gr oğlum dünyaya geldi. 6 cm açılmaya rağmen maalesef sezeryan oldum. Ağrılarım var oğlum iyi çok şükür.
Gözün aydın sağlıcakla büyüt evladını... Çabucak geçsin ağrıların, şifa olsun sana Yiğit Paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…