Hayırlı olsun sağlıjlı ömrü olsun, yürümeye başlamışsındır olabildiğince yürüki gazı atabil ilkinde bi kere ile rahatlamıştm ancak bunda çok ağrım gazım var, elbet geçiçek o ağrıler bebeğine öp sarılKızlar ben 03.02 saat 22.42 de doğum yaptım. 3000 gr oğlum dünyaya geldi. 6 cm açılmaya rağmen maalesef sezeryan oldum. Ağrılarım var oğlum iyi çok şükür.
Ben ilk hamileliğimde yaşadım onu hamilelik alerjisi dediler , ve o alerji cocugumada geçti son 1 hafta icinde oldum , ama hicbir ilaç kullanamadığım icin geceleri kollarimi bagladim ayaklarımı sıkı sıkı kapattım sırf kaşımayayım diye sonra göbegimde başladı son 1 haftada çatladım , dogum yaptim düzelmedi özel doktora çıktım cildiyeye ve orda bana bi sürü sabun ve ilaç verdi 1 haftada oyle atlattım ve sonra kaldı o bende , oglum 10 yasında alerjisi var suan bendeki olan ona geçmiş şuanda bende 1 haftalık hamileyim ilaç kullanamıcam ve bu sekilde devam edecek sanırım , gözünü korkutmak istemem ama yüzde 1kiside rastlanan bir durum o yüzden özele git yada dayabiliyorsan dogumdan sonra git.. Simdiden Allah kurtarsın canımSaglıklı sihatli olun ikinizde..
Bende ilk gebelikte de vardı lohusalıkta da yaklaşık 10 gün sürdü fakat tansiyon da yüksekti. İlaçla düzenlediler.... Bir ay içinde geçmişti.
Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah herşey yolundadırKızlar iyi akşamlar yarın sabah 6.30da hastanede olacaz 8 de doğuma alacak doktor içimde heyecan tedirginlik korku var dualarınızda bana da yer verir misiniz lütfen bebeğimi hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza alalım İnşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen arkadaşlar
Merhaba sevgili anneler, ben de sabah doğum yaptım çok şükür. 39+3 de kendi sancımla 3750 gr ve 53cm oğlumuz dünyaya geldi.
Doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarıma sağlıklı kolay doğumlar dilerim.
Gözünüz aydın arkadaşlar ne güzel doğumlarımız olmuş maşallah, sağlıcakla büyütün evlatlarınızı. Normali bekleyen arkadaşların da böyle rahat doğumları olsun inşallahMerhaba güzel anneler ben de bugün doğum yapan anneler kervanına katıldım. Doğumum ilk dogumuma ve sanırım pek çok doğuma göre kolay oldu. İlk dogumum suni sancı ile olmuştu. Bunda hastaneye erken gitmek istemedim o yüzden. Saat 14 gibi hafif sancılarım başladı. Ama çok hafifti. Ertesi sabah hastaneye giderim diye düşündüm. Derken saat 17 gibi birden sıklığı ve şiddeti arttı. Ama yine dayanilmayacak gibi ağrılar değildi ilk doğumumu düşününce. Hastaneye gitmem için esim ve annem ısrar etse de 17. 30 a kadar bekledim bana kalsa 19 da giderdimiyi ki bana kalmamış çünkü hastaneye 18 de giriş yaptım. Suyum geldi tamamen girer girmez. 6 cm açılma vardı. Yatırıp nst ye bağladılar. Sancılarım birden şiddetlendi acilma tamamlandı 18.45 de dogum masasindaydim. 18.52 de 3-4 kez ikindiktan sonra kızım doğdu. Cok hızlı oldu her şey. Epizyotomi küçük ama biraz yırtılmam oldu maalesef. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Bebeğine kavuşan tüm annelerin gözü aydın bekleyenler de umduklarindan çok daha kolay bir doğumla kavussunlar inşallah evlatlarina
Gözün aydın canım..Rabbim tezden toparlanmak.nasip etsin..Kızlar ben 03.02 saat 22.42 de doğum yaptım. 3000 gr oğlum dünyaya geldi. 6 cm açılmaya rağmen maalesef sezeryan oldum. Ağrılarım var oğlum iyi çok şükür.
Tekrar gözün aydın canım.. cevabim için de çok teşekkürler.. bakalım bende hergun merakla bekliyorum...Benim ilk doğumumla aynı başladı. Nişan geldi kanamaya döndü. Adet sancılarım başladı gece sabaha kadar devam etti sonra düzenli sancılar başladı. 40 dolmasına bir gün vardı. Ortalama 3500 olur 400 gr aşağı ya da yukarı fark eder dedi. 3830 gr doğdu
Sağlıkla büyüt bebeğini.neden normal doğum olmadı canım?Kızlar ben 03.02 saat 22.42 de doğum yaptım. 3000 gr oğlum dünyaya geldi. 6 cm açılmaya rağmen maalesef sezeryan oldum. Ağrılarım var oğlum iyi çok şükür.
Bende 3 gündür yoğun sırt ağrısı çekiyorum gece uyutmuyor bazen ayrıca midem ekşiyor hep, bağırsaklarım gümbür gümbür sürekli ilk çocuğumda böyle olmamıştım bu farklı oldu hep şüpheleniyorum doğum belirtisimi diye ama su nişan gelmeyince bekliyorum bakalımKızlar sancılarınız nasıl beni baya zorlamaya başladı herkestemi durum böyle
Bende aynı durumdayım akşamları kaynıyo midem, yürürken leğen kemiğimde batma oluyo sancılar harici bide bunlar, bende nişan su olayını bekliyorum ama bebişim kanalda da değil onlar olurmu bilemedimBende 3 gündür yoğun sırt ağrısı çekiyorum gece uyutmuyor bazen ayrıca midem ekşiyor hep, bağırsaklarım gümbür gümbür sürekli ilk çocuğumda böyle olmamıştım bu farklı oldu hep şüpheleniyorum doğum belirtisimi diye ama su nişan gelmeyince bekliyorum bakalım
Bende aynıyım seninle, 37+2de kontrolüm vardı 3400 olmuş kelebeğim, 39+larda alcak beni de sezaryene 40. Hafta oluyo geç değil demi ya fazla beklemesi de iyi değil ya tedirgin oldum, bide bebeğin kanala indimi senin, benim hala tepelerde geziyo, bide iki gündür sancılarım arttı kilitliyo beni baya, düzenli olmadığı için gitme gereği de duymadımKizlar merhaba doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın olsun. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah .. benimde bugün kontolum vardı 37+4 oldum bebeğin boyu 50cm kilosu da 3300 doktor 39da alırız dedi ..3500u gececek heralde doğuma kadarama herşey yolunda nst de sancı falan yok bekliyor minik..
Gözün aydın canımKızlar ben 03.02 saat 22.42 de doğum yaptım. 3000 gr oğlum dünyaya geldi. 6 cm açılmaya rağmen maalesef sezeryan oldum. Ağrılarım var oğlum iyi çok şükür.
Benimki ters dönmüş ama kanala girmemiş daha kafası aşağıda 2 haftadır , nst de bişey cikmadiysa sıkıntı yok dedi doktorum ama haftaya , 2 günde bir kontrole gel mutlaka dedi ..Bende aynıyım seninle, 37+2de kontrolüm vardı 3400 olmuş kelebeğim, 39+larda alcak beni de sezaryene 40. Hafta oluyo geç değil demi ya fazla beklemesi de iyi değil ya tedirgin oldum, bide bebeğin kanala indimi senin, benim hala tepelerde geziyo, bide iki gündür sancılarım arttı kilitliyo beni baya, düzenli olmadığı için gitme gereği de duymadım
Benimki de doğum pozisyonunda ama kanalda değil, beni haftada bir çağırıyo ama ihmal mi ediyo napıyo anlamadımBenimki ters dönmüş ama kanala girmemiş daha kafası aşağıda 2 haftadır , nst de bişey cikmadiysa sıkıntı yok dedi doktorum ama haftaya , 2 günde bir kontrole gel mutlaka dedi ..
Çok teşekkür ederiz ederiz canım. Şu Cuma hürmetine rabbim sağlıkla kolay doğumlar versin herkeseGözünüz aydın arkadaşlar ne güzel doğumlarımız olmuş maşallah, sağlıcakla büyütün evlatlarınızı. Normali bekleyen arkadaşların da böyle rahat doğumları olsun inşallah
Gözün aydın sağlıcakla büyüt evladını... Çabucak geçsin ağrıların, şifa olsun sana Yiğit PaşaKızlar ben 03.02 saat 22.42 de doğum yaptım. 3000 gr oğlum dünyaya geldi. 6 cm açılmaya rağmen maalesef sezeryan oldum. Ağrılarım var oğlum iyi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?