Kültür çıkmamış maalesef pazartesi gününe kaldı. Göbeğini kontrol etti herhangi bir enfeksiyon görünmüyor ama başlangıcında kana karıştıysa belirtisi geç ortaya çıkar bakalım canım yine rahatlayamadık.Yaz bizede merak ederim Allah'ım korusun melekleri
Olabilir tabi ki dedikleriniz de ihtimal ama benim içime sinmiyo normal doğum, sezaryen daha güvenli geliyo bebeğimiz tüp riske atmak gibi geliyo normal, kilodan sıkışırsa falan ne biliyim bi komplikasyonlar vs korkutuyo beni, sezaryende yokmu var bunlar da ama daha az görüyorum nen o riskleri araştırmalarım ve danıştığım doktorlar üzerineGeçen de yazdım canım ama ameliyat da sanıldığı kadar kolay değil sezaryan dediğimiz şey hayati durum gerektiricek durumlarda yapilan bi uygulama ama ülkemizde sektör olup bu kadar normallestirildi. Sende sezaryani hafife alma nerdeyse doğum yapalı 1 hafta olucak hala narkozun etkinden çıkamadım, tuvaletimi yaparken zorlaniyorum, ameliyat yerim ağrı yapıyor ıstediğim gibi hareket edemiyorum. Tabiki senin düşüncen ama bu kadar basit görme. Adi üstünde normal doğum bazi zorluklari tabiki olucak ama senin dediğin vajina genişlemesi falan bi ihtimal bide ilk doğum da olucak bişey değildir.
Canım bide benim yorum yaptığım arkadaş çatı darlığından sezaryen olacak bende bebek iriliğinden yani mecburi bir durum ikisi de ha tercihim de bu olurdu ama mecburi oldu, yani iyi tarafından bakmamız gerek artık napalım hayır o çatıdan çıkarın diyemez arkadaş bende iriliğinden göze alamam, yani zorluklarından bahsetmeniz korkutabilir insanları bu durumda, iyi yanlarından bakıp içimizin rahatlaması gereken bi durumdayız şuanda.Geçen de yazdım canım ama ameliyat da sanıldığı kadar kolay değil sezaryan dediğimiz şey hayati durum gerektiricek durumlarda yapilan bi uygulama ama ülkemizde sektör olup bu kadar normallestirildi. Sende sezaryani hafife alma nerdeyse doğum yapalı 1 hafta olucak hala narkozun etkinden çıkamadım, tuvaletimi yaparken zorlaniyorum, ameliyat yerim ağrı yapıyor ıstediğim gibi hareket edemiyorum. Tabiki senin düşüncen ama bu kadar basit görme. Adi üstünde normal doğum bazi zorluklari tabiki olucak ama senin dediğin vajina genişlemesi falan bi ihtimal bide ilk doğum da olucak bişey değildir.
İlk normal doğum sonrası dikişlerden mi yoksa bi kaç ay birliktelik olmadığı için mi bilemiyorum daralma yaşadım. Zorlandım diyebilirim. Rahim ağzında genişlik kalmış olabilir ama hissedilen vajina genişlemesi sıkıntısı yaşamadım.Geçen de yazdım canım ama ameliyat da sanıldığı kadar kolay değil sezaryan dediğimiz şey hayati durum gerektiricek durumlarda yapilan bi uygulama ama ülkemizde sektör olup bu kadar normallestirildi. Sende sezaryani hafife alma nerdeyse doğum yapalı 1 hafta olucak hala narkozun etkinden çıkamadım, tuvaletimi yaparken zorlaniyorum, ameliyat yerim ağrı yapıyor ıstediğim gibi hareket edemiyorum. Tabiki senin düşüncen ama bu kadar basit görme. Adi üstünde normal doğum bazi zorluklari tabiki olucak ama senin dediğin vajina genişlemesi falan bi ihtimal bide ilk doğum da olucak bişey değildir.
Zorluğu var elbet ikisinin de dimi. Her türlü biz sezaryen olmak durumundayız bari olumlama yapalım biraz yani ne olsun isteniyo anlamıyorum ki bizi korkutup hayır 4 kg bebeği çıkar ordan hayır çatım darsa da aç çıkar ordan mı dicez amaç bebeği kucaklamak gerisi sadece araçken anlamıyorum bu negatifliği.İlk normal doğum sonrası dikişlerden mi yoksa bi kaç ay birliktelik olmadığı için mi bilemiyorum daralma yaşadım. Zorlandım diyebilirim. Rahim ağzında genişlik kalmış olabilir ama hissedilen vajina genişlemesi sıkıntısı yaşamadım.
Bir hafta oldu benim de dikişlerim halen ağrıyor ikisinin de zorluğu maalesef var canım.
Olabilir tabi ki dedikleriniz de ihtimal ama benim içime sinmiyo normal doğum, sezaryen daha güvenli geliyo bebeğimiz tüp riske atmak gibi geliyo normal, kilodan sıkışırsa falan ne biliyim bi komplikasyonlar vs korkutuyo beni, sezaryende yokmu var bunlar da ama daha az görüyorum nen o riskleri araştırmalarım ve danıştığım doktorlar üzerine
Mecburi olmasına yada tüp bebekten dolayı olmasına lafim yok zaten yada ben size normal doğum yapın da demiyorum benide ilgilendirmez. Olumlama da yapabilirsiniz ama sezaryani bu kadar kolay bi operasyon gibi göstermenize istinaden yazdım. Yoksa doğum sekliniz sizi ilgilendirir negatiflik de yapmıyorum.Canım bide benim yorum yaptığım arkadaş çatı darlığından sezaryen olacak bende bebek iriliğinden yani mecburi bir durum ikisi de ha tercihim de bu olurdu ama mecburi oldu, yani iyi tarafından bakmamız gerek artık napalım hayır o çatıdan çıkarın diyemez arkadaş bende iriliğinden göze alamam, yani zorluklarından bahsetmeniz korkutabilir insanları bu durumda, iyi yanlarından bakıp içimizin rahatlaması gereken bi durumdayız şuanda.
Ben de daha beklemedeyim benim daha var normal bekliyorumDoğum yapan tüm sevgili annelerimiz @klbkbr @Pumpkin34rooa @Otuken (kaçırdığım varsa özür dilerim ) hepinizin gözü aydın inşallah ağrılarınız bir an önce geçer bebekleriniz bir memeden anne sütü aşığı ve uykuları düzenli olur
Doğum yapmamış kim kaldı bizden başka?Gonulmeyvesi _Nur_ M Msspinkie @3kiz1anne @heroine L Limon kabugum @Fenbilgisi @Cade S sevnurum
Canım bu ay doğum yapacak olanların listesi bu. Şubat 2021de doğum yapacak olanların yani. Siz bu ay mı doğum yapıyorsunuz?benide eklesinler bu listeye yeni üye oldum siteyi kullanmayı tam bilmiyorum kim ekliyorsa benide eklesin bat 3 ocak son adet olmam gerekipte olamadığım adet günüm 27 ocaktı 9 gün geçti
Ben şuan iyiyim ağrılarım azaldı ayağa kalktım elhamdülillah gaz çıktı yürüyünce kahve içtim belden uyuşma oldu biraz zordu ama geldi geçti her güzelliğin zorluğu var ama kucağıma emzirmek için aldığımda dikişlerimin acısını unuttum resmen. Tez vakitte kavusuruz inşaallah şimdiden burnumda tütüyor kokusu öyle guzelki gül bahçesi gibi
Canım doğum yaptın mı nasılsın?Ben de normal çok istedim ama bebeğin iriliği sebebiyle sezaryene karar verdim bu cumaya gün aldık 40 haftayı tam dolduruyoruz bakalım,senin de hakkında hayırlısı canım inş gönlüne göre olur
Canım gözün aydın.. Inşallah bebeğini de tez vakitte kucağına alırsın Allahin izniyleMerhaba bende dün gece 1.05 de sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğin hareketleri azalmıştı acile geldik salmadilar hemen doğuma girdim. Kızım 2800 doğdu. Minicik. Sarılık değeri çok yükseldi uyandiramadik emmedi mama almadı yoğun bakıma aldilar mavi ışığa yarına kadar durur sanırım
Canım ya ama bence kötü birşey olsa bir şekilde çıkardı...üzülme bol.bol emzirKültür çıkmamış maalesef pazartesi gününe kaldı. Göbeğini kontrol etti herhangi bir enfeksiyon görünmüyor ama başlangıcında kana karıştıysa belirtisi geç ortaya çıkar bakalım canım yine rahatlayamadık.
Benim de bebek iriliğinden dedi ama işime geliyo benim üzülme cabım vajina genişlemesi olmaz en azından o da sıkıntı sonrasında ömür boyu geniş kalabiliyo, bide alttan da kesi dikiş derken sıkıntı yani ameliyat gibi, eskisi gibi değilki ameliyatlar benim arkadaşlar hep oldu spinal sezaryen üç güne normal hayatlarına döndüler
Geçmiş olsun, İnş hemen iyileşir. Sen nasılsınMerhaba bende dün gece 1.05 de sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğin hareketleri azalmıştı acile geldik salmadilar hemen doğuma girdim. Kızım 2800 doğdu. Minicik. Sarılık değeri çok yükseldi uyandiramadik emmedi mama almadı yoğun bakıma aldilar mavi ışığa yarına kadar durur sanırım
Amin canım sağlıkla kurtarsın rabbim hepimiziBenim kesin değil sezeryan inşallah bi sağlık sorunu olmadıkça istemiyorum ama tabi bebeğimi sıkıntıya sokacaksa yapacak bi şeyim yok
Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bu çatı darlığı olayını anlamıyorum benim doktorum özellikle çatı muayenesi yapmıyor doğumda herşey farklı oluyor doğumda anlarız olup olmayacağını diyor gittiğim doktorda konyanın iyi doktorlarındanBende beklemedeyim belki yarın protein çıkarsa idrarda doğum kararı alabilir doktorum
Normal doğumda başlatılabilir mi acaba ?
Çatıma dar dedi doktor ama ben yapabilirim diye hissediyorum normali
Tabiki sağlık herşeyden önde ama denemek istiyorum
Aynen canım kasık bel ağrısı adet ağrısı hep yaşıyorum her gece acaba mı diyerek uyuyorum zamanı var daha demek ki benim ki başı aşağıdaymış ama inmemiş demişti doktor geçen pazartesi bu pazartesi tekrar kontrol varBende aynı durumdayım akşamları kaynıyo midem, yürürken leğen kemiğimde batma oluyo sancılar harici bide bunlar, bende nişan su olayını bekliyorum ama bebişim kanalda da değil onlar olurmu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?