2021 Şubat Anneleri

Olabilir tabi ki dedikleriniz de ihtimal ama benim içime sinmiyo normal doğum, sezaryen daha güvenli geliyo bebeğimiz tüp riske atmak gibi geliyo normal, kilodan sıkışırsa falan ne biliyim bi komplikasyonlar vs korkutuyo beni, sezaryende yokmu var bunlar da ama daha az görüyorum nen o riskleri araştırmalarım ve danıştığım doktorlar üzerine

Canım bide benim yorum yaptığım arkadaş çatı darlığından sezaryen olacak bende bebek iriliğinden yani mecburi bir durum ikisi de ha tercihim de bu olurdu ama mecburi oldu, yani iyi tarafından bakmamız gerek artık napalım hayır o çatıdan çıkarın diyemez arkadaş bende iriliğinden göze alamam, yani zorluklarından bahsetmeniz korkutabilir insanları bu durumda, iyi yanlarından bakıp içimizin rahatlaması gereken bi durumdayız şuanda.

İlk normal doğum sonrası dikişlerden mi yoksa bi kaç ay birliktelik olmadığı için mi bilemiyorum daralma yaşadım. Zorlandım diyebilirim. Rahim ağzında genişlik kalmış olabilir ama hissedilen vajina genişlemesi sıkıntısı yaşamadım.
Bir hafta oldu benim de dikişlerim halen ağrıyor ikisinin de zorluğu maalesef var canım.

Zorluğu var elbet ikisinin de dimi. Her türlü biz sezaryen olmak durumundayız bari olumlama yapalım biraz yani ne olsun isteniyo anlamıyorum ki bizi korkutup hayır 4 kg bebeği çıkar ordan hayır çatım darsa da aç çıkar ordan mı dicez amaç bebeği kucaklamak gerisi sadece araçken anlamıyorum bu negatifliği.

Mecburi olmasına yada tüp bebekten dolayı olmasına lafim yok zaten yada ben size normal doğum yapın da demiyorum benide ilgilendirmez. Olumlama da yapabilirsiniz ama sezaryani bu kadar kolay bi operasyon gibi göstermenize istinaden yazdım. Yoksa doğum sekliniz sizi ilgilendirir negatiflik de yapmıyorum.

Merhaba bende dün gece 1.05 de sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğin hareketleri azalmıştı acile geldik salmadilar hemen doğuma girdim. Kızım 2800 doğdu. Minicik. Sarılık değeri çok yükseldi uyandiramadik emmedi mama almadı yoğun bakıma aldilar mavi ışığa yarına kadar durur sanırım

Ben şuan iyiyim ağrılarım azaldı ayağa kalktım elhamdülillah gaz çıktı yürüyünce kahve içtim belden uyuşma oldu biraz zordu ama geldi geçti her güzelliğin zorluğu var ama kucağıma emzirmek için aldığımda dikişlerimin acısını unuttum resmen. Tez vakitte kavusuruz inşaallah şimdiden burnumda tütüyor kokusu öyle guzelki gül bahçesi gibi

Ben de daha beklemedeyim benim daha var normal bekliyorum insanbuL inşallah tahliller temiz çıkar canım. S Sosyologg_anne canım gözün aydın. Umarım bebiş kısa sürede iyileşir

benide eklesinler bu listeye yeni üye oldum siteyi kullanmayı tam bilmiyorum kim ekliyorsa benide eklesin bat 3 ocak son adet olmam gerekipte olamadığım adet günüm 27 ocaktı 9 gün geçti
Canım bu ay doğum yapacak olanların listesi bu. Şubat 2021de doğum yapacak olanların yani. Siz bu ay mı doğum yapıyorsunuz?

geçmiş olsun canım ve gözün Aydın. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Canım gözün aydın.. Inşallah bebeğini de tez vakitte kucağına alırsın Allahin izniyle

Canım ya ama bence kötü birşey olsa bir şekilde çıkardı...üzülme bol.bol emzir

Benim kesin değil sezeryan inşallah bi sağlık sorunu olmadıkça istemiyorum ama tabi bebeğimi sıkıntıya sokacaksa yapacak bi şeyim yok
Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun, İnş hemen iyileşir. Sen nasılsın

Yerleşme kanaması kaç gün sürüyor? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz lütfen

Bu çatı darlığı olayını anlamıyorum benim doktorum özellikle çatı muayenesi yapmıyor doğumda herşey farklı oluyor doğumda anlarız olup olmayacağını diyor gittiğim doktorda konyanın iyi doktorlarından

Bende aynı durumdayım akşamları kaynıyo midem, yürürken leğen kemiğimde batma oluyo sancılar harici bide bunlar, bende nişan su olayını bekliyorum ama bebişim kanalda da değil onlar olurmu bilemedim
Aynen canım kasık bel ağrısı adet ağrısı hep yaşıyorum her gece acaba mı diyerek uyuyorum zamanı var daha demek ki benim ki başı aşağıdaymış ama inmemiş demişti doktor geçen pazartesi bu pazartesi tekrar kontrol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…