2021 Şubat Anneleri

Canım dr sana çatı dar demişse sezeryan düşün riske atma derim

Çatı kemiğimin aşağıda olduğunu söyledi
Bazı bebekler bu kemiğin altından geçmeyi başarır bazısı geçemez öyle durumlardada sezeryan gerekir dedi

Bakalım canım şimdilik bekliyorum hayırlısı inşallah

Hem senin hem de @seyyav ın dualarına amiiin inşallah bir an önce ikinizin bebeği de sağlığına kavuşur canım Rabbim bebeklerimizi korusun.
Amin inşallah senin vesilenle Esrasvn arkadaşıMızı göremedim kaçırmış olabilirim. Bebeğine kavuştu mu acaba merak ediyorum doğum anında da aklıma ilk gelen kişilerdendi. Umarım her şey yolundadır.

Evet benim 3. Doğumum olcak bu. İlki erken doğum ikinci de suyum Geldi açıl a sancı yoktu sezeryan. Şimdi bunu da normal isyorum bakalım. Burda gittiğim hemşire de nasıl yapacaksın çok tehlikeli riskli galan dedi sinirimi bozdu yine

Canım sen tüp bebek olduğu için sezaryen seçtiğini yazdıysan eğer görmedim sanırım ben. Ama ısrarla vajina genişlemesi oluyor zaten sezaryen daha iyi yazdığını gördüğüm için arkadaşta o şekilde normal doğum yapacaklar etkilenmesin diye yazdı bence. Kendisi mecburi sezaryen olmuş bir anne de sezaryen seçimi için ne güzelleme yapar ne de yadırgar yorum yapar. Genişleme sözkonusu ise; bunun hissedilebilir şekilde olmadığını vajinanın toparlandığını varsa genişleme daha geride olduğunu belirtmek isterim. Çünkü doktor bile açıklık muayenesinde zorlayarak ölçüyor birliktelikte hissedildiğini sanmıyorum yani 4 kg bebek doğurmuş biri olarak öyle umut ediyorum

Evet aynen son zamanlarda kokulu olmaya başladım doktora da sormadım normaldir diye. Az az oluyor ama devamlı peçete değiştiriyorum her abdest arası
Canım bende de vardı muayene etti dr ve mantar dedi.. dr una söyle mutlaka..ve tedavi okutorum sonraki hafta tekrarliyor malesef

Canim sen kimseye bakma .. kendine inan guven..Bol bol dua et ve tevekkul et.. sonuçta istediğim normal bir doğum... benim üsKatta komsum ilki normal ikinci sezeryan 3. De normal dogum yapti ki arası 3 yaş çocukların.. tum olumsuz söylemlere kulak asmadim dedi.. gördüm cunku sezeryanin zorlugunu dedi.. inatla duayla Ve tabi Allahin izniyle normal doğumu mu kolayca yaptım dedi.. birde ssvd için eğitim vermiş hastane.. Sen katıldın mi böyle bir eğitime

Bugün gittim doktora sağ sıkıntısız 0 sol 1.5 gibi görüyor ama bu sadece bulanık değil kırılmalarda var. Su toplamış. Bir test yaptırıcam pzt günü ona göre net teşhisi koyacak doktor. Basınç tansiyondan falan kaynaklanıyor olabilir ama bu rahatsızlık tansiyonla alakalı değilmiş o güzel haber

Kız benimki geliyomu o zaman anlamadım, sancılarım sıklaşıyo git gide bağırtacak kadar şiddetli geliyo bide, ama doktorum olur normal falan dedi diye habire gitmiyorum doktora
Ne olcağı belli olmaz vallahi.. Bebişlerimizin ne zaman geleceği belli olmaz.. Benim sık sık wc e gitme dışında bi şikayetim yok şimdilik. Bi randevu alıp tekrar gidecem hastaneye bugunlerde.. geçen hafta dr bi haftaya randevu vermişti ama başka bi hastaneyede görüniyim bu sefer geçen gittiğim kontrolde pek bişi anlamadım açıkçası.. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için bebişlerimize sağ salim kavuşuruz inşallah

Canım bende de vardı muayene etti dr ve mantar dedi.. dr una söyle mutlaka..ve tedavi okutorum sonraki hafta tekrarliyor malesef
Mantar geçmişte de olmuştu bende ama ilaç kullanmadım hiç hamilelikte tekrar etmiş olabilir bebeğe zararı olur mu acaba doğum da yakın

Amiin inşallah canım, hayırlısıyla bu zamanlara da geldikta şükür

Aaa ssvd demek. Allah yolunda götürsün inş kolay bir Doğum olsun. Riskli ama dr kontrolünde neden olmasın ki? Sen kendini sıkı takip et lütfen. Hatta sancın başladıysa git hastanede geçir süreci. O zaman daha rahat eder için

Merhaba Sezaryenle tarihiyle bu doğum arasında ne kadar zaman var acaba?

Meraba kızlar, ben de dün doktora gittim benek 2600 gr gelişimi geriden geliyor biraz, doktor bana günde bi saat yürüyüş, sabah öğle akşam onbeş kez çömelme hareketi, merdiven çıkma yapıcaksın dedi. Bi de her gittiğimde kötü kokulu akıntın var mı varsa tedavi etmemiz lazım diye ısrarla soruyor, bu arada normal ikş Doğum yaptım hiç çatı muayenesi olmadım ben

Mantar geçmişte de olmuştu bende ama ilaç kullanmadım hiç hamilelikte tekrar etmiş olabilir bebeğe zararı olur mu acaba doğum da yakın
Canım enfeksiyon sıkıntı olabilirmiş normal doğum a ama.. mantarla ilgili bisey duymadım.. Ama yine de tedavi olmakta fayda var doğum öncesi riske atmamak lazım..

Aynen canım bende araştırdım Türkiye de kadın doğum uzmanları riske girmek, uğraşmak istemiyor mesela ssvd olayını her doktor kabul etmiyor risk var diyor yurtdışında senin sormana bile gerek yok sezeryan normal doğuma engel değil burda sadece özellerde bir kaç doktor kabul ediyor

Ama haksız da değiller. Çünkü risk çok yüksek yakın olan doğumlarda. Bunu inkar edemeyiz. Ayrıca burada çok ağır davalar oluyorz mesela geçen burada bizimle Şubat annesi olan hanımFransa da doğum yapmış yaparken bebeğin omzu zarar görmüş galiba. Bir dava falan açacak mi? Burada çok zor şeyler var kanalda kalsa çocuk neler neler.... Ki sezeryan geçirmiş birinin bebeğinin kanalda kalması daha da zor birşey... Çok iyi programlanmali bazı şeyler Türkiye de ki doktorlara hemen tüh kaka da bilemiyorum???

Almanya da en az 2 yıl istiyor.Eğer ssvd düşünülüyorsa çok iyi doktor bulmak lazım.Gerçekten riski yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…