- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
Aynen bende öyle squat yap, yürü, pilates topunda hareketler ve hatta hurma da yiyorum ama tık yok ümidim bu hafta içinde gelmesiBende de doğuma dair kasılmayla alakalı hiç bir belirti yok yaa hele nasıl uyuyorum bebekler gibi (kaşıntı olmazsa tabi) her gün yürümeye çalışıyorum 7-8 bin adım sonlara doğru bel ağrısı oluyor biraz gece çatı ağrısı ama sabah geçiyor hepsi. Bugün Nst’de gıdım kasılma çıkmadı
Çocuğuma diyorum o kadar bak bu günlerde hava da güzel soğumadan gel ama hiç hareket yok
Geçmiş olsun canım sarılık nerdeyse hepimizde var canını sıkma.Biz taburcu olduk şimdide sarılıkla mücadele ediyoruz, buna şükür
Sen naptın canım nasıl oldu bebişGeçmiş olsun canım sarılık nerdeyse hepimizde var canını sıkma.
Biraz daha iyi canım elleri bacakları sanki beyazladı siz nasıl oldunuz ?Sen naptın canım nasıl oldu bebiş
Gözler hala sarı, gövde biraz açıldı ama uykusu daha iyi. paso uyumuyor artık.Biraz daha iyi canım elleri bacakları sanki beyazladı siz nasıl oldunuz ?
Bizimde uykusu daha iyi daha uzun uyanık kalıyor. Nerdeyse saat başı emziriyorum artık uyku diye bişey yok :/Gözler hala sarı, gövde biraz açıldı ama uykusu daha iyi. paso uyumuyor artık.
Bende de sancı falan yok. Günlerimiz peşpeşe ama bence erken önümüzdeki haftadan sonra bekliyorum belirtileri. Ayın 15ini deviririz benceAynı durumdayız canım yaa hiç sancı falan yok dua ediyorum gelsin diye ve dediğin gibi bebekler gibi uyuyorumah şu kaşıntı olayı gerçekten beni çok zorlıyor tahlillerim normal çıktı ama doktorum yinede rahatlatmak için bi hap verdi hiç bi etkisi yok malesef deli gibi kaşınıyorum özellikle akşam ve geceleri
Dün protein kaçağından dolayı doktorum dopuma çağırır belki diye herşeyi hazır ettim gidecekleri kapının yanına koydum baya güzel prova oldu
inşallah sancılarımız kendiliğinden güzel güzel gelirartık karnım falan ağrıyınca seviniyorum
Emzik kullanıyor musun ben ilkinde kullanmamıştım bunda hastaneye götürdüm. Hemşireler önermiyoruz dedi ama dinlemedimBizimde uykusu daha iyi daha uzun uyanık kalıyor. Nerdeyse saat başı emziriyorum artık uyku diye bişey yok :/
En iyisini yapmışsın bende veriyorum valla dediğin gibi oyalanıyor uykuya onunla dalıyor arada aynen rahatlık valla ilkinde bende vermemiştimEmzik kullanıyor musun ben ilkinde kullanmamıştım bunda hastaneye götürdüm. Hemşireler önermiyoruz dedi ama dinlemedimdünya varmış dedim, emmeden onunla da oyalanıyor doktor bana son kontrolde artık uyandırma emmek için, 4- 5 saat kesintisiz uyuyabilir artık dedi. Ben bilhassa gece emmelerini az tutuyorum uyandırmıyorum o uyanmadan. 4 ay gece emmesini bıraktırmak istiyorum, tabi başarılı olabilirsem.
Aynen kıyamadım ben de ilkinde ama meme ağzında uyuduğu için fazla emdiği her süt dişlerine kıydı. ağzında diş kalmadı kızımın, hepsi süt çürüğü... Bu defa Allah yardımcın olsun zor Valla benim de yeğen yarın öbürgün gidecek bakalım ben napıcamEn iyisini yapmışsın bende veriyorum valla dediğin gibi oyalanıyor uykuya onunla dalıyor arada aynen rahatlık valla ilkinde bende vermemiştimsarılık var diye kaldırıyorum ama bende 1 aydan sonra artık o istedikçe veririm. Sarılık geçmezse ışın a koyarım dedi bizim doktor da hiç hastanelerde uğraşmak istemiyorum o yüzden geçsin diye boş bırakmıyorum. İnşallah başarabilirsin canım aslında doğrusu 6 aydan sonra gece beslenmesini kesmekmis de bizler kıyamıyoruz olan bize oluyor. Büyüğüm hala gece 2-3 kere kalkıyor Allahtan bu hafta baba evdeydi haftaya o da yok napcam bakalım:/
Öyle herşeyin fazlası zarar hem çocuğa hemde bize. Amin canım Allah seninde yardımcın olsun büyüklere bakmak daha zorAynen kıyamadım ben de ilkinde ama meme ağzında uyuduğu için fazla emdiği her süt dişlerine kıydı. ağzında diş kalmadı kızımın, hepsi süt çürüğü... Bu defa Allah yardımcın olsun zor Valla benim de yeğen yarın öbürgün gidecek bakalım ben napıcam
Hastaneye gidin. Çünkü bazen doktorlar bile anlayamıyor suyu. Belki idrardır baskıdan kaçırma oluyor çünkü. İnş su değildir.Merhaba kizlar birsey sorucM size ben 34+1 günlük hamileyim sabah ve simdi ic camasirina su gibi seffaf bi akinti geldi doktorumu aradim ozel muayananesi varda kendisinin 400 tl.ye bi test var bebek suyumu degilmi anlamak icnms simdi bilemedim acile git istersen dedi ordada simdi alttan muayene edecekler o da sorun degil ama hep ogrenci oluyolar yakinda arastirma hastanesi var cok canimi acitiyolar bebek hareketleride güzel takip ediyim diyorum nasil anlasilir bebegin suyumu akintimi ?? Napsam bilemedim
Idrarr olmadigina eminim ama bilemiyorum az az geliyorHastaneye gidin. Çünkü bazen doktorlar bile anlayamıyor suyu. Belki idrardır baskıdan kaçırma oluyor çünkü. İnş su değildir.
Gidin o zaman çünkü Doğum başladıysa ciğer geliştirici falan vururlar bebeği biraz daha tutarlar ama gitmezseniz biranda suyunuz gelene falan Doğum olur. Baksın asistanlar nolacak. Sonuçta onlarda tıpı okuyup bitiriyorlar bu da alıştırma yapma zamanları. Ben hastaneye gittiğimde ebe bakmıştı doktor asistan falan da değildiIdrarr olmadigina eminim ama bilemiyorum az az geliyor
Eczanede turnusol kağıdı gibi bir kağıt oluyor.ondan alıp akıntının su mu yoksa amniyon sıvısı mı olduğunu anlayabilirsinIdrarr olmadigina eminim ama bilemiyorum az az geliyor
Bende de sancı falan yok. Günlerimiz peşpeşe ama bence erken önümüzdeki haftadan sonra bekliyorum belirtileri. Ayın 15ini deviririz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?