2021 Şubat Anneleri

Aynen bende öyle squat yap, yürü, pilates topunda hareketler ve hatta hurma da yiyorum ama tık yok ümidim bu hafta içinde gelmesi Allahım suni sancıya sezaryene koymasın bizleri

Bende de sancı falan yok. Günlerimiz peşpeşe ama bence erken önümüzdeki haftadan sonra bekliyorum belirtileri. Ayın 15ini deviririz bence

Kızlar 34. Haftadayım kaburgam yırtılıyo resmen benım gibi oln var mı aranızda , bu arada manisa şehir hastanesinde doğum yapıcam aranızda orda doğum yapan barmı

Bizimde uykusu daha iyi daha uzun uyanık kalıyor. Nerdeyse saat başı emziriyorum artık uyku diye bişey yok :/
Emzik kullanıyor musun ben ilkinde kullanmamıştım bunda hastaneye götürdüm. Hemşireler önermiyoruz dedi ama dinlemedim dünya varmış dedim, emmeden onunla da oyalanıyor doktor bana son kontrolde artık uyandırma emmek için, 4- 5 saat kesintisiz uyuyabilir artık dedi. Ben bilhassa gece emmelerini az tutuyorum uyandırmıyorum o uyanmadan. 4 ay gece emmesini bıraktırmak istiyorum, tabi başarılı olabilirsem.

En iyisini yapmışsın bende veriyorum valla dediğin gibi oyalanıyor uykuya onunla dalıyor arada aynen rahatlık valla ilkinde bende vermemiştim sarılık var diye kaldırıyorum ama bende 1 aydan sonra artık o istedikçe veririm. Sarılık geçmezse ışın a koyarım dedi bizim doktor da hiç hastanelerde uğraşmak istemiyorum o yüzden geçsin diye boş bırakmıyorum. İnşallah başarabilirsin canım aslında doğrusu 6 aydan sonra gece beslenmesini kesmekmis de bizler kıyamıyoruz olan bize oluyor. Büyüğüm hala gece 2-3 kere kalkıyor Allahtan bu hafta baba evdeydi haftaya o da yok napcam bakalım:/

Merhaba kizlar birsey sorucM size ben 34+1 günlük hamileyim sabah ve simdi ic camasirina su gibi seffaf bi akinti geldi doktorumu aradim ozel muayananesi varda kendisinin 400 tl.ye bi test var bebek suyumu degilmi anlamak icnms simdi bilemedim acile git istersen dedi ordada simdi alttan muayene edecekler o da sorun degil ama hep ogrenci oluyolar yakinda arastirma hastanesi var cok canimi acitiyolar bebek hareketleride güzel takip ediyim diyorum nasil anlasilir bebegin suyumu akintimi ?? Napsam bilemedim

Aynen kıyamadım ben de ilkinde ama meme ağzında uyuduğu için fazla emdiği her süt dişlerine kıydı. ağzında diş kalmadı kızımın, hepsi süt çürüğü... Bu defa Allah yardımcın olsun zor Valla benim de yeğen yarın öbürgün gidecek bakalım ben napıcam

Öyle herşeyin fazlası zarar hem çocuğa hemde bize. Amin canım Allah seninde yardımcın olsun büyüklere bakmak daha zor

Hastaneye gidin. Çünkü bazen doktorlar bile anlayamıyor suyu. Belki idrardır baskıdan kaçırma oluyor çünkü. İnş su değildir.

Idrarr olmadigina eminim ama bilemiyorum az az geliyor
Gidin o zaman çünkü Doğum başladıysa ciğer geliştirici falan vururlar bebeği biraz daha tutarlar ama gitmezseniz biranda suyunuz gelene falan Doğum olur. Baksın asistanlar nolacak. Sonuçta onlarda tıpı okuyup bitiriyorlar bu da alıştırma yapma zamanları. Ben hastaneye gittiğimde ebe bakmıştı doktor asistan falan da değildi

Bende de sancı falan yok. Günlerimiz peşpeşe ama bence erken önümüzdeki haftadan sonra bekliyorum belirtileri. Ayın 15ini deviririz bence

Bendede hiç yok inşallah vakti zamanında gelirler
Ayaklarım inanılmaz şişti bugün tansiyon ölçüp doktoruma gönderiyorum şimdilik normal ama bu şişlik beni çok rahatsız etmrye başladı yürürken acıyor resmeb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…