2021 Şubat Anneleri

Almanya da en az 2 yıl istiyor.Eğer ssvd düşünülüyorsa çok iyi doktor bulmak lazım.Gerçekten riski yüksek.
Kesinlikle, halam Almanya da bebek kiloluydu ve 3.800 diye doktor teyzeme bu riske göremeyiz 4 üstü olabilir ve başımıza herşey gelir dedi insiyatife bile gerek duymadı hastahane.

Sana katılıyorum cnm. Sağlık sistemimiz çok ileride bence. Orda ultrason yol doğru dürüst. Hamilesin kontrol taaa ne zaman. Bir arkadaş Kanada da hamile mesela o anlattı. Yani dış gebelikse Allah korusun kalbi durduysa nasıl bilinecek?
Benim kardeşim de doktor. Bir olayı anlattı mesela. Kadına demiş ki dr senin gebelik riskli dikkatli olmalıyız. O da evde doğuruyor bebek kaybediliyor. Bize riskli dedi ölür demedi diye dava açmış! Şaka gibi riskli demek ne demek sana veya bebeğe birşey olabilir. Daha ne desin

Maalesef canım bizim ileride ama fazla harcama yapılıyor onada kılım. Misal ilk doğumda anneye sezaryen ile ilgili hak verilmemeli bence tabi ekstrem bir olay yoksa !
Artık herkes doğum yaptığı için böyle konuştum varsa üzülen kırılan hakkını helal etsin. Yurtdışı çok matah değil yani onu kabul edelim

Sağlık sistemimizin iyi olduğu noktasında katılıyorum fakat daha fazla usg veya sık muayenenin olumlu bir olduğunu düşünmüyorum. Hele hele ihtimaller üzerinden annelerin korkutulup hamileliklerin zehir edilmesi sanki bizim ülkeye has. Her zaman her işte aksilik olabilir, ssvd yi desteklemek her doktorun görevi olmalı. kirmizidefter inşallah sağlıklı ve kolay bir doğum gerçekleşir

Tabi ki öyle yurtdışında ki doktorların imkanları burda ki doktorlarda yok ama dediğim gibi biraz da alışılmış düzenin dışına çıkılmak istenmiyor. Artık imkanlar arttı hastaneler imkanlar güzelleşti

Almanya da en az 2 yıl istiyor.Eğer ssvd düşünülüyorsa çok iyi doktor bulmak lazım.Gerçekten riski yüksek.
Benim de ssvd denenecek inşallah doktorum bu konuda çok doğum yaptırmış hiç riskli olan da olmamış ikiz doğumu bile var ssvd olarak ama riske karşı tüm önlemler alınıyor ameliyathanenin biri sana ayrılıyor kan grubunda üç tüp kan hazır bekliyor ve ameliyathane ekibide hazırda bekliyor kontrol altında normal doğum bekliyorlar eğer sıkıntı olursa hemen sezeryana alıncam

Bence doktora güvendikten sonra gerisinin pek önemi yok.Çünkü risk her doğumda var.Rabbim sağlıcakla kucağa almaya nasip etsin.Hayırlı doğumlar olsun.

Herkese merhaba... ben de bugün kontrole gittim. Artık iki günde bir gideceğim. Her şey yolunda giderse 10 gün daha bekleyebilirmişiz. Bu süre zarfında doğmazsa yatış yapılıp müdahale edilecekmiş.
Kızlar, ben kasılınca nefes alamıyorum birkaç gündür. Sanki boğazıma bir şey düğümleniyor sanki çok kötü oluyorum. Bu durumda olan var mı? Doktora sormayı da unuttum. Uyumak istiyordum uyuyamadım bu sebepten

Herkese merhaba... ben de bugün kontrole gittim. Artık iki günde bir gideceğim. Her şey yolunda giderse 10 gün daha bekleyebilirmişiz. Bu süre zarfında doğmazsa yatış yapılıp müdahale edilecekmiş.
Kızlar, ben kasılınca nefes alamıyorum birkaç gündür. Sanki boğazıma bir şey düğümleniyor çok kötü oluyorum. Bu durumda olan var mı? Doktora sormayı da unuttum. Uyumak istiyordum uyuyamadım bu sebepten

Tebrikler Otuken beni belki hatırlıyorsundur bir ara yumurtadaşdık bebek bekleme topiginde :) ara ara takip ediyordum seni bu mesajına denk geldim çok mutlu oldum zaman ne kadar da çabuk geçiyor... Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı bir evlat olsun, çok sevindim Ben de 21. Haftamdayim inşallah ben de o günleri görebilirim sağlıcakla. Benim daha çook meşakkatli yolum var :)

Yakın tarihlermişiz, benim de öyle kasılma olunca çok şiddetli oluyor artık göğsüm sıkışıyor benim de. Sağ ya da sola yatınca kasılırsa da bu kez kasıklarım aşırı batıyor tarifsiz bi şey bu

Aaa ssvd demek. Allah yolunda götürsün inş kolay bir Doğum olsun. Riskli ama dr kontrolünde neden olmasın ki? Sen kendini sıkı takip et lütfen. Hatta sancın başladıysa git hastanede geçir süreci. O zaman daha rahat eder için

Merhaba Sezaryenle tarihiyle bu doğum arasında ne kadar zaman var acaba?

Hayır hastanede öyle bi doğuma katılmadım ama dr um uygun gördü ve benim için en doğru yöntemin bu olduğunu söyledi. Dr uma güveniyorum riskli gebelik uzmanı prof.
doğumumun üzerinden tam 2,5 yıl geçti 30 ay.
arkadaşlar yolun sonuna gelmişim normal doğumu bekliyorum, herkes kdar bende okuyup araştırıyorum elbette neden insanı tedirgin ediyorsunuz? Hamileliğin ortasında olsak ssvd düşünüyorum desem tamam elbette bu konuyu tartışalım hep birlikte ama şuan bence hiç uygun olmadı bu konuşmalar

Bende de doğuma dair kasılmayla alakalı hiç bir belirti yok yaa hele nasıl uyuyorum bebekler gibi (kaşıntı olmazsa tabi ) her gün yürümeye çalışıyorum 7-8 bin adım sonlara doğru bel ağrısı oluyor biraz gece çatı ağrısı ama sabah geçiyor hepsi. Bugün Nst’de gıdım kasılma çıkmadı
Çocuğuma diyorum o kadar bak bu günlerde hava da güzel soğumadan gel ama hiç hareket yok

Vajinal genişleme olursa da çözümü var, benim kuzenim 3. Çocuktan sonra daraltma ameliyatı oldu hemde devlette herseyin çözümü var. İki doğum türünün de artıları eksileri var bence karşılaştırmak saçma isteyen istediğini yapsın bende doğaldan yanayım

Canım neden sıkıyorsun canını boşver sen kararını zaten verdin ve her türlü doğumun bir şekilde riskleri var. Emin ellerde olduğunu bilince süreç su gibi akıp gidecek inşallah insanın vücudu gerçekten muhteşem yaratılmış buna güven

Aynı durumdayız canım yaa hiç sancı falan yok dua ediyorum gelsin diye ve dediğin gibi bebekler gibi uyuyorum ah şu kaşıntı olayı gerçekten beni çok zorlıyor tahlillerim normal çıktı ama doktorum yinede rahatlatmak için bi hap verdi hiç bi etkisi yok malesef deli gibi kaşınıyorum özellikle akşam ve geceleri
Dün protein kaçağından dolayı doktorum dopuma çağırır belki diye herşeyi hazır ettim gidecekleri kapının yanına koydum baya güzel prova oldu

inşallah sancılarımız kendiliğinden güzel güzel gelir artık karnım falan ağrıyınca seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…