Bizde de 6.7 canım doktor çok önemli değil emzirdikçe geçer dedi. Belki biliyorsundur kilo alması için bir memeyi tamamen boşaltmadan diğerine geçmemek gerekiyormuş.hastanede hemşire söyledi. Yağlı kısmı emmezse kilo çok almaz dedi.Bi dahaki kontrol 1 ay sonra mi
Benm 1 haftalikken sarilij var dedi snra tahlil yaptm 6.8 ckti
Benmki sadece 100 gr alms kilo almiyo
Eğer bu konuda çok katı değilsen ver canım yoksa bizi emzik yapıyorlar şimdiki bile bıraksam memede uyuyup uyancak arada emziği atıyor ama ısrarla veriyorum.1.5 senenin yorgunluğu zaten var bide bunda aynı şeyleri yaşamak istemedim emzikle oyalanıyor rahat ediyorum. Tavsiye ederim :)Ben ikisine de vermedim emzik. Gece beslenmesi uykuya dalmak için emme ihtiyacına dönüştü. Her uykusu hafiflediğinde 20 dkya bir emmek istediğinde 2 yıl zevkli emzirme işi eziyete dönüşmüştü benim için. Bunda vericem dedim yine vermedim ama eminim pişman olucam.
Solgar brewest yeast diye bi vitamin canım eczaneye sor yoksa aynı günde getiriyorlar. Sağolsun bana daHanfi vitamn canm benm de az sutum
Benm zaten solu hic tutmuyo canmBizde de 6.7 canım doktor çok önemli değil emzirdikçe geçer dedi. Belki biliyorsundur kilo alması için bir memeyi tamamen boşaltmadan diğerine geçmemek gerekiyormuş.hastanede hemşire söyledi. Yağlı kısmı emmezse kilo çok almaz dedi.
Çok romantiktim bir daha asla bu kadar yakın olamayacağım, tadını çıkarmalıyım diyordum ama artık ayrılmak bebekler ve bizim için en iyisi sanırımBöyle kasıldıkça doğum vakti geldi sanıyorum. Bekleye bekleye 40 bitti artık Allah yardımcımız olsun.
Kaburga ağrısı bende de çok fena malesef özellikle sağ kaburgam üstüne mide ağrısı çekiyorum bir haftadırKızlar 34. Haftadayım kaburgam yırtılıyo resmen benım gibi oln var mı aranızda , bu arada manisa şehir hastanesinde doğum yapıcam aranızda orda doğum yapan barmı
Hastaneden çıkarken de iki gittiğimiz kontrolde de uyandır emzir, uyusa da biberonla ya da kaşıkla ver dedi. Ben uyusa da kaşıkla verdim sütü. 10. Gün gittiğimizde artık emzirmek için uyandırma artık emmeden 3-4 saat uyuyabilir dedi.kilo alımı iyiydi, sarıldığımız hala vardı, göbüşümüz kanıyordu k vit yaptırdık. Yine sarılık için kan tahlili istedi tsha bakalım falan dedi ama ben baktırmadım gereksiz geldiğinden. Gündüz yine uyandırıyorum emsin diye, ama gece yapmıyorum. Onun kendisinin uyanmasını bekliyorum geceleri artık canım.Canım sadece sarılık geçene kadar mı gece uyandır dedi doktor? İlk oğlum gece hiç uyumazdı bu bebişim bıraksam uyuyacak. hem sarılıktan şekeri düşmesin diye hem de şu enfeksiyonu anne sütüyle çabuk atlatsın diye 1,5 saate bir uyandırıp emziriyorum. alışkanlığa dönüşürse uykular haram olacak biliyorum :)
Sarılık atmazsa 1 ay sonra kalçaya gittiğimizde giderim canımBi dahaki kontrol 1 ay sonra mi
Benm 1 haftalikken sarilij var dedi snra tahlil yaptm 6.8 ckti
Benmki sadece 100 gr alms kilo almiyo
Bakalım ne zaman geçecek , kaç kılo aldınız gebelık boyuncaKaburga ağrısı bende de çok fena malesef özellikle sağ kaburgam üstüne mide ağrısı çekiyorum bir haftadır
Solgar B12 mi canım bnm de sütüm az yaİlk 5 gün verdim canım şimdi bıraktık çok şükür burda bi arkadaş önermişti solgar ın vitaminini süt yapması için o biraz farkettirdi.
Solgar brewest yeast with b12 diye bi vitamin canım dene bak faydası olur inşallahSolgar B12 mi canım bnm de sütüm az ya
Tmm cnm benim kızın da gözlerinde var sarılık vücutta yok şükür yarın kontrol var bakalım ne diyecekSolgar brewest yeast with b12 diye bi vitamin canım dene bak faydası olur inşallah
Insallah önemli bişey değildir canım emselerde oluyor ilk oğlumda kilo alımı falan çok iyiydi 2.5 ay sapsarıydı sonra geçti. Canını sıkma sütün de gelirTmm cnm benim kızın da gözlerinde var sarılık vücutta yok şükür yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Sarilik tehlikesi ne zaman btiyo pekiSarılık atmazsa 1 ay sonra kalçaya gittiğimizde giderim canım
EkleyemedimBen denedim ama ekleyemedim çok heyecanlıyım 2 sene sonra gelen mucize gerçi daha keseyi göremedik inşallah görürüm bu formdan hiç çıkmam.
Şimdiye kadar 13 kilo aldımBakalım ne zaman geçecek , kaç kılo aldınız gebelık boyunca
Canım hayırlı.ugurlu olsun doğum yapmışsın ben bebekle uğraşmaktan pek.giremedim buraya... güle güle büyüt... sütünü bebek emdikten sonra sağ hep, öyle öyle artar cnm bol sütün olur inşallah...ben de gebelikte kullandığım omepa vm vitamin kullanıyorum bir de demire devam ediyorum. dr kullan dedi. Ilk günler vitamalt diye bir içecek kullanmıştım ama sanki beni ishal yaptı bıraktım. Bu sefer her gün rezene çayı, incir hurma kayısı ceviz, tahin ve dereotu tüketmeye çalışıyorum.Solgar B12 mi canım bnm de sütüm az ya
I insaatciBenim deb 4 saati bulduğu oluyor. Gece12ie sabah 8 arası 2-3 kere emiyor. Ben uyandırmıyorum. Kilo alımı iyi, sarılığını da daha hafif gördüğünden, Dr da artık uyandırma dedi Emmesi için 10. Gün kontrolünde. Sarılık 4. Gün 12ydi, 10. Gün kan tahlili istedi ama baktırmadım. Şu an daha iyi, ama hala var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?