2021 Şubat Anneleri

Bi dahaki kontrol 1 ay sonra mi
Benm 1 haftalikken sarilij var dedi snra tahlil yaptm 6.8 ckti
Benmki sadece 100 gr alms kilo almiyo
Bizde de 6.7 canım doktor çok önemli değil emzirdikçe geçer dedi. Belki biliyorsundur kilo alması için bir memeyi tamamen boşaltmadan diğerine geçmemek gerekiyormuş.hastanede hemşire söyledi. Yağlı kısmı emmezse kilo çok almaz dedi.

Eğer bu konuda çok katı değilsen ver canım yoksa bizi emzik yapıyorlar şimdiki bile bıraksam memede uyuyup uyancak arada emziği atıyor ama ısrarla veriyorum.1.5 senenin yorgunluğu zaten var bide bunda aynı şeyleri yaşamak istemedim emzikle oyalanıyor rahat ediyorum. Tavsiye ederim :)
Hanfi vitamn canm benm de az sutum
Solgar brewest yeast diye bi vitamin canım eczaneye sor yoksa aynı günde getiriyorlar. Sağolsun bana da seyyav önermişti.

“Kavuşuyor muyuz yoksa ayrılıyor muyuz..”

Doğum gecesi en çok aklımda olan şeydi. Hamilelik çok özel ya Rabbim herkese nasip etsin.

Kızlar 34. Haftadayım kaburgam yırtılıyo resmen benım gibi oln var mı aranızda , bu arada manisa şehir hastanesinde doğum yapıcam aranızda orda doğum yapan barmı
Kaburga ağrısı bende de çok fena malesef özellikle sağ kaburgam üstüne mide ağrısı çekiyorum bir haftadır

Hastaneden çıkarken de iki gittiğimiz kontrolde de uyandır emzir, uyusa da biberonla ya da kaşıkla ver dedi. Ben uyusa da kaşıkla verdim sütü. 10. Gün gittiğimizde artık emzirmek için uyandırma artık emmeden 3-4 saat uyuyabilir dedi.kilo alımı iyiydi, sarıldığımız hala vardı, göbüşümüz kanıyordu k vit yaptırdık. Yine sarılık için kan tahlili istedi tsha bakalım falan dedi ama ben baktırmadım gereksiz geldiğinden. Gündüz yine uyandırıyorum emsin diye, ama gece yapmıyorum. Onun kendisinin uyanmasını bekliyorum geceleri artık canım.

@storycandan haberi olan var mı, doğuma gidiyorum demişti en son.

Tmm cnm benim kızın da gözlerinde var sarılık vücutta yok şükür yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Insallah önemli bişey değildir canım emselerde oluyor ilk oğlumda kilo alımı falan çok iyiydi 2.5 ay sapsarıydı sonra geçti. Canını sıkma sütün de gelir

Solgar B12 mi canım bnm de sütüm az ya
Canım hayırlı.ugurlu olsun doğum yapmışsın ben bebekle uğraşmaktan pek.giremedim buraya... güle güle büyüt... sütünü bebek emdikten sonra sağ hep, öyle öyle artar cnm bol sütün olur inşallah...ben de gebelikte kullandığım omepa vm vitamin kullanıyorum bir de demire devam ediyorum. dr kullan dedi. Ilk günler vitamalt diye bir içecek kullanmıştım ama sanki beni ishal yaptı bıraktım. Bu sefer her gün rezene çayı, incir hurma kayısı ceviz, tahin ve dereotu tüketmeye çalışıyorum.

I insaatci
Canım bizde de hafif sarılık vardı 4 günlükken 8.2, 6 günlükken 10.2 çıktı sarılık değeri. O ilk hafta çok uyuyordu ama ben hiç 2-3 saati geçirmedim hep.uyandirdim emsin diye. Şimdi kendi uyanıyor. Dogum kilosunu yakalamış mi.diye salı günü bakılacak tam 2 haftalık oluyor. Ben de tek memeyi sonuna kadar emzirmeye çalışıyorum yağlı süt kısmını alsın diye. Sonra diğerine geçiyorum. Sarılık hala göz aklarında var gibi. Sanırım en geç gözlerden kayboluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…