2021 Şubat Anneleri

Ben de bunda vericem.dedim ama vermedim emzik. Insallah memeyi emzik yapmaz

Benm 7 gunlukken 6.8 ckti bi daha olcmedk
Sarilik rski ne zmn gciyo acaba

Teşekkürler canım denndr bebişin hayırlı olsun bnde sütle ve bebekle uğraşmaktsn yazamadım mama destekli devam ediyoruz ,200 Gr verince bı de sütüm hemen gelmeyince Dr mamaya başlattı şimdi iyi arttı şükür bn de humana su incir devam bakalım hakkımızda hayırlısı

Kızlar merhaba ben ağustos ayı annelerinden geliyorum :)) öncelikle doğum yapanlara nice sağlıklı uzun yaşlar diliyorum :) doğumu bekleyenlere de bi nefeste sağsalimmm kucaklarınıza almak nasip olur inşallah bebişlerinizi diyorum :) sizlere bisey sormak istiyorumm :) çatlak olusumunu nasıl minimuma indirdiniz neler kullandınız olumlu sonuclar aldınız neler kullandınız hicbir fayda etmedi :) ve ek bilgi vermek isterseniz minimum kiloda nasıl kalabildiniz :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef bu sabah bebeğimi sarılık dolayısıyla zeynep kamile yatırdık. Foto terapi mavi ışık alıyor şuan. Derecesi yüksek. Ne zaman çıkacak belli değil ve çıkana kadar göremeyeceğim yavrumu.
Artı not normalde doğduktan 2 gün sonra sarılık değerine hastanede bakılması gerekirmiş. Benim bebeğime bu test yapılmadı.

TEz vakitte sağlıkla kavuşursunuz canım inşallah, moralini yüksek tut, değeriniz kaç çıktı, genelde sarılık şüphesi olmadan test yapılmıuor diye biliyorum, böyle gelsin geçsin inşallah

TEz vakitte sağlıkla kavuşursunuz canım inşallah, moralini yüksek tut, değeriniz kaç çıktı, genelde sarılık şüphesi olmadan test yapılmıuor diye biliyorum, böyle gelsin geçsin inşallah
İnşallah. Yeni kendime geliyorum. Bugün bıraktım kendimi maalesef. Değer 19.1. zeynep kamildeki doktor nasıl yapılmaz 2 gün sonra bu değere bakılması gerekir dedi. Kaç gün sonra görebileceğimi bilmiyorum

Bzm hastane yapmadi evet haklsn

Aynen bende öyle squat yap, yürü, pilates topunda hareketler ve hatta hurma da yiyorum ama tık yok ümidim bu hafta içinde gelmesi Allahım suni sancıya sezaryene koymasın bizleri
Ayy amiin ammiin
ben geceleri çıldırıyorum yaa bide kaşınırken artık neler yapıyorsam karnım ona kasılıyor
yine bir kaşınma krizine uyandım 1 saat önce. ne zaman geçecek de uykuya geçebileceğim acaba testler sonuçlansın diye bekliyorum ama bence bu hastalığın adı PUPPP

Aynen bende öyle squat yap, yürü, pilates topunda hareketler ve hatta hurma da yiyorum ama tık yok ümidim bu hafta içinde gelmesi Allahım suni sancıya sezaryene koymasın bizleri
Ayy amiin ammiin
ben geceleri çıldırıyorum yaa bide kaşınırken artık neler yapıyorsam karnım ona kasılıyor
yine bir kaşınma krizine uyandım 1 saat önce. ne zaman geçecek de uykuya geçebileceğim acaba testler sonuçlansın diye bekliyorum ama bence bu hastalığın adı PUPPP

Cnm hayırlı olsun dogum yapmışsın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin ben kavusamadim daha maalesef hala yoğun bakimdayiz entubeden çıktı cok şükür ams yine hutta oksijen destegi aliyor bekliyoruz kendi başına nefes alabilsin diye

Amin canım.. sende sağlıkla kucagina alırsın inşallah bebeğini... Bende eli kulağında beklemedeyim bebeğimi bakalım...benim 3. Doğumum olacak canım bu inşallah.. hic karnım çatlamadı çok şükür belki genetik de olabilir bilemiyorum ama.. ben 16. Haftadan itibaren 3 gebeliğimde de bebeyaği kullandım her gece yatmadan güzelce sürdüm...Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…