Gözün aydın canım bebeğini doğum yapmışsın.. çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte de sarılıktan kurtulur kavuşursunuz..İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef bu sabah bebeğimi sarılık dolayısıyla zeynep kamile yatırdık. Foto terapi mavi ışık alıyor şuan. Derecesi yüksek. Ne zaman çıkacak belli değil ve çıkana kadar göremeyeceğim yavrumu.
Artı not normalde doğduktan 2 gün sonra sarılık değerine hastanede bakılması gerekirmiş. Benim bebeğime bu test yapılmadı.
Allahım en yakın zamanda kavuşmak nasip etsin canım dualarimdasiniz hepiniz..Cnm hayırlı olsun dogum yapmışsın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsinben kavusamadim daha maalesef hala yoğun bakimdayiz entubeden çıktı cok şükür ams yine hutta oksijen destegi aliyor bekliyoruz kendi başına nefes alabilsin diye
Kapsül şeklinde çörek otu yağı satılıyor tavsiye ederim. Sütü baya artırıyor.Teşekkürler canım denndr bebişin hayırlı olsun bnde sütle ve bebekle uğraşmaktsn yazamadım mama destekli devam ediyoruz ,200 Gr verince bı de sütüm hemen gelmeyince Dr mamaya başlattı şimdi iyi arttı şükür bn de humana su incir devam bakalım hakkımızda hayırlısı
Ayy amiin ammiin
ben geceleri çıldırıyorum yaa bide kaşınırken artık neler yapıyorsam karnım ona kasılıyor
yine bir kaşınma krizine uyandım 1 saat önce. ne zaman geçecek de uykuya geçebileceğim acabatestler sonuçlansın diye bekliyorum ama bence bu hastalığın adı PUPPP
Geçmiş olsun, çabucak kavuş evladına inşallah canım.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef bu sabah bebeğimi sarılık dolayısıyla zeynep kamile yatırdık. Foto terapi mavi ışık alıyor şuan. Derecesi yüksek. Ne zaman çıkacak belli değil ve çıkana kadar göremeyeceğim yavrumu.
Artı not normalde doğduktan 2 gün sonra sarılık değerine hastanede bakılması gerekirmiş. Benim bebeğime bu test yapılmadı.
Amin canım inşallah. Evet yapmadı ve bu ihmal yüzünden ben şuan bebeğimden ayrıyım. Beşiği boş kaldı daha 4 günlükkenCok gecms olsn Rabbm sifa versn canm benm
Amin canım tez vakitte inşallahGözün aydın canım bebeğini doğum yapmışsın.. çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte de sarılıktan kurtulur kavuşursunuz..
İnşallah sağol canımGeçmiş olsun, çabucak kavuş evladına inşallah canım.
Kızlar suyum 3,5 a düşmüş yatış yapmak istiyor dr. Sizce doğru mu yapıyor? 38 haftalığım
Benimde karaciğere bakıldı neredeyse 2 hafta önce normaldi. Sonra aynı kanla bir de safra asitlerine bakalım dedi. O da normal çıktı. Şimdi tekrar bakacağız safra değerine ama bence birşey çıkmayacak. Tansiyon arada yükseliyor ama hep değil. Doktorum takip et dediğinden beri çok normal tersi olması gerekirdi halbuki strestenBenimde çok fena her yerim iz.iz oldu
Ne testleri verdin canım sen
Doktor benim direk karaciğerlerime baktı onlar normal çıktı ama protein yüksek çıktı tansiyon takibindeyiz
Benimde karaciğere bakıldı neredeyse 2 hafta önce normaldi. Sonra aynı kanla bir de safra asitlerine bakalım dedi. O da normal çıktı. Şimdi tekrar bakacağız safra değerine ama bence birşey çıkmayacak. Tansiyon arada yükseliyor ama hep değil. Doktorum takip et dediğinden beri çok normal tersi olması gerekirdi halbuki stresten
Benimki azalmışmış 3,5 cm e düşmüş, geçen hafta iyi demişti. Apar topar Bizi almak istediler sezeryane. Birgül bekleyemez mi acaba? 3,5 cm ile birkaç hafta bekleyen görmüştüm bu forumda, kimdi acaba?Canım suyun tamamen gelmesinden sonra 24 saat içindr doğumun gerçekleşmesi gerekiyor diye biliyorum enfeksiyon kapılmaması için ama aynı su mu bu anne karnında ki acaba
Hakkında hayırlısı olsun telaş yapma bol bol dua et
Benimki azalmışmış 3,5 cm e düşmüş, geçen hafta iyi demişti. Apar topar Bizi almak istediler sezeryane. Birgül bekleyemez mi acaba? 3,5 cm ile birkaç hafta bekleyen görmüştüm bu forumda, kimdi acaba?
Kızlar suyum 3,5 a düşmüş yatış yapmak istiyor dr. Sizce doğru mu yapıyor? 38 haftalığım
Benimde karaciğere bakıldı neredeyse 2 hafta önce normaldi. Sonra aynı kanla bir de safra asitlerine bakalım dedi. O da normal çıktı. Şimdi tekrar bakacağız safra değerine ama bence birşey çıkmayacak. Tansiyon arada yükseliyor ama hep değil. Doktorum takip et dediğinden beri çok normal tersi olması gerekirdi halbuki stresten
Amin canım inşallah. Evet yapmadı ve bu ihmal yüzünden ben şuan bebeğimden ayrıyım. Beşiği boş kaldı daha 4 günlükken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?