Nasıl alışıcam bilmiyorum.
Bugün 2 doktora da gösterdim. İlki zaten herseyinize baktı kontrol etti dur bir de cinsiyetine bakalım dedi, erkek dedi biz şok şok yaşadık orda başladım ağlamaya. Sonra başka doktora gittik ona da sordum testislerini gösterdi direkt. Nasıl hayal kırıklığına uğradık. Yazıklar oldun dün bir de doğurtcaktı beni kız beklerken Erkek çıkınca nasıl inanacaktık.!Cnm belki bu doktor hatali soylemis olamazmi ? Sonuçta yer daraldikca cinsiyeti gormek dahada zorlaşır diye biliyorum detayliyi doktorami yaptirdin radyologami yani detaylida cok net goruyolar doktorlar nasil hata yapmış olabilir kiyani 6.7. ayda degiseni duydumda son anda degisen ilk defa duyuyorum degisen demimde hatalı soylem. İstersen bi doktora daha sor cinsiyet olayini
Canım bol bol zeytinyağı ile masaj ve dayanamazsan damlaKizlar bebegim.inanilmaz gaz sancilarinda sirtina masaj yapiyorum cikmiyo
Gazolmamasi icin ve kolay gaz ckmasi icin onerilernz nelerdir nolur yardm
Ne damlasi canmCanım bol bol zeytinyağı ile masaj ve dayanamazsan damla
Gaz damlası yakın zamanda doktora gidersen ona sor genelde 15 günlükten sonra gaza baslatabiliyorlarNe damlasi canm
Canım merhaba ben nisan annesiyim öncelikle inşallah hakkında hayırlısı sağlıklı olsunda bebegin üzülme lütfen..Nasıl alışıcam bilmiyorum.
İçini ferah tut kuruladıktan sonra bişi olmaz allahın iznlyleBizcde 9 günlük olduk bizimki bde düştü düşecekti bn daha fazla bekleyemedim yıkadım napim ins bı sıkıntı cikmaz
Önerdi ama fiyatı yüksek diye bildiğim için almadımEvet gittim ama sadece dikişlerime baktı karnımı elle muayne etti .öyle usg ile fln bakmadı 2 ay sonra kontrole gel dedi .
Sezeryan yerinize bir şey sürmenizi önerdi mi doktorlarınız?
Düşmedi bugün 6.gun düşünce banyo yapturacamKızlar göbek bağı düştü mü bebislerinizin ne zaman yikadiniz bebekleri
Evet bende fark etti dene istersen zararı yok faydası olur inşallahBnde onu sorcaktim ya farketti mi gerçekten
Ben sezeryanım ödemden dolayı belden uyuşma olamadım genel anestezi oldum narkoz beni zorluyor biraz ilk doğumumda da büyük tuvalete çıkana kadar kas ağrısı yaşadım ayağa kalkmak kişiden kişiye değişebilir çok şükür zorlanmadım hayırlı olsun kolay bir doğum olur inşallahMerhabaa guzel annelerr ve hamile anne adaylaribenimde doguma 1 Ay var nasipse merak ettigim seyler var sormak istedim burda bebis dogar.dogmaz sut geliyormu hemen ?? Sezaryen olanlar varmi aranizda nasil oluyor cok agri sizi ayaga kalkmak zor oluyormu dogum sonrası??
Çok sabirsizim.zaman geçmiyor sizde durumlar nasill birde belinde ağrı olan oldumu acaba benim.belimde odem oldugunu soyledi doktorum agrinin yerini gosterdigimde . Oturup kalkarken yatarken dönerken yatakta çok canim yaniyorr belimden dolayı.. dogum sonrasi gecer mi acaba ??
Evet canım normal anca nefesi yetiyor emerken.Kızlar bebeğim emerken hızlı hızlı burnundan nefes alıp veriyor sizin de öyle mi oluyor acaba ?
Allah ın izni ile bir şey olmaz canım. Yıkamayınca da insan rahat edemiyor ama ben garantileyip beklicem çok yıprattı bizi göbek bağı. Annemler yıkarmış. Benim 3.çocuğum annem hepsine hastaneden gelince yıkadın demi diye ısrarcıAslında bnce yıkanmadan daha riskli çünkü dediğim gibi mikrop kapma riski daha yüksek baktım düşeceği yok dayanamadım aslında strecle sarcaktim temiz bezin üstüne sonra kayınvalidem tuttu o da tutamamış hep ıslanmış göbeğindeki bezneyse umarım bişey olmaz üstüne temiz mendil koydum ki beni alsın diye
Sma aldık her ihtimale karşı dursun lazım olur süt gelmez diyeKızlar hangi mamayı veriyorsunuz bebeğinize?
Gözünüz Aydın olsun. Sağlıkla büyüsün yavrunuz sağlık sıhhat diliyorumMerhaba kızlar dün suyum gelince hastaneye yatış yaptık sabaha kadar az az bel ağrısı çektim yani sancım oldu ama açılma olmadı. Suyum iyice azaldığı için korktum beklemek istemedim ve sezaryen oldum epiduralle. Çok şükür iyiyiz 3200 doğdu bebeğim.
Dualarım seninle inşallah kolay bir doğum olur. Sağlıkla kucağına al bebeğini. Benim suyum geldikten bir saat sonra kendi sancım başladı umarım öyle olur senin de.Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı. Normal koşullarda beklenecekti ama su azalmış dedi doktor. Yarın sabaha yatış yapacağız. Doğumu tetiklemeye çalışacaklar. Umarım sancılarım gelir, açılmam olur da hiç gerek kalmaz. Dua edin lütfen.
Bugn aradm canm.biogaia aln dedi aldk.insallah ise yararGaz damlası yakın zamanda doktora gidersen ona sor genelde 15 günlükten sonra gaza baslatabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?