2021 Şubat Anneleri

Ben de ayni soruyi sordm.bugn ben de kimyon ve rezene iciyom

Şok olmanız çok normal yine de tevekkül edin annesi ağlamayın üzülmesin bebeğiniz. Zaten evlerimizdeyiz alınan kıyafetlerle ev içinde idare eder sonrası için yenilerini alırsınız.

Selam kızlar bende doğum yaptım bugün, Rabbim bekleyen arkadaşlarıma hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Ay canım gözün aydın çok şükür.. inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olmuştur.. bebek de sende iyisinizdir inşallah.. benimde bugün aklıma gelmiştin..

Masaj yapmaya bende çalışıyorum ama çok küçükler canım tam anlamıyla bastırıp yapamıyorum üzülüyorum. Biraz poposunu açıyorum o zaman daha rahat çıkarıyor sanki
Ben elimden geldiğince yapıyordum birde bacak hareketleri de yapıyordum

Masaj da yapiyoruz 1 saat yaptik ciknadi walla gaz kaka yapti aadece
Ahu kuzucuk ya kıyamam ben onlara az sabır annesi en kronik zamanları ilk üç ay .... Aslında kaka da rahatlatır.Sicak tut ayaklarını sen kendine de dikkat et üşütme ve kimyon ye günde bir çay kaşığı.

Şok olmanız çok normal yine de tevekkül edin annesi ağlamayın üzülmesin bebeğiniz. Zaten evlerimizdeyiz alınan kıyafetlerle ev içinde idare eder sonrası için yenilerini alırsınız.
Kız erkek benim için hiiiç farketmezsin ama aylardır kız sanıyoruz. Ya canım kıyafet falan sorun değil ama her gördüğümde baktığımda kız kıyafetleri! o kadar hayal kurduk bağlandık kızımız ismini de koyduk öyle seviyorduk aylardır şimdi nasıl alışıcaz, doğmasına ne kaldı şurada!

Masaj da yapiyoruz 1 saat yaptik ciknadi walla gaz kaka yapti aadece

Canım kaka yapması zaten gazını çıkardı demek, ağızdan diyorsan onu bilemiyorum. Bi de yastık üzerine göbeği gelecek şekilde yatırmayı dene. Bazı videolarda pilates topunun üzerinde bile yapıyorlar da ben o kadarına cesaret edemedim. Sert bir yastığın üzerine yatır karnını, sırtına iki pıt pıt işlem tamam

Mahzun olmanız bence de anlaşılır bir durum. Bir arkadaş yazmış benim de aklıma ilk o geldi, belki de şimdiki muayene yanıltıcı. Rahimdekileri yalnız Allah bilir diyor ya ayette hah işte aynen öyle. Rabbime sığın, kalplere sevgiyi koyan O..

Kizlar bebegim.inanilmaz gaz sancilarinda sirtina masaj yapiyorum cikmiyo
Gazolmamasi icin ve kolay gaz ckmasi icin onerilernz nelerdir nolur yardm
Canım yüz üstü yatırabilirsin kolay çıkarıyor. Bir de takip et yiyecekler gaz yapabiliyor. Yemeklerine kimyon ekleyebilirsin. Bazı uzmanlar da yiyecekler anne bağırsağında çözünüp gaz yapar süte geçmez diyor ama ben hep uyarılıyorum onu yeme bunu yeme diye.

Canım 2 doktora gittik bugün ikisi de testislerini gösterdi. Allahtan dileğim sağlıklı olması sadece. Cinsiyetçi değilim ama insan çok yıpranıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…