2021 Şubat Anneleri

Canım 2 doktora gittik bugün ikisi de testislerini gösterdi. Allahtan dileğim sağlıklı olması sadece. Cinsiyetçi değilim ama insan çok yıpranıyormuş.
Sizin yerinizde kim olsa sok olur gercekten ben bile gozlerimi aca aca okudum umarim saglikla kavusursunuz oncelikle.Sadece sunu merak ediyorum size 9 ay kiz diyen doktorami dogum yapacaksiniz acaba doktor gordugunde ne yapacak nasil bole bi hata yapabiliyolar bu zmna kadr bastan savmami bakti acaba diye dusundum bian

Ay canım gözün aydın çok şükür.. inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olmuştur.. bebek de sende iyisinizdir inşallah.. benimde bugün aklıma gelmiştin..
Canım çok teşekkür ederim biraz zor oldu dogum yine, çok şükür iyiyiz bebeğin sağlığı yerinde benim yine suni sancidan dolayı ağrılarım çok, sen nasilsin canım benim

Dualarım seninle inşallah kolay bir doğum olur. Sağlıkla kucağına al bebeğini. Benim suyum geldikten bir saat sonra kendi sancım başladı umarım öyle olur senin de.
Teşekkür ederim. Suyum geldi benim de. Hastanedeyim sancılarımın düzenli bi şekilde gelmesini bekliyoruz. Uyumam gerek ama heyecandan uyuyamıyorum

Kızlar ya sadece üç gün kaldı sezeryanıma ben ilkinde cok zorlanmıştım yatışta kalkışta emzirmede yürüyüşte falan. Bide kabızlık. Ne lavmanlar ... oyuzden bebişimin geleceği günü sayacagıma amelyat korkusu bunların korkusu benim o heyecanı yasamama engel oluyor. Birde bitane prensesim var 5 yasında cok üzülüyrm Allahım onları bizdiz bizi onlardız koymasın.
Neysee Sezeryan olanlar yorumlarnzıa ihtyacım var.. korkuyorum .

Pumpkin34 canm insallah bi an evvel minnosnla kavusursn sag salim
Kazasiz belasiz
Dualarm seninle
Sizin cock doktorunz kmdi
Bana da israrla mama verme demisti nail bey
Kevser hanım. Kontrol için nuran hanıma gittiğimde kevser hanımın da yanına uğradım. Olanları anlattım mama vermekle iyi yapmışsın dedi. E sen verme dedin??
Neyse ki bugün kavuştum yavruma. Çıktı yoğun bakımdan. Sarılığı devam ediyor. Değeri 13. Sık sık emziriyorum. Mama da veriyorum.
Dualarınız için Allah razı olsun

Merhaba anneler, ben 40+3 te pazartesi günü doğum yaptım. Önce suni sancıyla normal denedik. 6 saat sonunda kasılmalarım düzenli olmasına rağmen hiç açılma olmayınca doktorumun da ortak görüşüyle sezaryen oldum. Doğum esnasında rahmimde miyom olduğunu farketmiş doktorum onu da aldı. Hem sezaryen hem miyom ameliyatını bir arada çıkarmış oldum. Ama sanırım miyom sebebiyle ağrılarım çok. Hala toparlanamadım. Yataktan kalkmak, yürümek, geri yatmak, tuvalete gitmek bunların hepsi ayrı ayrı ölüm geldi iki gündür. Ağrı kesicilerle duruyorum. Ama bebişim çok şükür çok iyi. Pazartesi sabah doktorum usg sonrası 3800 demişti kilosuna, oğlum 3770 gram ve 52 cm doğdu. Çok şükür emzirmeyi başardık ama meme uçlarım yara oldu ilk günden. Kuş gibi cıyaklıyorum emzirirken Sabah taburcu olucam inşallah. Bu süreçte doğumunu kaçırdığım varsa bebişleri hoş gelmiş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah Henüz doğum yapmamış anneler inşallah sizler de bebeklerinizi sağlıkla, ağrısız sızısız alırsınız kucaklarınıza

Kizlar bebegim.inanilmaz gaz sancilarinda sirtina masaj yapiyorum cikmiyo
Gazolmamasi icin ve kolay gaz ckmasi icin onerilernz nelerdir nolur yardm
Bu saatte uyanık olma sebebimBunun pek kaçarı yok 15. Güne yakın başlıyor, umarım çabuk atlatırsın, atlatırız kış sebzelerinin çoğu gaz yapıyor ve sütle geçiyor maalesefyemeklerime bol bol kimyon döküyorum, rezene çayı içiyorum. Dereotu yiyorum... Hepsi hem gaza iyi geliyor hem de süt yapıyor, ama yetmiyor. Göbeğini etrafına saat yönünde döndürerek masaj yapıyorum. Bacaklarını karnına bastırarak hareket ettiriyorum. Sıkıca kundaklıyorum, iyi geliyor sancısı varken. Uyanıkken yüzü koyun yatırıp sırtına masaj yapıyorum bir de. Damla olarak biogaia alıcam yetmiyor bunlar bize. İlk bebeğimde ondan şifa bulmuştuk, içinde canlı bakteri var diğer damlalar nazaran daha başarılı bu konuda.

Bazen kordonu testis, testisi kordon sanabiliyor doktorlar, ama ayrıntılıda bunun fark edilmemesi çok garip. Yaşadığın durumu yaşayan çok insan var. Ama yakışıklı paşan doğunca sana hepsini unuttursun inşallah... Hamd olsun de, fark edilmeyen şey cinsiyet olsun, ya sağlıkla alakalı bir şey olsaydı de, tevekkül et... Rabbim sana bir kız evladı daha nasip etsin hayırlısıyla inşallah...

Canım çok teşekkür ederim biraz zor oldu dogum yine, çok şükür iyiyiz bebeğin sağlığı yerinde benim yine suni sancidan dolayı ağrılarım çok, sen nasilsin canım benim
Allah razı olsun canım sorduğun için...Bende iyiyim doğumun başlamasını bekliyorum dr 3 günden fazla bekleyemeyiz dedi dün.. gece kasilmalarim oluyor yine ama doğum sancin gelmiyor..beklemedeyim... sana neden suni verdiler canım

Allahım tezden toparlanmak nasip etsin canım...maşallah bebeğine de...

Gözünüz aydın canım, Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin

Sabr et cnm 1 günde hersey degisebiliyor prematüre bebeklerde cok cabuk ilerleme gosterebiliyorlar. Hergun gorus varmi sana ? Hangi hastahanede yatiyor cnm bebeğin
İzmir kent hastanesinde yatıyor. Sadece cumaları beş dk görüş var. Kahroldum artk Pazartesiye kadar entübe kalmasına karar vermişler Pazartesi tekrar ekstübe deniceklermiş

Insallah bugun yarin gelir canim hayirlisiyla insallah,,Canim ilk basta kendi sancimi beklediler, aciklik vardi ama sanci geldikce ben hissedemedim, son 1 bucuk saat suni verdiler acilma hizlanip ikinma hissi gelsin diye,

Insallah bugun yarin gelir canim hayirlisiyla insallah,,Canim ilk basta kendi sancimi beklediler, aciklik vardi ama sanci geldikce ben hissedemedim, son 1 bucuk saat suni verdiler acilma hizlanip ikinma hissi gelsin diye,
Ay canım o ağrılar da geçecek inşallah... Allahimmbundan sonraki süreci daha kolay eylesin inşallah.. hayırlı sağlıklı evlat olsun bebişin...

Selamlar, benim nisan ortası gibi sezaryenim olacak inşallah ama size danışacağım bir konu var, hastanede kaç gün yatırıyorlar sezaryende? Zorunlu olarak iki gün mü? Yoksa tek günde çıkan da var mı?

Selamlar, benim nisan ortası gibi sezaryenim olacak inşallah ama size danışacağım bir konu var, hastanede kaç gün yatırıyorlar sezaryende? Zorunlu olarak iki gün mü? Yoksa tek günde çıkan da var mı?
Pandemi nedeniyle 1 gün kaldım ben. Daha onceki dogumumda 2 gün kalmıştım. Depend hasta bezi( külot şeklinde) ve 3 tane pijama takimi götür mutlaka. 1 tane gecelik yeter. Ben pijama ve gecelik 1 'er takım götürmüştüm ve pijama altım kirlenince evden aldırdım tekrar.

İnş canım sağlıklı olsun tabi ki şu an tek isteğim bu. İnş kızım da olur ama bu zaten olumsuz tüp bebeklerden sonra kendiliğinden olmuştu. Bizim psikolojimiz alt üst oldu.

O doktora doğum yaptırmayı düşünmüyorum artık. Bir kere daha gidip yüzleşmek istiyorum ama buna gücüm Bile yok. Aynen 3 dk duruyorduk yanında baştan savma bakmış demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…