2021 Şubat Anneleri

Kızlar selam güne süt sıtması ile başladım gün içinde titreme geliyor şimdide
Bebekleriniz nasıl uykuları nasıl

Canım bu akika kurbanı adak gibi mi, yemeden hepsi dağıtılıyor mu yoksa yeniyor mu. Bide ne zaman kesiliyor

Selam kizlar arada firsat buldukca bakiyorum buraya. Yeni dogum yapanlarda gaz sorunu yasayanlar var okudum. Benim bu 2. bebegim ilk cocugumda rezene cayi cok isime yaramisti hic ilaca falan gerek kalmamisti. Yurt disinda yasiyorum burda bebekler icin sallama rezene cayi var günde 2 veya 3 kere demleyip 1 cay kasigini ogluma verip geri kalani ben iciyordum ne gaz ne kaka problemi yasadik sükür kurtaricimiz oldu. Dr tavsiyesiydi. Yazayim dedim belki bir faydam olur diye. Doguranlara Allah anali babali büyütsün. Biz bekleyenlerde saglikla kucagimiza aliriz insallah. Hayirli günler

Evet Nuran hanım da yüksek değil niye yatırıyorlar demişti. Bugün emzirmeye gittim doktorla görüştük pazartesi salı gibi taburcu edebiliriz dedi
Maşallah canım ne güzel emzirmene izin vermişler 4 günde sadece 2 dk izin verdiler, taburcu etcekleri gün emzirmeme izin verdiler, birkaç gün daha kalsa dediklerinin ertesi günü taburcu ettiler sizinde kısa sürer inşallah

Canım kusura bakma anca dönebiliyorum. Benim cuma gecesi başladı sancılar düzensizdi çok, cmt pazar öyle sürdü pazar günü 21-22 gibi 12-13 dk da bir gelmeye başladı, gece 2 gibi 5 dk bir 10 dk 3 kere falandı. Sancıları evde çekmiş olmam durumu kolaylaştırdı
Birde benim dr hint yağı vermişti gün içerisinde sancıların geldiğinde içmem için 1 çay kaşığı. Onunda faydası oldu sanırım

Selam kızlar şu gelmesi sızıntı şeklinde az az gelen oldu mu... bende sabah oldu sanki tam da emin değilim... dr a gittim şimdi kontrole turnusol uydu 1 saat bekle dedi turnusollar yariyariya mor a döndü dr da emin olamadı.. usg de suyu iyi gözüktü açılma da yok.. şüpheli.. yatış yapalım dedi ısrarla ama ben eve geldim..ben takip ederim tekrar turnusol kondurdum mor olursa hemen gelirim gece diye eve döndüm.. aynı şekilde başına gelen var mı?

Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım uygulama. Doğum yaptığım hastanede değildi benim bebeğim yer olmadığı için başka hastaneye sevk ettiler ama çok memnun kaldım ben buradan. Bugün gittiğimde hemşireler ayrı, doktor ayrı ilgilendi. Bir saate yakın da bebeğimle kaldım bi odada emzirdim sevdim kokladım çok şükür İnşallah çabucak da çıkar hem benim bebeğim hem tüm annesinden ayrı olan bebekler Sana da çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebeğin?

Bebişi yoğun bakıma giren anneler hiç süt sağabildiniz mi hastaneye götürmek için? Dünden beri uğraşıyorum bir iki damla sarı süt harici hiçbir şey gelmiyor Sütüm mü kesildi dedim ama bugün bebişim şapır şupur emdi gelmese emmezdi sanırım o kadar zaman dimi

Elinle de sağmaya çalış canım sütün devamlılığı var mı bir bak bazen bebekler boş da çekebiliyor. En iyi anlama yöntemi emzirirken yutkunma sesini dinlemek, şimdi de elinle bak bazen makineler tam çekemiyor.

Maalesef ilk zamanlar cekmeyle birşey gelmiyor ama bebekler daha güçlü çektikleri için iyi geliyor üzülme ...benim ilk prematüre bebeğin vardı ilk iki gün şırınga anca doluyordu ....

Elektrikli çekmiyor sanırım manuele geçtim damla sayısı 4-5e çıktı. Elimle deneyeyim bir de dediğim gibi. Öyle de acemiyim ki hiçbir şey bilmiyorum videolardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum
Maalesef ilk zamanlar cekmeyle birşey gelmiyor ama bebekler daha güçlü çektikleri için iyi geliyor üzülme ...benim ilk prematüre bebeğin vardı ilk iki gün şırınga anca doluyordu ....
Ya bebeğim eve gelene kadar gelen azıcık süt de kesilirse sağamadığım için

Sağ tabi ama miktara takılma sen 3 saatte sürekli gelmese de 15dk çek tamam mı? Gör sonucu kuzucuga neler neler gelir

Hangi hastane canım, bizimkine oksijan desteği yapıyorlarda belkide ondan izin vermemiş olabilirler, daha yeni doğum yaptır hastanede hastane tipi ile sağmaya çalıştım, ilk süt pompayla zor gelir elle sağ dediler ğerçektende öyleymiş elinle sağmaya çalış, sıcak duş iyi gelir

Slm kizlar bende 9 subat spinal dogum yaptim.Simdiki derdim de süt gelmemesi.Onerilerinizi yazmistiniz ama cok bulamadim yeniden sutun gelmesi icin oneri yazarsaniz cok sevinirim.Hala dogurmayan arkadaslara da Rabbim kolaylik versin insallah.
Benim de başım sütle belada. Sağıyorum iki göğüs ancak 50 milim geliyor. Ama emiyorda bebeğim. Dere otu helva tahin bulgur soğan bunlar ben de etkili oldu. Bir de Solgar brewest yeast vitamin Önermişler aldım deniyorum dünden beri bakalım nasıl olacak. Ben 1 şubatta normal Doğum yapmıştım. Sütte nasip herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…