- 12 Haziran 2020
- 71
- 67
- 88
- 37
Benim de başım sütle belada. Sağıyorum iki göğüs ancak 50 milim geliyor. Ama emiyorda bebeğim. Dere otu helva tahin bulgur soğan bunlar ben de etkili oldu. Bir de Solgar brewest yeast vitamin Önermişler aldım deniyorum dünden beri bakalım nasıl olacak. Ben 1 şubatta normal Doğum yapmıştım. Sütte nasip herhald
Aynen oyle nasip.Rabbim bereketli versin riziklarini.Benimki emio sut gelmeyincede aglayip duruyo.Stres olmamak laizm diyo herkes ama elden gelmio.Benim de başım sütle belada. Sağıyorum iki göğüs ancak 50 milim geliyor. Ama emiyorda bebeğim. Dere otu helva tahin bulgur soğan bunlar ben de etkili oldu. Bir de Solgar brewest yeast vitamin Önermişler aldım deniyorum dünden beri bakalım nasıl olacak. Ben 1 şubatta normal Doğum yapmıştım. Sütte nasip herhalde
Saat ayarla canım ve riayet et anahtar hamle bu... Ben böyle getirmiştim sütümü. En az 15 dk. Cekmelisin unutma.İnşallah canım bugün üçüncü yapışım bu sefer daha çok geldi bir tatlı kaşığı olmuştur herhalde çok sevindim
Canım solgarın brewer yeast b12 bitaminini ve bestlak süt damlasını kullanıyorum ben. Muhakkak denemelisin farkedeceksin sütünün arttığınıElektrikli çekmiyor sanırım manuele geçtim damla sayısı 4-5e çıktı. Elimle deneyeyim bir de dediğim gibi. Öyle de acemiyim ki hiçbir şey bilmiyorum videolardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum
Ya bebeğim eve gelene kadar gelen azıcık süt de kesilirse sağamadığım için
Doğumu Avicenna’da yaptım bebeğimi Afiyet hastanesine sevk ettiler. Doğum yaptığım yerdeki çocuk doktoru tanıdığı doktorların olduğu birkaç hastane saydı en yakını orasıydı bize oraya sevk ettirdik.Hangi hastane canım, bizimkine oksijan desteği yapıyorlarda belkide ondan izin vermemiş olabilirler, daha yeni doğum yaptır hastanede hastane tipi ile sağmaya çalıştım, ilk süt pompayla zor gelir elle sağ dediler ğerçektende öyleymiş elinle sağmaya çalış, sıcak duş iyi gelir
Yakın olması iyi dlmuş sağlıkla çıkar inşallah, ilk aşamada bencede manuelle daha iyi geliyor, hastane tipi beni maaf etti çoçuğum emmeden yara olduDoğumu Avicenna’da yaptım bebeğimi Afiyet hastanesine sevk ettiler. Doğum yaptığım yerdeki çocuk doktoru tanıdığı doktorların olduğu birkaç hastane saydı en yakını orasıydı bize oraya sevk ettirdik.
Elektrikli masaj yapar gibiydi zaten hiç damla bile gelmedi elle deneyecektim baktım manuelde deneyince geliyor devam ettim. Elle nasıl sağılır bi de ona bakayım şimdi bi duş alıcam sonra yine sağıcam inşallah.
Halis zeytinyağı kullan ...Yakın olması iyi dlmuş sağlıkla çıkar inşallah, ilk aşamada bencede manuelle daha iyi geliyor, hastane tipi beni maaf etti çoçuğum emmeden yara oldu
3 saatte bir sağ gelmese bile demişti hemşire ben de öyle ayarladım kendimi ama düzenli saati henüz oturtamadım 15 dakikadan fazla oyalandım deneme yanılma yaparak yarın daha net oturur zamanlama büyük ihtimal.Saat ayarla canım ve riayet et anahtar hamle bu... Ben böyle getirmiştim sütümü. En az 15 dk. Cekmelisin unutma.
Tamam canım aldırayım onları yarın inşallah artar sütüm. Teşekkür ederim yönlendirmeleriniz içinCanım solgarın brewer yeast b12 bitaminini ve bestlak süt damlasını kullanıyorum ben. Muhakkak denemelisin farkedeceksin sütünün arttığını
Benim ilk gün çocuğum emerken yara olmuştu zaten. Bebişim emmek için ilk memeyi tuttuğunda kuş gibi çırpınıyordum acısından. Lasonil krem kullandığım halde bir de gümüş kapak koyuyorum ama yine yara oldu. Pompa da halka halinde soyulma yapmış meme ucu etrafında sanırım çok bastırdım süt gelmiyor diyeYakın olması iyi dlmuş sağlıkla çıkar inşallah, ilk aşamada bencede manuelle daha iyi geliyor, hastane tipi beni maaf etti çoçuğum emmeden yara oldu
Bnde niyet etmiştim sağlıkla kucağıma alayım kurban kesiceö diye eve gelince adağını yapaym diyordum. Ama happy momda bi bayanda akika ver dedi bnde ilk defa duydum akikayı normalde niyet eder adak adardık
Canım yaa Rabbim bir an önce şifasını versin bebeğininVallla bizzat sahit olmasam belki bu kadar ikna olmazdim ama bebegim cok iyi yol kat etti akikadan sonra ama adak adamakta duanin kabulüne etkili oluyor diye biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah sağlıcakla alalım getirelim evimize
İçebileceıin şeyler varsa içsen enerjin yerine gelir belki geçmiş olsun, halis zeytinyağı bulmak lazım ki işe yarasınKizlar ben nezle oluyorum doğuma da kalmış 1 hafta ne yapsam
Merhaba ben 34+5 haftaligim tam 34 de benimd camasir ve pijamaya sabah su gibi seffsf bisiy geldi sonra degstrdm yine geldi yine camasir degstrdm yine biraz islandi doktorumu aradim bi acile git dedi amniyon shure mu ole bi test vsrmis isterssn yapalim 400 tl dedi pazar günüydü doktorumda muayananesi var simdi acilw gidip alttan muayene olmak istemedim takip ettim azaldi pazartesi kendi doktoruma gittim suyu iyydi bebegin alttan muayene etti bebegin suyu gibi durmuyo dedi değilmiş akintiymis sonradan sumuksu normsl akintiya dönünce anladim zaten. Akinti olablr belki yapisina dokusuna her zmnki gibimi ona bi bak fsrk vsrmi yoksa su gibimiSelam kızlar şu gelmesi sızıntı şeklinde az az gelen oldu mu... bende sabah oldu sanki tam da emin değilim... dr a gittim şimdi kontrole turnusol uydu 1 saat bekle dedi turnusollar yariyariya mor a döndü dr da emin olamadı.. usg de suyu iyi gözüktü açılma da yok.. şüpheli.. yatış yapalım dedi ısrarla ama ben eve geldim..ben takip ederim tekrar turnusol kondurdum mor olursa hemen gelirim gece diye eve döndüm.. aynı şekilde başına gelen var mı?
Allah saglikli uzun ömürler versin bebisine darisi bizr insllah sezaryenmi normalmi nasil gecti dogumunÇok şükür doğum yaptım kızlar darısı herkesin başına inşallah
Ayy ne kadar az kalmis gerçekten sizinde benimdd martin 2.haftasi filan dogacak nasipse zaman hic gecmiyor cok sabirsizimÇok az kaldı ay kızlaaaar resmen haftaya bugün oğluşum kollarımda tabi zamanını beklerse sıpacımçok heyecanlı
En kolay sekilde gecer insallah dogumunuz agrisiz sizisiz bebeginizide saglikla kucaklarsiniz ne kadar heyecanli ya yarın dogum oldugunu bilmekk kavusacaksiniz sonunds miniginizlee darisi bizr insallah benimde martin 2.Haftasi nasipse cok sabırsızlanıyorum zaman gecmek bilmiyor ayy sizin yaziyi okuyunca dahada heycanlandim simdi sizin adinizada ne kdr guzelllGün geldi çattı . 9 aylık serüvenin sonuna geldik.burda iyi kötü herseyi danıştık. Yalnız hissetmedik birimizin sorunu digerinde de vardı çünkü :) göz görmesede gönülden bag kurduk. Yarın sabah sezeryan olacagım . Korku heyecan zaten panikatak lık da var ama şuan o kontrol altında.. duanızı esirgemeyin. İnşşalah hersey güzel yolunda gider bende size anlatırım hikayemi. . Allahım herkesin yardımcısı olsun evlatlarını bağışlasın . Zorumuzu kolay etsin. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?