Canım çok üzüldüm bende 2 gece ayrı kaldım bilirim.. Yeni bakıyorum forumaBelki denk gelen çocuk doktoruyla alakalı olabilir. Sanırım onun asistanı sormuştu. Ayşe Katrancı mıydı neydi doktor.
İnşallah canım inşallah tez kavuşuruz bebişlerimize. Rabbim kimseyi yemi doğmuş bebeğinden ayrı gece geçirmek zorunda bırakmasın
Bestlak damla, maşt içeceği, sık sık emzir emmiyosa sağ mutlaka uyarı gitsin eğer şiş ve tıkalıysa önce beyaz lahana yaprağını sıcak suya koy göğsüne koy yumuşasın sonra emzir ya da sağ. Emzirme bitince yumuşayan şahanaşardan biraz dolaba koyup soğut onu koy göğsüne kanallar normale gelsin. Olumlamalar yap sütüm var beneğime yetecek sütlerim şelale gibi gelecek de. Uyumaya çalış mama takviyesi yaparsan kadeh şırınga ya da kaşık bineron kullanSlm kizlar bende 9 subat spinal dogum yaptim.Simdiki derdim de süt gelmemesi.Onerilerinizi yazmistiniz ama cok bulamadim yeniden sutun gelmesi icin oneri yazarsaniz cok sevinirim.Hala dogurmayan arkadaslara da Rabbim kolaylik versin insallah.
Canım cevabın için teşekkür ederim..bendeki akinti çok sıvı şu gibi idi..takipteyim yinede..özellikle bebek hareketleri ni de takip et dedi dr... Şimdilik bebek hareketleri iyi sıvı da daha az geliyo..Merhaba ben 34+5 haftaligim tam 34 de benimd camasir ve pijamaya sabah su gibi seffsf bisiy geldi sonra degstrdm yine geldi yine camasir degstrdm yine biraz islandi doktorumu aradim bi acile git dedi amniyon shure mu ole bi test vsrmis isterssn yapalim 400 tl dedi pazar günüydü doktorumda muayananesi var simdi acilw gidip alttan muayene olmak istemedim takip ettim azaldi pazartesi kendi doktoruma gittim suyu iyydi bebegin alttan muayene etti bebegin suyu gibi durmuyo dedi değilmiş akintiymis sonradan sumuksu normsl akintiya dönünce anladim zaten. Akinti olablr belki yapisina dokusuna her zmnki gibimi ona bi bak fsrk vsrmi yoksa su gibimi
Meraba canım.. olduk olduk o basur u da.. ama atlattık çok şükür hemde aynı senin gibi 35. Haftalarda bende de oldu... genel cerrah a muayene oldum ve fitil ve kremle ağrıdan kurtuldum ama şişlik 10 günde yavaş yavaş anca indi..çok fena bir ağrıydı.. kanarsa da korkma sOnuna digru kanadi benim de rahatladi ondan sonra...gecmis olsun insallsh tez zamanda sifa bulursunMerhabalar ben 35.hafta icindeyim simdide basur olmusum çok canim yaniyor meme cikmis disari büyük bir tane boyle olan oldumu dogum sonrasi gecermi hamilelikte dd gecermiki doguma kdr surermi kanar diye korkuyorum canimi baya acitiyor krem aldim hsmilelikts kullanilirmis baktim ama umarim ise yarar
Canim Allahim saglikli hayırlı kolay güzel doğum yapıp bebeğini kucağına almak nasip etsin...Inşallah herşey yolunda gider...darısı bekleyen bizlere olsun inşallah..Gün geldi çattı . 9 aylık serüvenin sonuna geldik.burda iyi kötü herseyi danıştık. Yalnız hissetmedik birimizin sorunu digerinde de vardı çünkü :) göz görmesede gönülden bag kurduk. Yarın sabah sezeryan olacagım . Korku heyecan zaten panikatak lık da var ama şuan o kontrol altında.. duanızı esirgemeyin. İnşşalah hersey güzel yolunda gider bende size anlatırım hikayemi. . Allahım herkesin yardımcısı olsun evlatlarını bağışlasın . Zorumuzu kolay etsin. Amin.
Cok sagol cnmmMeraba canım.. olduk olduk o basur u da.. ama atlattık çok şükür hemde aynı senin gibi 35. Haftalarda bende de oldu... genel cerrah a muayene oldum ve fitil ve kremle ağrıdan kurtuldum ama şişlik 10 günde yavaş yavaş anca indi..çok fena bir ağrıydı.. kanarsa da korkma sOnuna digru kanadi benim de rahatladi ondan sonra...gecmis olsun insallsh tez zamanda sifa bulursun
Aman bebis hareketli olsun daCanım cevabın için teşekkür ederim..bendeki akinti çok sıvı şu gibi idi..takipteyim yinede..özellikle bebek hareketleri ni de takip et dedi dr... Şimdilik bebek hareketleri iyi sıvı da daha az geliyo..
Cok cok tesekkur ederim.Bestlak damla, maşt içeceği, sık sık emzir emmiyosa sağ mutlaka uyarı gitsin eğer şiş ve tıkalıysa önce beyaz lahana yaprağını sıcak suya koy göğsüne koy yumuşasın sonra emzir ya da sağ. Emzirme bitince yumuşayan şahanaşardan biraz dolaba koyup soğut onu koy göğsüne kanallar normale gelsin. Olumlamalar yap sütüm var beneğime yetecek sütlerim şelale gibi gelecek de. Uyumaya çalış mama takviyesi yaparsan kadeh şırınga ya da kaşık bineron kullan
Sorma geçmiyo geçmiyo diyodum son haftaya gelmişim bile hatta hafta bile bitmiş ahh ahh böyle böyle büyücek kocaman olcaklar işteAyy ne kadar az kalmis gerçekten sizinde benimdd martin 2.haftasi filan dogacak nasipse zaman hic gecmiyor cok sabirsizim
Günümüz aynı canım bende çok heyecanlıyımÇok az kaldı ay kızlaaaar resmen haftaya bugün oğluşum kollarımda tabi zamanını beklerse sıpacımçok heyecanlı
Normalmi sezryenmi olacaksn cnm cinsiyeti neSorma geçmiyo geçmiyo diyodum son haftaya gelmişim bile hatta hafta bile bitmiş ahh ahh böyle böyle büyücek kocaman olcaklar işte
Sen daha öndesin ama canım sezaryenmi senin de, niye öyle geçe vermişlerkiGünümüz aynı canım bende çok heyecanlıyım
Sezaryen olacak canım tosunum normale engel kiloda kanala girmesi de mümkün değilmiş, bende sez istiyodum zaten, erkek bekliyoruz kuşumu, senin durumlae neNormalmi sezryenmi olacaksn cnm cinsiyeti ne
Benimde erkek kac kilo cnm sennki benmki kilosu normal yani sinirda nedense ben 17 kilo filan aldim kendisi 34+2 de 2300 kg idiSezaryen olacak canım tosunum normale engel kiloda kanala girmesi de mümkün değilmiş, bende sez istiyodum zaten, erkek bekliyoruz kuşumu, senin durumlae ne
Yok canım benim geç döllenme 6 gün o yüzden 21 ine denk geliyor, normal doğum bekliyoruz biraz gecikti gibi kız bebek erken gelir derler amaSen daha öndesin ama canım sezaryenmi senin de, niye öyle geçe vermişlerki
Bizim 38+1de 3800-4000 şuan, 34+0da 2700dük, gayet güzel senin bebiton da benim anne genetiğinden tosbik oldu herhalBenimde erkek kac kilo cnm sennki benmki kilosu normal yani sinirda nedense ben 17 kilo filan aldim kendisi 34+2 de 2300 kg idibende sezaryen istiyorum bendede pihtilasma sorunu var zaten 08 mg kan sulandirici igne ve corasprin kullaniyorum 5.haftadan beri
Hee anladım canım hayırlısı ne zamansa artık sağlıkla kavuşalım daYok canım benim geç döllenme 6 gün o yüzden 21 ine denk geliyor, normal doğum bekliyoruz biraz gecikti gibi kız bebek erken gelir derler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?