2021 Şubat Anneleri

Canım çok üzüldüm bende 2 gece ayrı kaldım bilirim.. Yeni bakıyorum foruma

Slm kizlar bende 9 subat spinal dogum yaptim.Simdiki derdim de süt gelmemesi.Onerilerinizi yazmistiniz ama cok bulamadim yeniden sutun gelmesi icin oneri yazarsaniz cok sevinirim.Hala dogurmayan arkadaslara da Rabbim kolaylik versin insallah.
Bestlak damla, maşt içeceği, sık sık emzir emmiyosa sağ mutlaka uyarı gitsin eğer şiş ve tıkalıysa önce beyaz lahana yaprağını sıcak suya koy göğsüne koy yumuşasın sonra emzir ya da sağ. Emzirme bitince yumuşayan şahanaşardan biraz dolaba koyup soğut onu koy göğsüne kanallar normale gelsin. Olumlamalar yap sütüm var beneğime yetecek sütlerim şelale gibi gelecek de. Uyumaya çalış mama takviyesi yaparsan kadeh şırınga ya da kaşık bineron kullan

Canım cevabın için teşekkür ederim..bendeki akinti çok sıvı şu gibi idi..takipteyim yinede..özellikle bebek hareketleri ni de takip et dedi dr... Şimdilik bebek hareketleri iyi sıvı da daha az geliyo..

Meraba canım.. olduk olduk o basur u da.. ama atlattık çok şükür hemde aynı senin gibi 35. Haftalarda bende de oldu... genel cerrah a muayene oldum ve fitil ve kremle ağrıdan kurtuldum ama şişlik 10 günde yavaş yavaş anca indi..çok fena bir ağrıydı.. kanarsa da korkma sOnuna digru kanadi benim de rahatladi ondan sonra...gecmis olsun insallsh tez zamanda sifa bulursun

Canim Allahim saglikli hayırlı kolay güzel doğum yapıp bebeğini kucağına almak nasip etsin...Inşallah herşey yolunda gider...darısı bekleyen bizlere olsun inşallah..

Ya ne güzel herkesin tek tek doğum haberi geliyor darısı bizlere inşallah benim ssvd olacak nasip olursa doktor 27 ye kadar beklerim dedi bakalım hayırlısı inşallah

Cok sagol cnmm

Canım cevabın için teşekkür ederim..bendeki akinti çok sıvı şu gibi idi..takipteyim yinede..özellikle bebek hareketleri ni de takip et dedi dr... Şimdilik bebek hareketleri iyi sıvı da daha az geliyo..
Aman bebis hareketli olsun da sizin kac haftalik bebis dogum olaali 3 gun diyor takvims gore ama sanrm bebis hala.gobuste

Cok cok tesekkur ederim.

Kizlar merhaba , doğum yapmayan çok az kişi kaldık hayırlısıyla bizim minik de pazartesi geliyor , 38+ 4 olduk hersey yolunda bugün son muaynemizi olduk.. 39da sezeryan olacağım.. bende diyabet olduğu için doktor bugün akciğer geliştirici iğne yaptı , insalah bı aksilik olmadan sağ sağlım dünyaya gelir benimki dahil tüm yavrular

Kızlar ben hep sessiz takip ettim forumu bugün 38+4 te hayırlısıyla doğum yaptım spinaldi Çok rahattı Bebek ne ara çıktı anlamadım sadece karnım ağrıdı Bebek gittikten sonra orası biraz acılıama dayanılmayacak bişey değil. Şu an karın ağrım devam ediyor ağrıkesici yaptılar dua edin inşallah çabucak geçer sezeryan olacaklara spinal i tavsiye ederim bebeginizi ilk doğduğu an görmek, yanağınıza bastırmaları onu öpmek tüm ağrılara değer Allah hepinize nasip etsin inşallah bize de dua edin

Sezaryen olacak canım tosunum normale engel kiloda kanala girmesi de mümkün değilmiş, bende sez istiyodum zaten, erkek bekliyoruz kuşumu, senin durumlae ne
Benimde erkek kac kilo cnm sennki benmki kilosu normal yani sinirda nedense ben 17 kilo filan aldim kendisi 34+2 de 2300 kg idi bende sezaryen istiyorum bendede pihtilasma sorunu var zaten daha önce akcigerime pihti atti normal riskli olablrms ama doktor olablrde dedi ama.ben pek istemiyorum 08 mg kan sulandirici igne ve corasprin kullaniyorum 5.haftadan beri

Bizim 38+1de 3800-4000 şuan, 34+0da 2700dük, gayet güzel senin bebiton da benim anne genetiğinden tosbik oldu herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…