2021 Şubat Anneleri

Canım bu akika kurbanı adak gibi mi, yemeden hepsi dağıtılıyor mu yoksa yeniyor mu. Bide ne zaman kesiliyor
Canım akika kurbanı yenebilir deniyor ama biz koyun eti yemediğimiz için hepsini bağış yapmıştık. Yine de diyanetin fetva hattına bi sormak lazım daha net bilgi veriyorlar.

Slm kizlar bende 9 subat spinal dogum yaptim.Simdiki derdim de süt gelmemesi.Onerilerinizi yazmistiniz ama cok bulamadim yeniden sutun gelmesi icin oneri yazarsaniz cok sevinirim.Hala dogurmayan arkadaslara da Rabbim kolaylik versin insallah.
Güle güle büyütün yavrunuzu bol dereotu taze taze tüketin.incir kompostosu. Sizi susatacak şeyler yeyin tahin helvası,bulgur pilavı,un kurabiyesi gibi. Aslolan çok su içmek. Ilık duş alıp göğüslerinize masaj yapın. Bebekle ten teması yapın. İnşallah bol bol gelir sütünüz. Şifa olsun

Allah razi olsun.Hepsini deneyecegim.Bugun sanki bi kac damla geliyor.Insallah hepimizinki selale olsun

Kızlar bizde bugün sünnetimizi olduk hemde göbegimizde düştü çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah sonradan ağrımız olmaz
Hadi geçmiş olsun atlatmışsın ne kadar güzel. Göbüş de gitmiş oh çok şükür o ayrı bir stres çünkü Ağrısı çabuk dinsin paşanın inşallah biz de 7. günü niyetindeydik ama yoğun bakımda olacak o gün inşallah sağlıkla çıksın biz de yaptırma niyetindeyiz gecikmeden

Sağol canım aynen o göbek de düştü düşücek akıntı vardı hepsi stres çok şükür bitti inşallah küçükken çok rahat oluyor 2 güne iyileşiyor travması da olmuyor biz memnun kaldık canım
Canım bebeğin nasıl benimde oğlum olacak yedi günlükken yaptırmak istiyorum ama süreçten korkuyorum biraz
İlk herhalde idrarını yaparken biraz ağladı ama şimdi daha iyi canım yarına biseyi kalmaz çok rahat oluyor oglumda da öyle yapmıştık. Sünnet de lokal anestezi oldu zaten bişey hissetmedi.

Bnde niyet etmiştim sağlıkla kucağıma alayım kurban kesiceö diye eve gelince adağını yapaym diyordum. Ama happy momda bi bayanda akika ver dedi bnde ilk defa duydum akikayı normalde niyet eder adak adardık
Canım adak niyet ettiysen onu mecbur kestireceksin. Akikayı ayrıca istersen kesersin ama adanmış adak geciktirilmemeli diye biliyorum.ikisini ayrı ayrı yerine getirmeli yanlış bilmiyorsam.

insanbuL canım selam nasılsım? Senin bebişte de göbek bağı enfeksiyon sorunu vardı sanırım değil mi? Durum nedir evde mi tedavi uyguluyorsun ne kullanıyorsun? Bende kızımda daha önce karşılaşmadığım koku duydum. Fotoğrafını dr a attım am enfeksiyon gibi değil dedi. Alkollü fıs fıs kullan dedi. Yeni doğan hemşiresi yakınımızda koku varsa direkt yoğun bakıma alırlar dedi damardan antibiyotik için. Yarın sabah dr a gidiyoruz ama içim pır pır sana danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…