Gumus gogus kapakları çok işe yarıyormuş,arastirabilirsinizCiğerim sökülüyor sanki göğüs ucu yarasından varmı etkisini gördüğünüz krem
Ahh canım yaa gözün aydınHerkese Merhaba kızlar 18 günün sonunda dün minik kızıma kavuştum. Benimle birlikte dertlenip dua eden herkese cok teşekkür ederimRabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Bu arada ben 82 ile hamile kaldım 89 la doğuma gittim şuan 84 kiloyum hedefim 75 peşpeşe hamilelik olunca önceki kilo ustume yapıştı
Ayriyeten kilo vermeyenlerde korkmasin ben ogluma 75 le hamile kaldim 85 le doğuma gitmiştim bi tartildim 85.200 cikmistim kilo alip gelmistim yani dogumdan sonra ödem oluyor ister istemez
Evet sağlıkla kucağıma alır almaz ertesi güne kestiririmCanım adak niyet ettiysen onu mecbur kestireceksin. Akikayı ayrıca istersen kesersin ama adanmış adak geciktirilmemeli diye biliyorum.ikisini ayrı ayrı yerine getirmeli yanlış bilmiyorsam.
Gumus gogus kapakları çok işe yarıyormuş,arastirabilirsiniz
Gumus gogus kapakları çok işe yarıyormuş,arastirabilirsiniz
Göz capaklanmasi kızımda da vardı 6 ay sürdü nerdeyse masaj yapiyosun göz diplerine damarlardan kaynaklı olabiliyor canim geçer sıkma canını..göbek bizimde geç düştü 14.gun düşmüş bu arkadaşın bebeğininBruno denen fizyolojik su verdi bebeğim anne karnında kakasını yedi midesi yıkandı burnu tıkalıydı yavrumun neler çektik ilk 5 gün şimdide sol gözü şapaklandı göbeği düşmedi 12 gün oldu
Bn lanolin kullandım ama ilk dogumunsa ucu da yoksa göğsünün üç çıkana kadar zorlanirsin biraz canimEvde göğsüm açık dolaşıyorum resmen çamaşır değmesine izin vermiyorum krem önerisi olan varsa deneyim
Biogaia ya da nurse harveys. Ben de biogaia aldım baya fayda etti karnının sertliği gitti.Arkadaşlar iyi akşamlar biz dde gaz sorunu bir başladı pir başladı bir öneriniz var mı acaba
Geçmiş olsun. Göbek 3. Gün düştü ama kanama devam etti k vit yapıldı geç düşmesi daha iyi. İyice kuruyor. Gözde çapak bizde de mevcut. Bayat çayı pamuğa döküp siliyorum. Göz doktoruna resim attık, netilcin diye damla verdi daha iyi gözü şu anda. Siz de aile hekimliğine en azından sorun bi isterseniz.Bruno denen fizyolojik su verdi bebeğim anne karnında kakasını yedi midesi yıkandı burnu tıkalıydı yavrumun neler çektik ilk 5 gün şimdide sol gözü şapaklandı göbeği düşmedi 12 gün oldu
Ben kullanıyorum gümüş kapak ama fayda etmiyor sanki bir de lansinoh sürüyorum krem olarak bebeğim yoğun bakımda olduğu için 2 güne bir emzirmeye gittiğim halde ilk tuttuğunda canımdan can gidiyor. Ama sağarken yaralar topluyor. Hametan kullandım geceleri o baya topladı ama emzirmeden önce iyice yıkamalısın bebek emmesin.Evde göğsüm açık dolaşıyorum resmen çamaşır değmesine izin vermiyorum krem önerisi olan varsa deneyim
Çok geçmiş olsun canım çok şükür kavuştum prensesine. Rabbim bir daha düşürmesin hastaneler sağlık sıhhat versin her daim. Nasıl bebeğin kilosu farketti mi hastanede? Emiyor mu seni? Sen nasılsın toparladın mı baya?Herkese Merhaba kızlar 18 günün sonunda dün minik kızıma kavuştum. Benimle birlikte dertlenip dua eden herkese cok teşekkür ederimRabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Bu arada ben 82 ile hamile kaldım 89 la doğuma gittim şuan 84 kiloyum hedefim 75 peşpeşe hamilelik olunca önceki kilo ustume yapıştı
Ayriyeten kilo vermeyenlerde korkmasin ben ogluma 75 le hamile kaldim 85 le doğuma gitmiştim bi tartildim 85.200 cikmistim kilo alip gelmistim yani dogumdan sonra ödem oluyor ister istemez
Benim de bir göğsümde süt diğerinden az damla damla zorla geliyor. Birkaç kişiden daha duydum bunu. Böyle mi oluyor acaba normalde deKızlar tek memede süt azaldı onu nasıl artırabilirim? Bu süt hepimizd dert ya
Sadece akşamları 30 cc veriyosan iki göğüsten de bir emzirmede 30 cc geliyosa yetmeyebilir canım her emzirmeden sonra mama takviyesi yaparsan o öğün doymuş olur. Yine de doktoru arayıp danış. Kakasi da alerji yada üşütme olabilir onunda resmini çek belki de normaldir.Kizlar gunaydn benm sutum yetmiyi sanrm bebek nerdeyse 40 50 dk.emip.yine agliyo
Bugun 21 gun oldu kilo da almadgi icin mama vermeye basladim
Aksamlari 30 cc veriyorm
Ben gogsjmu sagnca.jki gogsm 30 cc bile gelmiyo
Bestlak galactaco.kullamiyorm.dereotu yiyorm.su.komposto iciyotm.nrrde hata yapiyorm acaba
Ayrica dun kakasi sari hep sari gelirken dun sari yesilli geldi yesil tehlikemidir
Yok canım ikinci bu birde meme ucum çok büyük benim aksine ondan mı çatladı diyorum hatta çocuğun ağzının büyük bir bölümünü o dolduruyor eşim sabah gümüş kalkanla lanolin almış başladım kullanmaya inşallah şifa olurBn lanolin kullandım ama ilk dogumunsa ucu da yoksa göğsünün üç çıkana kadar zorlanirsin biraz canim
GöZün Aydın olsunHerkese Merhaba kızlar 18 günün sonunda dün minik kızıma kavuştum. Benimle birlikte dertlenip dua eden herkese cok teşekkür ederimRabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Canım yara olduktan sonra lanolin felan fayda etmiyor. Bepanthol kullandım ben yara iyileşsin diye. Ağlıyordum emzirirken bi kaç güne iyileştirdi. Ama emzirme öncesi mutlaka kremden arındırmalısın göğsünü kalıntı kalmasın. Göğsün açık kalsın zaten kuru tutmalısın emzirme aralarında.Evde göğsüm açık dolaşıyorum resmen çamaşır değmesine izin vermiyorum krem önerisi olan varsa deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?