Biz de yeşilli karışık oldu bir ara doktor normal dedi.Kizlar gunaydn benm sutum yetmiyi sanrm bebek nerdeyse 40 50 dk.emip.yine agliyo
Bugun 21 gun oldu kilo da almadgi icin mama vermeye basladim
Aksamlari 30 cc veriyorm
Ben gogsjmu sagnca.jki gogsm 30 cc bile gelmiyo
Bestlak galactaco.kullamiyorm.dereotu yiyorm.su.komposto iciyotm.nrrde hata yapiyorm acaba
Ayrica dun kakasi sari hep sari gelirken dun sari yesilli geldi yesil tehlikemidir
Dogumdan sonra gidecek ins hepsi peki 36.haftadaa odem yine cokmuydu ne zaman oldu son 2haftadirir demissin 2.haftadirmi var bende 35+1 im daha yeni yuzumde sislik olmaya basladi alt diz bacak baldırlarım 5.aydan beri sis ama cok asiri odemim yok ben birde kan sulandirici igne kullanıyorum pihtilasmaya mailli vucuduum baya tehlikeli durumum daha önce akcigerime pihti atti yogun bakimda yattim 1 hafta ölümden döndüm yuksek doz kan sulandirici igne ve asprin kullaniyorum bacak sismesi baya riskli benm için kontrol ediyoruz hergun biri birinden daha sis olursa doktor hemen soyle dedi fakat ayaklarda filan ole ice gocme yok o kacinci haftanda basladi peki ?
Yok ya sancı falan nst de 30larda çıkıyodu. Yok denir yani. Evde de hissettiğim bişey yok. Ptesi kontrolüm var 38+1 oluyorum 40ı devircem kesin
Cnm ben tekim yürüyüş falan imkansız yemeği bile daha yapıp yiyemedim kahvaltı üzerineyim. Artık duruma göre bakarım. Bebek etkilenirse yapmam napalım
Çok haklısın son günler geçmek bilmiyor sağlıkla gelsin inş minnoş. Yalnız kiloya takılma iri benek kendini daha güzel iter derlerdi ben anlam veremezdim. İlk çocuğum 3320 gramdı öldüm doğururken ikincim 3830 gr çok güzel ıkındım o da iyi itti kendini. Senin de kolayca olsun inş
Insallah canmm aminnCanım son 2 haftadır aşırı şişti bacaklarım özellikle diz kapağından aşağısı
Yaklaşık 3 haftadır kendi ayakkabılarımı giyemiyorum 39.haftanın içindeyiz bende tansiyon takibi yapıyorum bakalım inşallah sağ selamet evlatlarımızı kucağımıza alırız
İki arkadaşım garmastandan memnun kaldı, ben gümüş kapak kullandığım halde perişanımEvde göğsüm açık dolaşıyorum resmen çamaşır değmesine izin vermiyorum krem önerisi olan varsa deneyim
Canım sağmayı kıstas olarak görme, akşam bende emzirdim emzirdim hala ağlıyor üstüne mama verdim hala ağlıyor bazen sorun açlık olmuyor gaz problemi başladıKizlar gunaydn benm sutum yetmiyi sanrm bebek nerdeyse 40 50 dk.emip.yine agliyo
Aksamlari 30 cc veriyorm
Bestlak galactaco.kullamiyorm.dereotu yiyorm.su.komposto iciyotm.nrrde hata yapiyorm acaba
Ayrica dun kakasi sari hep sari gelirken dun sari yesilli geldi yesil tehlikemidir
Sadece akşamları 30 cc veriyosan iki göğüsten de bir emzirmede 30 cc geliyosa yetmeyebilir canım her emzirmeden sonra mama takviyesi yaparsan o öğün doymuş olur. Yine de doktoru arayıp danış. Kakasi da alerji yada üşütme olabilir onunda resmini çek belki de normaldir.
Hata yapıyorum diye de düşünme hepimizin sütlerinde sıkıntı var bazen geliyor bazen gelmiyor, gelen çocuğa yetmeyebiliyor canını sıkma bol bol uyu onun çok faydalı olduğunu ilk oğlumda tecrübe etmiştim, anne sütü dediğimiz seyde %80 su onun için de bol bol sıvı tüket
Aynen bazen emzirdgm.halde.agladnga mama verdgmde reddrdiyo ya da kusuyo anliyorm.ordan.tok.oldgnu ama.emdgnde.sut gleiyo.gbi.bos.bos.40.50.dk.cekmez.bencrCanım sağmayı kıstas olarak görme, akşam bende emzirdim emzirdim hala ağlıyor üstüne mama verdim hala ağlıyor bazen sorun açlık olmuyor gaz problemi başladı
Tabii ya her gün yap en az bir kez ne rahatlar emmesi bile düzelirMeraba anneler. Dün burnuna sprey sıkıp çektik. Nefesle aspiratörden çekiyoruz zarar da verilmiyor şükür. Baya sümük çıktı çocuğun nefesi açıldı çok şükür
Bunu tecrübe etmen çok güzel, emzik var mı kullaniyormusunuz ..ben kizimda kullanmak istememiştim ama bu kısır döngü bana bunu mecbur bıraktırdıCanım sağmayı kıstas olarak görme, akşam bende emzirdim emzirdim hala ağlıyor üstüne mama verdim hala ağlıyor bazen sorun açlık olmuyor gaz problemi başladı
Hünnap still tea içtim ben bestlakla beraber faydasını gördüm. Ve emzirmekten hiç bıkma ağlıyosa yine ver. Mamayı da arttır bence bi öğün daha. Sarılığı atlattık biz bu şekilde. Hatta gözlerinde hala var.Kizlar gunaydn benm sutum yetmiyi sanrm bebek nerdeyse 40 50 dk.emip.yine agliyo
Aksamlari 30 cc veriyorm
Benim ki ilk günler boş boş 1 saat çekti her emzirmedeAynen bazen emzirdgm.halde.agladnga mama verdgmde reddrdiyo ya da kusuyo anliyorm.ordan.tok.oldgnu ama.emdgnde.sut gleiyo.gbi.bos.bos.40.50.dk.cekmez.bencr
Eğer sütün dediğin gibi azsa tek öğün mama yetmez canım bebeğini emzirirken yutkunma sesine dikkat et en iyi süt geldiğini anlama yöntemi o .Deglmi tek.ogun yetmiyodur peki ac.ac.nasl uykuya daliyo.ben agliyosa.anliyorm.ac.oldugunu
Aynen resmini cektim.digerlerinde de.oyle yaparsa soracagim
Cok sagoladn
Canım çenesini kontrol et yutkunuyor mu diye boşuna emmez yutkunma hareketini yapıyo muAynen bazen emzirdgm.halde.agladnga mama verdgmde reddrdiyo ya da kusuyo anliyorm.ordan.tok.oldgnu ama.emdgnde.sut gleiyo.gbi.bos.bos.40.50.dk.cekmez.bencr
Kullanıyorum canım yoksa kısır döngü, dün akşam 9 dan 12 ye kadar ağlamaklıydıBunu tecrübe etmen çok güzel, emzik var mı kullaniyormusunuz ..ben kizimda kullanmak istememiştim ama bu kısır döngü bana bunu mecbur bıraktırdıemzik verince rahatlıyordu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?