2021 Şubat Anneleri

Biz de yeşilli karışık oldu bir ara doktor normal dedi.

Canım son 2 haftadır aşırı şişti bacaklarım özellikle diz kapağından aşağısı
Yaklaşık 3 haftadır kendi ayakkabılarımı giyemiyorum 39.haftanın içindeyiz bende tansiyon takibi yapıyorum bakalım inşallah sağ selamet evlatlarımızı kucağımıza alırız

Yok ya sancı falan nst de 30larda çıkıyodu. Yok denir yani. Evde de hissettiğim bişey yok. Ptesi kontrolüm var 38+1 oluyorum 40ı devircem kesin

Banada biz 40 ı görücez gibi geliyor bugün 38+4 olduk bizde
Azıcık uyumuştum bi ağrıyla uyandım karın kasık ve bacaklarıma vuran bi ağrı ama geçti

Naptın gittin mi kontrole doktor ne dedi

Amiinn inşallah benimde öyle olur

Kızlar ben bugun biraz tuhafım hasta gibi, midem bulanıyor belim ağrıyo acaba doğum mu yaklastı. Dün de eşimle çok fena kavga ettik stresten mi oldu bebek de hareketli yarın nst ve kontrolum var bekleyim mi ne dersiniz. Doğum günüm 21 şubat gösteriyor geç döllenme, 39+1 deyim bugun

Meraba anneler. Dün burnuna sprey sıkıp çektik. Nefesle aspiratörden çekiyoruz zarar da verilmiyor şükür. Baya sümük çıktı çocuğun nefesi açıldı çok şükür

Canım sağmayı kıstas olarak görme, akşam bende emzirdim emzirdim hala ağlıyor üstüne mama verdim hala ağlıyor bazen sorun açlık olmuyor gaz problemi başladı

Deglmi tek.ogun yetmiyodur peki ac.ac.nasl uykuya daliyo.ben agliyosa.anliyorm.ac.oldugunu
Aynen resmini cektim.digerlerinde de.oyle yaparsa soracagim
Cok sagoladn

Canım sağmayı kıstas olarak görme, akşam bende emzirdim emzirdim hala ağlıyor üstüne mama verdim hala ağlıyor bazen sorun açlık olmuyor gaz problemi başladı
Aynen bazen emzirdgm.halde.agladnga mama verdgmde reddrdiyo ya da kusuyo anliyorm.ordan.tok.oldgnu ama.emdgnde.sut gleiyo.gbi.bos.bos.40.50.dk.cekmez.bencr

Bunu tecrübe etmen çok güzel, emzik var mı kullaniyormusunuz ..ben kizimda kullanmak istememiştim ama bu kısır döngü bana bunu mecbur bıraktırdı emzik verince rahatlıyordu biraz

Hünnap still tea içtim ben bestlakla beraber faydasını gördüm. Ve emzirmekten hiç bıkma ağlıyosa yine ver. Mamayı da arttır bence bi öğün daha. Sarılığı atlattık biz bu şekilde. Hatta gözlerinde hala var.

Deglmi tek.ogun yetmiyodur peki ac.ac.nasl uykuya daliyo.ben agliyosa.anliyorm.ac.oldugunu
Aynen resmini cektim.digerlerinde de.oyle yaparsa soracagim
Cok sagoladn
Eğer sütün dediğin gibi azsa tek öğün mama yetmez canım bebeğini emzirirken yutkunma sesine dikkat et en iyi süt geldiğini anlama yöntemi o .

Bunu tecrübe etmen çok güzel, emzik var mı kullaniyormusunuz ..ben kizimda kullanmak istememiştim ama bu kısır döngü bana bunu mecbur bıraktırdı emzik verince rahatlıyordu biraz
Kullanıyorum canım yoksa kısır döngü, dün akşam 9 dan 12 ye kadar ağlamaklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…