- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
Ben peluşa sarıp baba kucağı diyorlar sanırım çanta gibi olan ona koydum. Kulakları kafası iyicr korundu ondaKizlar nasipse bu cuma benim doğum var ve malum havalar sizce bebeği hastahaneden peluş battaniyeyle mi çıkarsam yoksa pusetle mi (oto koltuğu)?
Ne bulursam yiyorum süt olsun diye kuru meyveler de dahil ama bana mısın demiyorLogusalikts evet normal diye biliyorum.ablamda yasamisti komposto filan iciliyor sanrm ondada aynen ins görenler onerids bulunur durum baya kotuye dogru gidiyor benmde baya zor hemaroid olayi . Iyce agirlastim cidden zor oluyor 3 hafta bel agrisi çektim yuruyemedim 3 gundur yeni gecmeye basladi doktor abse olmus buz koy dedi buz koyunca baya gecti sukur rahat ettim kasiklarda demekki Normal sonlara yaklstikk zaman gecmiyorrpeki tipi ultrsson fotoğraflarına benziyormu nasl.bsy olcak cok mersk ediyorum
Ne güzel Allah bağışlasın benimde ilk bebis cok merak ediyorum cok sabirsizlaniyorum zaman geçmiyor .. insallah biran once kabizliktanda kurtulursun zor bir durum kabizlik insallah ise yararlarNe bulursam yiyorum süt olsun diye kuru meyveler de dahil ama bana mısın demiyorhamilelikte her ağrı normal kaç kere acillere gittim herşeye normal diyorlar o yüzden çok takılma ama düzenli ağrı ve kasılma olursa dikkat et. Benim doktorum cok .net fotoğraflar vermemişti o yüzden bize sürpiz oldu , dünyanın en güzel duygusu, en güzel kokusu doyulmuyor buyugumu ayri kokluyorum küçüğümü ayrı
Inşallah canım sende doktoruna söyle belki kan ilacı içiyorsan o kabızlık yapıyordur ilacını degistirir. Amin rabbim sanada sağlıkla yavrunu kucağına almayi nasip etsin inşallah ❤Ne güzel Allah bağışlasın benimde ilk bebis cok merak ediyorum cok sabirsizlaniyorum zaman geçmiyor .. insallah biran once kabizliktanda kurtulursun zor bir durum kabizlik insallah ise yararlar
Amin cnm sagol kabizlik yok bende ama.neddn oldu bilmiyorum doktora soyliycm bakalimInşallah canım sende doktoruna söyle belki kan ilacı içiyorsan o kabızlık yapıyordur ilacını degistirir. Amin rabbim sanada sağlıkla yavrunu kucağına almayi nasip etsin inşallah ❤
38+1 de doğdu canım teşekkür ederim sütüm düzene girmeye başladı inşallah daha da düzelecek..Allah korumus sag saglim kavusmana cok sevindim sen yineds emzirmeye devam o artar kesin mamada verirsin arada ac kalmasin annesi üzülme kiloda alir saglikla gelmisya onemli olan o
Kacinci hafta doğdu peki benmde 35+1 bugun daha beklemedeyiz bakalm cok sabirsizim
Evet rezene çayı işe yarıyor bnde içiyorum annem pekmezli yumurta yapıyor bana o da çok süt yapıyor Hurma kayısı meyve suyu tavuk bulgur pilavı da yapıyo faydasını görüyorum ben..Ben daha dogum yapmadim.fakat araştırmıştım rezene cayi filan ictinmi.arttirdigi söyleniyor
Tesekkur ederim canm amin38+1 de doğdu canım teşekkür ederim sütüm düzene girmeye başladı inşallah daha da düzelecek..
Senin de az kalmış Allah yavrunu sağlıcakla kavuştursun canım
Bebisim dogsun insallah hepsini denerim bendeEvet rezene çayı işe yarıyor bnde içiyorum annem pekmezli yumurta yapıyor bana o da çok süt yapıyor Hurma kayısı meyve suyu tavuk bulgur pilavı da yapıyo faydasını görüyorum ben..
12 gün oldu düşmedi hala bekliyoruz bakalımBenimki bugün düştü 10.gun
Kızımın 14.gun düşmüştü
Bruno denen fizyolojik su verdi bebeğim anne karnında kakasını yedi midesi yıkandı burnu tıkalıydı yavrumun neler çektik ilk 5 gün şimdide sol gözü şapaklandı göbeği düşmedi 12 gün olduBnm kızımda tıkalı da baktım videolara yenidoğan bebek kendisi hapsirarak çıkarır yazıyor az büyük olsa izotonik su ile yıkarım da henüz çok küçük burnuna zarar gelir diyorlar
Ne güzelHerkese Merhaba kızlar 18 günün sonunda dün minik kızıma kavuştum. Benimle birlikte dertlenip dua eden herkese cok teşekkür ederimRabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Bu arada ben 82 ile hamile kaldım 89 la doğuma gittim şuan 84 kiloyum hedefim 75 peşpeşe hamilelik olunca önceki kilo ustume yapıştı
Ayriyeten kilo vermeyenlerde korkmasin ben ogluma 75 le hamile kaldim 85 le doğuma gitmiştim bi tartildim 85.200 cikmistim kilo alip gelmistim yani dogumdan sonra ödem oluyor ister istemez
Hengameye geldi cevap veremedim canım. 3 şubat 15:45te birdenbire baya suyum geldi. Hastaneye gittik yatış yapıldı. Bebek doğum kanalına inmemiş; -3teymiş. Suni sancı almaya başladım. 6 cm açılmam oldu. Bir serumu bitirdim ama bende sancının 'S'si olmadı. Bi yandan da hala suyum geliyordu. Kafasını aşağı basmadığındanmış. Doktorum istersen 2 gün bekleyelim ama boşa bekleriz dedi. 22:42de oğlum spinal sezeryan ile dünyaya geldi.Sağlıkla büyüt bebeğini.neden normal doğum olmadı canım?
Bu insanların patavatsızlığıCanım çok tesekkür ederimBi bakarsın belki doğumdan çıkarız 10 kilo gitmiş. Benim karnımı görenler ikiz mi diye soruyo moralim bozuluyo
Canım pes etme emzirmeye devam et...ama ac kalmasın bebis süt gelene kadar kaşık biberonla 3 saatte bir mama verin..benim 48 saat in sonunda geldi sütüm çok şükür..mamayı sadece acıkdıkça verdim o da hastane de..eve almadım zaten...Kızlar bebeğim nerdeyse bir saat emiyor ama emdikten sonra ağlıyordu mamayla destekliyorun sağayım dedim bir damla bile çıkmadı ne yapmak lazım süt inmesi için emiyorda
Ciğerim sökülüyor sanki göğüs ucu yarasından varmı etkisini gördüğünüz kremCanım pes etme emzirmeye devam et...ama ac kalmasın bebis süt gelene kadar kaşık biberonla 3 saatte bir mama verin..benim 48 saat in sonunda geldi sütüm çok şükür..mamayı sadece acıkdıkça verdim o da hastane de..eve almadım zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?