2021 Şubat Anneleri

Kullanıyorum canım yoksa kısır döngü, dün akşam 9 dan 12 ye kadar ağlamaklıydı
Allah yardımcın olsun biliyorum bu dönemleri ben inadım uğruna çok çok uzun sürdürmüştüm... Karnına parmaklarinla masaj yapıyor musun? Emzik ağzına verip yapıyordum çok iyi

Hala var mısın
Varım valla sabah kâğıt havlu olmasina rağmen iç camasirim islandi sanirim avuç kadar suyum geldi birde turuncu akıntı gibi gelmişti suyla birlikte sanirim nişanda gelmeye başladı bakalim kasilmam cok oluyor ama hala belirgin bişey yok

Tanrıııım resmen 40. Haftamı yaşıyorum ama nasıl güzel nasıl rahat maşallah diyim kendime nazarım değer hep görürdüm hamilelik imzasında 40lar falan oha dediğim yerdeyim

Gebeliğimin biteceğine üzülüyorum öyle sevdim yafu

Canm ben de bestlak ve humana hatta galactaco da.kullaniyorm.
Ama.yetse kilo alrdi kilo almiyo senn bos cektgni nasl.anladn peki benm sknca sut var ama.sagnca az ckiyo anlamadm

canım ilk bebekte aynı dediğin gibi sıkınca süt gelmez bir halde bebeği uzun uzun emziriyordum. Hatta hamileyken bebeği 9 aylık bir arkadaşla oturuyorduk, o bebeğini emzirdi. Memesini tutarken süt fışkırdı. Ben de zannediyorum ki benimki de doğunca fışkıracak. Ya da yatak ıslandı süt aktı gibi şeyler duyardım tabi yine ben de yoktu. Ama çocuklar maşallah kiloları hep önden giderdi. Sen sütün çıkışına takılma, herkeste durum farklı olabilir. Arkadaşlar yazmışlar, sütün yağlı kısmını mutlaka ver. Sütü yağlı hale getirmek için ( ki kiloyu yapan bu süt) et et ürünleri tüket. Kemikli et al kaynat iç. Sade su evet sütü arttırır ama bebeğe asıl kilo yapan protein ağırlıklı beslenmedir. Sen de acemiliğini atınca bebek de toparlanıp güçlenince senin de sütler fışkıracak inşallah merak etme.

Canm ben de bestlak ve humana hatta galactaco da.kullaniyorm.
Ama.yetse kilo alrdi kilo almiyo senn bos cektgni nasl.anladn peki benm sknca sut var ama.sagnca az ckiyo anlamadm
Ben de humana içtim ama faydasını pek göremedim zamanla çoğaldı benim de damarların açılması lazım senin ilk çocuk kiminin hemen oluyor vücut la alakalı sanırım benim de sütüm geç geliyor hep ve az oluyor

Allah razi olsn umit verdin bana
Cnku gak dese guk dese walla.emziriyorm.ama bebek yine agliyo mama verince aglamadi ama uyudu direk

Peki zamanla arttimi=( cock 1 saat emiyo yavas mi geliyo acaba

Peki zamanla arttimi=( cock 1 saat emiyo yavas mi geliyo acaba
Zamanla tabiki artıyor damarların açılması lazım o da çocuk çektikçe oluyor ben de öyle 40 dj bekliyorum iyice doysun diye zaten süt varsa cuk cuk ediyo baktım o kadar emzirmeye ağlıyor gazi da yok mamayı veriyorum çocuk bı uyuyo artar stres yapmamaya çalış rahat ol

Allah razi olsn umit verdin bana
Cnku gak dese guk dese walla.emziriyorm.ama bebek yine agliyo mama verince aglamadi ama uyudu direk
Allah senden de razı olsun canım hiç korkma içgüdü dediğimiz Allah vergisi annelik öyle bir şey ki onu dinle sen her zaman. Hep ilk çocuktan örnek veriyorum çünkü ilk çocukta memelerdeki kanallar yeni yeni açılıyor. Bak şimdi de süt tazyikli geliyor, ondan emmek istemiyor zorlanıyor. Az az gelmesi bebeği de darlamaz. Bir keresinde bir milli maçın ilk yarısında bir memeyi emzirmiştim hiç unutmam uyu uyan memeyi bırakmaz filan derken 50 dk neredeyse emerdi.
mama verdim uyudu diyorsun ya muhtemelen ağırlık yaptı, yavrucak uyudu. Sen kendi sütüne odaklan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…