2021 Şubat Anneleri

Dr dan gelir gelmez çantalarımızı hazırlayıp kapının önüne koydumdu :) bu kadar hızlı beklemiyordum
Bir avazda doğurmak nasip olsun çok amin. İyi haberlerinizi alırız inşallah canım :KK36:Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden.

Kızlar az önce nişanım geldi benimde tam anlamıyla.10 dk da bir düzenli kasılmalarım var.bakalım bekliyorum öyle sıklaşıp şiddetinin artmasini.şimdilik kimseyi aramadim eşimde nöbette çocuklarla tekim evde İnşallah sabahi bekler
Naptin canim nasil oldun

Kızlar az önce nişanım geldi benimde tam anlamıyla.10 dk da bir düzenli kasılmalarım var.bakalım bekliyorum öyle sıklaşıp şiddetinin artmasini.şimdilik kimseyi aramadim eşimde nöbette çocuklarla tekim evde İnşallah sabahi bekler
10 dk bir diyorsun, o kadar bekler mi ki yaa? Allah yardımcın olsun canım

Yok yaa gayet rahatım ben :) dün nstde doğum için başlamış kasılmalar ama şiddeti düşüktü, onlar zaten hissedilmiyor. Ama artık karıştırıyorum bebek mi toplanıyor bir yerde yoksa sancı mı diye kafam allak bullak oldu

Bende sancı nasıl olacak merak ediyorum arada bi sancım oluyor ama anlatılana göre böyle bişey değil 🙄😉

10 dk bir diyorsun, o kadar bekler mi ki yaa? Allah yardımcın olsun canım
Hala bekliyorum valla kasilmalar şiddetlendi esim 9 da gelcek dayanmaya çalışıyorum ki zaten hastaneye hemen gitme taraftarı değilim son noktaya gelene kadar evde çekiyorum ben sancımı

Hala evdeyim uyumaya çalıştım uyutmuyo valla ağrı şiddeti artıyor iyice
Senle aynı durumdayız sanırım git gide artıyo sanki bana da öyle geldi.. gece adet ağrısı gibiydi geldi gitti şimdi biraz daha sancı gibi bi bende ishal başladı sende nasıl ?

Senle aynı durumdayız sanırım git gide artıyo sanki bana da öyle geldi.. gece adet ağrısı gibiydi geldi gitti şimdi biraz daha sancı gibi bi bende ishal başladı sende nasıl ?
Yok bende ishal yok 4 dk da bir geliyor ama dayanabiliyorm bu yüzden hala evdeyim

Açıkcası doğumun kolayı yok derler yaa öyle araftayım sezeryan ayrı zor normal en güzeli ama yapabilir miyim hiç kendime inanamıyorum dr çatın dar doğum yapamaSın der diye bekliyordum herşey çok ıygun deyince şok oldum
İki gün olacak normal yapalı iyileştim sayılır çok rahat sakın korkma
Merhaba şubat 2021 anneleri. Daha önce buraya eski doktorumun çatın dar demesi üzerine normal doğum taraftarı bir doktor bulduğumu yazmıştım ve süreci açıklamıştım. Neredeyse 41 haftalıkken gece suyumun gelmesiyle hastaneye gittik. Uzun süre bekledik, sancılarım gelmedi. Bu sebeple suni sancı aldım ve normal doğum gerçekleşti. Hiçbir sorun çıkmadı. İyi ki çatı dar dediğinde doktorumu değiştirmişim diyorum. Bebeğim de ben de çok iyiyiz. Doğurmayan kaldı mı bilmiyorum ama hepsine iyi şanslar diliyorum :)
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Hala bekliyorum valla kasilmalar şiddetlendi esim 9 da gelcek dayanmaya çalışıyorum ki zaten hastaneye hemen gitme taraftarı değilim son noktaya gelene kadar evde çekiyorum ben sancımı
Canım bence doktora git. Bebeğin kalp atışları da önemli. Biz sancı çekiyoruz ama içerde bebek iyi mi değil mi anlamak zor. Hastanede ben açılmayı beklerken sıcak duşa girdim çok iyi geldi ebeler masaj yaptı çok ilgilendiler sağ olsunlar
Canım doğum başlamış gibi. Allah bir avazda kurtarsın

İki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadım 🙀 sütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim

Eklentiler

• A651040A-B29B-4277-95B8-11C11B47B189.webp
    A651040A-B29B-4277-95B8-11C11B47B189.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 137
İki gün olacak normal yapalı iyileştim sayılır çok rahat sakın korkma

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canım bence doktora git. Bebeğin kalp atışları da önemli. Biz sancı çekiyoruz ama içerde bebek iyi mi değil mi anlamak zor. Hastanede ben açılmayı beklerken sıcak duşa girdim çok iyi geldi ebeler masaj yaptı çok ilgilendiler sağ olsunlar

Canım doğum başlamış gibi. Allah bir avazda kurtarsın
Çok afedersiniz ama wc gittikten sonra sancım bi anda kesildi 🤔

Evde göğsüm açık dolaşıyorum resmen çamaşır değmesine izin vermiyorum krem önerisi olan varsa deneyim
Madecassol sürüyorum ama emzirmeden yikamali yada silmelisin
Ahh canım yaa gözün aydın 😊 güzel kızımız sonunda güzeller güzeli annesinin kollarında 😍
Cok şükür cnm.darisi bekleyen herkese inşallah 🤲

Çok geçmiş olsun canım çok şükür kavuştum prensesine. Rabbim bir daha düşürmesin hastaneler sağlık sıhhat versin her daim. Nasıl bebeğin kilosu farketti mi hastanede? Emiyor mu seni? Sen nasılsın toparladın mı baya?
Amin cnm inşallah 🤲 2100 le taburcu olduk cnm entubede oldugu icin midesi hazm edemedi o yüzden yavas aldik ama bunada şükür ☺️ ben toparlandım şükür bebekte küçük oldugu icin baya güçsüz ama yılmadan emmesi icin uğraşıyorum. Sen nasılsın? Bebis emiyormu seni nasil.gidiyor ?

Back
X