2021 Şubat Anneleri

Madecassol sürüyorum ama emzirmeden yikamali yada silmelisin

Cok şükür cnm.darisi bekleyen herkese inşallah 🤲

Amin cnm inşallah 🤲 2100 le taburcu olduk cnm entubede oldugu icin midesi hazm edemedi o yüzden yavas aldik ama bunada şükür ☺️ ben toparlandım şükür bebekte küçük oldugu icin baya güçsüz ama yılmadan emmesi icin uğraşıyorum. Sen nasılsın? Bebis emiyormu seni nasil.gidiyor ?
Bende bir defa sürdüm şimdi gümüş kalkan kullanıyorum lamsinohla birlikte sanki iyi geliyor gibi tam iyileşmedi tab

Ben iyiyim şükür sezaryenin etkileri baya azaldı sadece çok hareket edince ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Dün bebeğim çıktı yoğun bakımdan gayet güzel emiyor ama sürekli emmek istiyor. Uyudu diye memeyi bıraktırıp yatırınca uyanıyor hemen. Mama başladım doymuyor diye. Gaz sorunumuz da var. Tempolu bir yaşam başladık bir anda biz de 🙈
Gözün aydın canım kavuşmuşsun bebeğine 🥰

Dün bebeğimden 3 tüp kan aldılar çok ağladı içim içimi yedi bi yandan ben de ağladım 😔 sarılığı 15 çıktı.. Bol bol emzir dedi doktor mamayı 65 cc yaptı ama bebeğimi emzirdikten sonra 30 cc anca yiyor.. Ayrıtten bebişin göbeği düştü kızlar ne zaman banyo yaptırabilirim acaba?

Dün bebeğimden 3 tüp kan aldılar çok ağladı içim içimi yedi bi yandan ben de ağladım 😔 sarılığı 15 çıktı.. Bol bol emzir dedi doktor mamayı 65 cc yaptı ama bebeğimi emzirdikten sonra 30 cc anca yiyor.. Ayrıtten bebişin göbeği düştü kızlar ne zaman banyo yaptırabilirim acaba?
Benim bebeğimde de gözlerinde kaldı sadece sarılık. Biz 2 gün hastanede kaldık mavi ışık aldı. Hastanede düşmüş göbeği. Geldi ertesi gün yıkadık. Üşütmemeye dikkat ederek yıka bence. Rahatlatır.

Kanama falan yoksa bebek hemşiresi göbek düştükten 1 gün sonra yıkayın demişti

Hayırlısı canım
Bebeğim bugün diğer günlere göre daha sakin hafif kıpırdadığını hissediyorum ama çok değil :KK43:
Dün gecede pembe leke geldi biraz tedirgin oldum 😐
Doğum yakin ya pembe lekeler gelebilir diyordu internette ben bakmistim belki sen fazla hareket etmissindir bugun bebis ondan az gelmistir hareketleri yinede sen takip et ama cok endise etme cnm

Evde bebise yardim icin yaninizda kim ve kac kisi kaliyor kizlar
1.5 yaşında oğlum var bebek de olunca annem 20 gündür gece gündüz benimle. Gece büyük oğlum da çok uyanıyor eşim onunla uyuyor bende bebekle uyuyorum. Annem de gündüz işlerde yardımcı oluyor . Ama yetiyor mu diye sorarsan yetmiyor. Sağolsun kayinvalidem de hiç gidip gelmiyor , büyük oğlumu da alıp oyalamıyorlar . Baya zorlaniyorum hele annem giderse napcam bilmiyorum .

Evde bebise yardim icin yaninizda kim ve kac kisi kaliyor kizlar
Böyle sorunca kendimi bi tuhaf hissettim 😅 Ay kaç kişi kalıyor sizlerin yanında da böyle bir soru geldi 😟 Allah kimseye muhtaç etmesin diye dua eder oldum hep.

Böyle sorunca kendimi bi tuhaf hissettim 😅 Ay kaç kişi kalıyor sizlerin yanında da böyle bir soru geldi 😟 Allah kimseye muhtaç etmesin diye dua eder oldum hep.
Amin aynen öyle rabbim kimseye muhtaç etmesin gelen de gitmek için firsat kolluyor kimseye de zorla kal diyemiyorsun. Rabbim sağlık versin de yavrularımıza kendimiz bakalım doğumdan önce aileden yardım alınmalı diyordum ama kimseyi de zorla tutamıyorsun.

Back
X