- 10 Mayıs 2020
- 316
- 315
- 53
Bir avazda doğurmak nasip olsun çok amin. İyi haberlerinizi alırız inşallah canımDr dan gelir gelmez çantalarımızı hazırlayıp kapının önüne koydumdu :) bu kadar hızlı beklemiyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir avazda doğurmak nasip olsun çok amin. İyi haberlerinizi alırız inşallah canımDr dan gelir gelmez çantalarımızı hazırlayıp kapının önüne koydumdu :) bu kadar hızlı beklemiyordum
Bu akşam düştü göbeğimiz ama akıntı var biraz gözleri çapaklandı poposu da pişik oldu çocuğum harap oldu 2 haftadırDüşer düşer bir anda bir bakmışsın düşmüş geç düşmesi sorun değil bence
Naptin canim nasil oldunKızlar az önce nişanım geldi benimde tam anlamıyla.10 dk da bir düzenli kasılmalarım var.bakalım bekliyorum öyle sıklaşıp şiddetinin artmasini.şimdilik kimseyi aramadim eşimde nöbette çocuklarla tekim evde İnşallah sabahi bekler
10 dk bir diyorsun, o kadar bekler mi ki yaa? Allah yardımcın olsun canımKızlar az önce nişanım geldi benimde tam anlamıyla.10 dk da bir düzenli kasılmalarım var.bakalım bekliyorum öyle sıklaşıp şiddetinin artmasini.şimdilik kimseyi aramadim eşimde nöbette çocuklarla tekim evde İnşallah sabahi bekler
Hmm hala devam ediyor hem kasiklarda hem asagida ayaga kalkinca cocuk incekmis gibi hssediyorum bazende hareket ediyor
Yok yaa gayet rahatım ben :) dün nstde doğum için başlamış kasılmalar ama şiddeti düşüktü, onlar zaten hissedilmiyor. Ama artık karıştırıyorum bebek mi toplanıyor bir yerde yoksa sancı mı diye kafam allak bullak oldu
3500 gr doğdu canım. Umarım doğumun istediğin gibi olur :)
Bence senin doğumun başladı hadi hayırlısı olsun benim de ilk doğumum böyle başlamıştı inşallah sağlıcakla al kucağına bebeğini
Hala evdeyim uyumaya çalıştım uyutmuyo valla ağrı şiddeti artıyor iyiceNaptin canim nasil oldun
Hala bekliyorum valla kasilmalar şiddetlendi esim 9 da gelcek dayanmaya çalışıyorum ki zaten hastaneye hemen gitme taraftarı değilim son noktaya gelene kadar evde çekiyorum ben sancımı10 dk bir diyorsun, o kadar bekler mi ki yaa? Allah yardımcın olsun canım
Senle aynı durumdayız sanırım git gide artıyo sanki bana da öyle geldi.. gece adet ağrısı gibiydi geldi gitti şimdi biraz daha sancı gibi bi bende ishal başladı sende nasıl ?Hala evdeyim uyumaya çalıştım uyutmuyo valla ağrı şiddeti artıyor iyice
Yok bende ishal yok 4 dk da bir geliyor ama dayanabiliyorm bu yüzden hala evdeyimSenle aynı durumdayız sanırım git gide artıyo sanki bana da öyle geldi.. gece adet ağrısı gibiydi geldi gitti şimdi biraz daha sancı gibi bi bende ishal başladı sende nasıl ?
İki gün olacak normal yapalı iyileştim sayılır çok rahat sakın korkmaAçıkcası doğumun kolayı yok derler yaa öyle araftayım sezeryan ayrı zor normal en güzeli ama yapabilir miyim hiç kendime inanamıyorum dr çatın dar doğum yapamaSın der diye bekliyordum herşey çok ıygun deyince şok oldum
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsünMerhaba şubat 2021 anneleri. Daha önce buraya eski doktorumun çatın dar demesi üzerine normal doğum taraftarı bir doktor bulduğumu yazmıştım ve süreci açıklamıştım. Neredeyse 41 haftalıkken gece suyumun gelmesiyle hastaneye gittik. Uzun süre bekledik, sancılarım gelmedi. Bu sebeple suni sancı aldım ve normal doğum gerçekleşti. Hiçbir sorun çıkmadı. İyi ki çatı dar dediğinde doktorumu değiştirmişim diyorum. Bebeğim de ben de çok iyiyiz. Doğurmayan kaldı mı bilmiyorum ama hepsine iyi şanslar diliyorum :)
Canım bence doktora git. Bebeğin kalp atışları da önemli. Biz sancı çekiyoruz ama içerde bebek iyi mi değil mi anlamak zor. Hastanede ben açılmayı beklerken sıcak duşa girdim çok iyi geldi ebeler masaj yaptı çok ilgilendiler sağ olsunlarHala bekliyorum valla kasilmalar şiddetlendi esim 9 da gelcek dayanmaya çalışıyorum ki zaten hastaneye hemen gitme taraftarı değilim son noktaya gelene kadar evde çekiyorum ben sancımı
Canım doğum başlamış gibi. Allah bir avazda kurtarsınSenle aynı durumdayız sanırım git gide artıyo sanki bana da öyle geldi.. gece adet ağrısı gibiydi geldi gitti şimdi biraz daha sancı gibi bi bende ishal başladı sende nasıl ?
Canım çok azalmış ciddi acilman olabilir 4 dkkada zaten hastanede 1 saat kalmazsinYok bende ishal yok 4 dk da bir geliyor ama dayanabiliyorm bu yüzden hala evdeyim
Oyy maşallahİki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadımsütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim
Çok afedersiniz ama wc gittikten sonra sancım bi anda kesildiİki gün olacak normal yapalı iyileştim sayılır çok rahat sakın korkma
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Canım bence doktora git. Bebeğin kalp atışları da önemli. Biz sancı çekiyoruz ama içerde bebek iyi mi değil mi anlamak zor. Hastanede ben açılmayı beklerken sıcak duşa girdim çok iyi geldi ebeler masaj yaptı çok ilgilendiler sağ olsunlar
Canım doğum başlamış gibi. Allah bir avazda kurtarsın
Madecassol sürüyorum ama emzirmeden yikamali yada silmelisinEvde göğsüm açık dolaşıyorum resmen çamaşır değmesine izin vermiyorum krem önerisi olan varsa deneyim
Cok şükür cnm.darisi bekleyen herkese inşallahAhh canım yaa gözün aydıngüzel kızımız sonunda güzeller güzeli annesinin kollarında
![]()
Amin cnm inşallahÇok geçmiş olsun canım çok şükür kavuştum prensesine. Rabbim bir daha düşürmesin hastaneler sağlık sıhhat versin her daim. Nasıl bebeğin kilosu farketti mi hastanede? Emiyor mu seni? Sen nasılsın toparladın mı baya?
Cumlemiz inslalah cok sağol cnmGöZün Aydın olsunbir Arada sağlıklı günler görün çok sevindim canım. En güzel poz sanırım bu
![]()