- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
Sanırım öyle şuan sancı yok ama kahve akıntı var bebek hareketliBelkide gaz sancisidir
Evde bebise yardim icin yaninizda kim ve kac kisi kaliyor kizlar
Senle aynıyızsankü canım bnmde öyle yukarda kasıldı top gibi nefesimi zorluyo öyle olunca.. şuan hareketlenmeye başladı o kasılmalarda geçti.. normal mi kiiŞu kasılma denen şey tam olarak anlayamadım ama bugün karnım çok sık sık sertleşiyor ve sağ bacağımda hep bi ağrı var hani regli öncesinde olan ağrı gibi
Amin canım senin kayinvaliden yine ilgilenmiş bizimki aramıyor bile napıyosun diye eşimle de kavga ettim onun yüzünden. Yine annenin gelmesi iyi olur işlerini yapsa küçükler kolay bakılıyor büyüklere de onlarla oynucak insan lazım onlarda oyun istiyor.Benimki 3.5 yayında olduğu halde zorlanıyorum sabah birbirlerini uyandırıyorlar bu hafta görümcem bende ama oda küçük daha sabahları bi saatcik uyusam yetiçek, şükür pazartesi annem gelicek oğlumu kayınvalidem götürmek istiyor ama bizimki evden çıkmak istemiyor allah yardımcımız olsun
Doktorunuz varsa resim atsan iyi olur. Evde de alkollü solüsyon varsa çok ıslatmadan onunla silebilirsin bence biz göbek düşene kadar öyle yaptık.Bu şekilde göbeği sizce normal mi
Yok canım silmeye gerek yok :) kremin özelliklerinden biri de o.Çok şükür canım geldi oğluşumEmzirme doyurma ve uyutma telaşelerindeyiz şimdi. Çok şükür emiyor güzel güzel ama bırakmak istemiyor sürekli memede kalsın Doymuyor da yavrum mama verdim bugün Gazımız da var. Velhasıl uykusuz geceler başladı gazamız mübarek olsun Sen nasılsın?
Ben de kullanıyorum yara izim yok ama şu ilk memeyi tuttuğundaki acı yok mu canım gidiyor. Kremi sürdükten sonra emzirirken siliyor musun?
Ben tekim bir de 7 yaşında oğluşum varEvde bebise yardim icin yaninizda kim ve kac kisi kaliyor kizlar
Sizin iştah nasıl?
Aynen bende valla zaman gecmiyorr
Senle aynıyızsankü canım bnmde öyle yukarda kasıldı top gibi nefesimi zorluyo öyle olunca.. şuan hareketlenmeye başladı o kasılmalarda geçti.. normal mi kii
Çok teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar çok kolay geçer inşallah doğumlarımızBenimde dururumum sizinkine benziyor, ptesi muayenede hala gelmeye niyeti yoktu, haftaya ptesi yine ayni şekilde olursa suyunu açmayi düşünebiliriz dedi. Dün gece sancilarim oldu baya, akşam çok ayakta kaldim belki ondan oldu. Bol merdiven yürüyüş devam, kolay doğumlar diliyorum sizede
Benimki de pişik oldu nasıl oldu anlamadım her fırsatta değişiyorum geçeli gündüzlü çok kızdım kendime nasıl olur diye ama asitli hiç bir şey yememek lazım domates portakal vs geliyor aklıma rezene kimyon içmekten şimdiden gına geldi içtiğim halde kolik derecesinde gazı var özellikle akşam üstü başlıyor gece uyutmuyor bizimde göbek 4 gün önce düştü bugün 2dir kan oluyor yarın doktora gidecemBu akşam düştü göbeğimiz ama akıntı var biraz gözleri çapaklandı poposu da pişik oldu çocuğum harap oldu 2 haftadır
Allah sağlıkla analı babalı büyütsün doktorumuz 5 defa çiş yapıyorsa sütün geliyordur yetiyordu demiştiİki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadımsütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim
Doktorum günde 5 defa çiş yapıyorsa sütün geliyordur yetiyordur demiştiMaşallah sizeSüt mevzusuna yorum yapamayacağım hala bilmediğimden ama sağlıklı olsun bol bol emsin tüm bebeklerimiz
Aynen normalde doğum ücretine dahil bana da yaptılar ücret talep etmedilerTabi ki mümkün 3 günde bulaş olması da o zaman baştan söyle benim prosedürüm bu diye ve doğum ücretine dahil et çünkü herkese yapacaksın ama 388 tlye değil
Bende iştahsızlık var hep kusma isteğiGayet yerinde sizinki nasıl ?
Tatlı şeyler yemiyorum tabi yaklaşık 2 haftadır bebiş daha fazla kilo almasın diye ama etkili oldu mu bilmiyorum
Hurma yiyorum ama
Hafif kanama benimkinde de var göbeğinde 2 hafta üzerine düştü göbek kardan buzdan dışarıda çıkamıyoruz doktora götürmeyi istiyorum enfeksiyon falan kapar diye aklım çıkıyorKızlar iyi akşamlar nasılsınız bebekler nasıl ben dün itibariyle kabullenmiş bulunmaktayım kolik bebek annesi olduğumu malesef dün o kadar kötü oldu ki gaz değil başka sorunu var diye kendi kendimi yedim ne yapacağımı bilmiyorum Allah sağlık versin tüm bebeklere tek derdimiz gaz olsun.
4 gün önce göbeği düştü bugün kan gelmeye başladı neden acaba bileniniz var mı
Ya bir de sürekli meme arıyor sanki sütüm yetmiyor mu diye düşünüp duruyorum sürekli memede
10 gün kayinvalide ve kayın aba vardı. Kayinvalededen Allah razı olsun da kayinbaba yüzünden yatak odasına tıkılıp kaldım her emzirmede keşke onu getirip geri dönseydi evine kalmasaydı bana ve diğer çocuğuma daha kötü oldu büyük olanla da ilgilenemedim sürekli odaya geçip emziriince annem de 1gun vaar 1 gün yok geliyor onun dışında iki çocukla yalnızım büyük çok kıskanıyor anlatamam kıskançlık seviyesiniEvde bebise yardim icin yaninizda kim ve kac kisi kaliyor kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?