Canım anne sütü her şeye faydalı diyorlar gözüne sık diyende var ama bana mantıklı gelmiyor. Göbek bağını özellikle kuru tutmak gerekiyormuş. Bizimkine çiş kaçtığı için alıntı yapmış olabilir demişti doktor.Geç düşünce göbeğimiz tereddüt ettim anne sütü sağıp koyuyorum göbeğine sütü çok iyi diyor herkes iyide geldi ama yine de tam iyileşmedikçe kafam rahat değil
Maşallah hoş gelmiş bebişin. Güzel günler görsünKızlar bende doğurdum çok şükür ☺
2 gibi geldim hastaneye 7 ye 10 kala geldi prensesim 2850 kg 48 cm doğdu.
Akıntı ve kızarıklık varsa bi doktora göstersen iyi olur canım14.gün düştü kızarıklık var bizde de akıntı azda kanama oldu enfeksiyon olmadıkça sorun olmaz herhalde
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bende doğurdum çok şükür ☺
Ay inşallah doyuyordurBenim ilk oglumda yogun bakimda kalmisti taburcu olurken doktor kakasini yapiyorsa karnı doyuyodur demişti bende ordan yola cikiyorumyarin kizin yogun bakim doktoruna gidicem bide ona sorucam bakalim doydugunu nasıl anlarim diye
Ben yeniyim bu konuda. Bana 15er dk her iki memeyi emzir dedikler sanırım iki memenin de süt kanalını açmak için. Çünkü daha 2 gün oldu doğum yapalı. Sonrası için sırayla tek meme tamamen boşaltılana kadar diye biliyorum. Bu arada lahana koydum göğsüme uçları acıyordu. Şuan bayaa azaldı acısı resmen Allahın mucizesiBebegi kac saatte bir besliyorsunuz?
Her iki göğüsude emiyormu mesela bizim emerken uyuya kaliyo e diğer goguse gecemiyoruz dogal olarak siz napiyosunuz uyandiriyomusunuz diger gogusude vermek icin?
Ve toplamda kac dakka besleme oluyor?
cok sukur canim,cok gecmis olsun gozunaydinKızlar bende doğurdum çok şükür ☺
Evet canım bende bundan aldım birde gümüş kalkan gerçekten iyi geldi bugün daha az acıyla emziriyorum artıkEki Görüntüle 2785026 bu kremden kullanıyorum canım boyu küçük ama etkili
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ay inşallah doyuyordur
Kızlar hepinize soruyorum cevaplarsaniz sevinirim
Ben yeniyim bu konuda. Bana 15er dk her iki memeyi emzir dedikler sanırım iki memenin de süt kanalını açmak için. Çünkü daha 2 gün oldu doğum yapalı. Sonrası için sırayla tek meme tamamen boşaltılana kadar diye biliyorum. Bu arada lahana koydum göğsüme uçları acıyordu. Şuan bayaa azaldı acısı resmen Allahın mucizesi
Her istediğinde veriyorum doktor 2 max 3 saatte bir emzir demişti bir memede ortalama 20 dakika kalıyor uyandirmiyorum diğer meme geçişinde sonraki zamanda EmiyorKızlar hepinize soruyorum cevaplarsaniz sevinirim
Bebegi kac saatte bir besliyorsunuz?
Her iki göğüsude emiyormu mesela bizim emerken uyuya kaliyo e diğer goguse gecemiyoruz dogal olarak siz napiyosunuz uyandiriyomusunuz diger gogusude vermek icin?
Ve toplamda kac dakka besleme oluyor?
İyi bari biraz onlarda taşın altina ellerini koysunlar hep annelerimizden bekliyorlar anlamıyorum bu torunlar onların da değil sanki. Bizimkisi normal değil ama canım en fazla 15 dk oturup gidiyor onda da eller bomboş insan hiç değilse bi komposto yapıp getirir. Annen gelince rahatlarsın inşallah şu birkaç ayı atlatsak bebeklerde ele avuca gelir daha iyi bakilirlar.İLKİnde beni çok zorlamışlardı gelip sadeçe sütün yetmiyor der giderdi bi çorba yapıp gideyim demezdi, bunda biz annem gidince 4 gün onlarda kaldık o zaman gördü bu sefer ilgili, annem gelse cok güzel oturup oyun oynuyor iyi oluyor boşver eşinle aranı bozma
O kadae bensin kiiii.. aynı sorularAynen canım bende öyleyim bilinmezlik insanı yoruyor biraz
Acaba suyu mu azaldı
Biraz hareketsiz kalınca yoksa kordon mu dolandı
Ya bişey olurda anlamazsam
Ne zaman gelecek
Sancım gelecek mi
Açılmam olacakmı
Normal doğurabilecek miyim
Sorular sorular
Doğumdan bi gün önce evi dip köşe temizledim eee biz temizlerdik dediler doğumdan sonra allahtan biraz değiştiler, beklentide olmayınca insan üzülmüyor aslında, annem şehir dışında yoksa onlara bırakmazda ahh mesafeler, sende o 15 dk al coçugg emzirmeye gitİyi bari biraz onlarda taşın altina ellerini koysunlar hep annelerimizden bekliyorlar anlamıyorum bu torunlar onların da değil sanki. Bizimkisi normal değil ama canım en fazla 15 dk oturup gidiyor onda da eller bomboş insan hiç değilse bi komposto yapıp getirir. Annen gelince rahatlarsın inşallah şu birkaç ayı atlatsak bebeklerde ele avuca gelir daha iyi bakilirlar.
Öyle de çok büyük beklentilerim yok ama olması gerekeni de yapmıyorlar artık bende dediğin gibi kısıtlı gösterecem artık soğuk da davranıyorum. Allahım annelerimize sağlık versin yine olabildiğince yanımızdalarDoğumdan bi gün önce evi dip köşe temizledim eee biz temizlerdik dediler doğumdan sonra allahtan biraz değiştiler, beklentide olmayınca insan üzülmüyor aslında, annem şehir dışında yoksa onlara bırakmazda ahh mesafeler, sende o 15 dk al coçugg emzirmeye git
Cnn 10 günlükken düşüyor genelde. Bizim 26 ocakta doğdu 3 şubatta düştü. Biz de 4 şubatta ilk banyosunu yaptirdikKızlar bebeğim 8 günlük oldu ama hala göbeği düşmedi hafif kızarıklıklar var göbeğinde, bu kadar geç düşen var mı göbeği
Amin aminn, bi çorba bi komposto zor olmamalı ama gözlerinde ne görüyorlar bilmiyorumÖyle de çok büyük beklentilerim yok ama olması gerekeni de yapmıyorlar artık bende dediğin gibi kısıtlı gösterecem artık soğuk da davranıyorum. Allahım annelerimize sağlık versin yine olabildiğince yanımızdalar
Annelerimiz var ya nasıl olsa onlar yapıyor diyorlar herhalde. Bizimkinin bide kızı hamile geçen kaynanam kendi annesiyle geldi anne biz napicaz nasil bakicaz diyor nasıl zoruma gitti bu çocuk onların değil sanki bunda hiç bişey yapmıyorlar. Valla dediğin gibi sıfır beklenti olmak lazım.Amin aminn, bi çorba bi komposto zor olmamalı ama gözlerinde ne görüyorlar bilmiyorum
Bizim oraların kadınları genelde kayınvalide olarak tam da anlattığın profildeler. Ben daha geliniyle canı gönülden isteyerek alakadar olanı duymadımAnnelerimiz var ya nasıl olsa onlar yapıyor diyorlar herhalde. Bizimkinin bide kızı hamile geçen kaynanam kendi annesiyle geldi anne biz napicaz nasil bakicaz diyor nasıl zoruma gitti bu çocuk onların değil sanki bunda hiç bişey yapmıyorlar. Valla dediğin gibi sıfır beklenti olmak lazım.
Bu arada benim kucugumun de burnu doğduğundan beri dolu belki sizinde ondandır.
Bi tek bizde değilmiş herseyi ananemiz yaptı. Annem ameliyatlı diziyle hergün gelip yemeğimizi yaptı bebek odası aldı kurdu yerleştırdi temizledi kıyafetlerini aldı, kayınvalidem olacak kadın Bi içli köfte istedi canım yapıp göndermedi zaten gelmicekler Bi küçük altın bile almamış bide telefonda diyo ki kız tarafı bebek odasını yapar tabi. Sen naptın acaba Bi tane bez almadın, gelmedin Bi köfte yapıp yollamadın. Bundan sonra da giremez valla evimeİyi bari biraz onlarda taşın altina ellerini koysunlar hep annelerimizden bekliyorlar anlamıyorum bu torunlar onların da değil sanki. Bizimkisi normal değil ama canım en fazla 15 dk oturup gidiyor onda da eller bomboş insan hiç değilse bi komposto yapıp getirir. Annen gelince rahatlarsın inşallah şu birkaç ayı atlatsak bebeklerde ele avuca gelir daha iyi bakilirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?