Aaa canım sende mi doğurdun Allah' analı babalı büyütsün inşallah bilmiyordum şimdi gördümİki gün olacak normal yapalı iyileştim sayılır çok rahat sakın korkma
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Canım bence doktora git. Bebeğin kalp atışları da önemli. Biz sancı çekiyoruz ama içerde bebek iyi mi değil mi anlamak zor. Hastanede ben açılmayı beklerken sıcak duşa girdim çok iyi geldi ebeler masaj yaptı çok ilgilendiler sağ olsunlar
Canım doğum başlamış gibi. Allah bir avazda kurtarsın
Benim kızda çok saçlı aynı senin oğlanın saçları gibi  ama dökülüyor değil mi sonradan o saçlarİki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadımsütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim
Evde göğsüm açık dolaşıyorum resmen çamaşır değmesine izin vermiyorum krem önerisi olan varsa deneyim
36.haftada sani oluyormuydu sende ?? Dun 1 saat sanci cektim gecti
Anladim cnm valla cekicez o zmn sancıları yandimAynen canım benim 35 36 haftada baya sancılarım oluyodu ama aniden giriyodu bi keresinde baya 10 dk ya kadar düşmüştü arası ama doktorum doğum sancısı aniden girmez hafif hafif dozu artar demişti tabi herkesin farklıdır
Doğum yakin ya pembe lekeler gelebilir diyordu internette ben bakmistim belki sen fazla hareket etmissindir bugun bebis ondan az gelmistir hareketleri yinede sen takip et ama cok endise etme cnm
Sancı gelmedi mi hımm o zaman zamanı da olabilir benim de böyle başladı ardından su sancıda gelmişti
Anladim cnm valla cekicez o zmn sancıları yandim
Benimki de öyle daha az ve şiddeti hafif hareketlerinin.
doktorum hareketlerinden şüphe edersen solunda dönüp 5 kez hareketini say diyor. gün içinde hiç şüpheye düşmüyorum ama hissettiğimden değil içime kurt düşmüyor sağlıklıdır diyedün akşam yattığımda baktım hareket etmiyor neredeyse 1 saat oldu (belki de uyuyordu) ittirdim bende sağlı sollu 5 hareketi tamamladık sonra uyudum :)
Insallah sag saglim biran once kavusuruz miniklereİnşallah çok olmaz canım brnim bi süre sonra geçmişti
Şimdide sancı gelsin diye bekliyorum karnım ağrısa mutlu oluyorum
Insallah sag saglim biran once kavusuruz miniklere
Sizin iştah nasıl?Amiin inşallah herşey sağlıkla ilerlesin başka bi şey istemiyorum
Aynen bende valla zaman gecmiyorrAmiin inşallah herşey sağlıkla ilerlesin başka bi şey istemiyorum
Çok şükür canım geldi oğluşumGözün aydın canım kavuşmuşsun bebeğine
Ben de kullanıyorum yara izim yok ama şu ilk memeyi tuttuğundaki acı yok mu canım gidiyor. Kremi sürdükten sonra emzirirken siliyor musun?Eki Görüntüle 2785026 bu kremden kullanıyorum canım boyu küçük ama etkili
Benimde dururumum sizinkine benziyor, ptesi muayenede hala gelmeye niyeti yoktu, haftaya ptesi yine ayni şekilde olursa suyunu açmayi düşünebiliriz dedi. Dün gece sancilarim oldu baya, akşam çok ayakta kaldim belki ondan oldu. Bol merdiven yürüyüş devam, kolay doğumlar diliyorum sizedeKızlar benim bebik gelmiyo 39+3 deyiz dün doktora gittim minik sancılar çıktı, doktor gelmezse haftaya perşembe suni sancı vercem dedi. Buarada kilosu da 3150 ama suyun çok fazla 3 kilo anca doğar dedi doktor, az değil mi dedim doğum kolay olur böyle daha iui dedi. Gündüz çok iyiyim ama geceleri çok kötü geçiyor 2 gecedir kusarak uyanıyorum mide asidim genzime kaçıyor çok sıkıntılı olmaya başladı bu süreç inş Bi an evvel gelir artık kızım
Benimki 7 günlük, onun da düşmedi. Hemşire 9. 10. günde düşer dedi.Kızlar bebeğim 8 günlük oldu ama hala göbeği düşmedi hafif kızarıklıklar var göbeğinde, bu kadar geç düşen var mı göbeği
Benimki 3.5 yayında olduğu halde zorlanıyorum sabah birbirlerini uyandırıyorlar bu hafta görümcem bende ama oda küçük daha sabahları bi saatcik uyusam yetiçek, şükür pazartesi annem gelicek oğlumu kayınvalidem götürmek istiyor ama bizimki evden çıkmak istemiyor allah yardımcımız olsun1.5 yaşında oğlum var bebek de olunca annem 20 gündür gece gündüz benimle. Gece büyük oğlum da çok uyanıyor eşim onunla uyuyor bende bebekle uyuyorum. Annem de gündüz işlerde yardımcı oluyor . Ama yetiyor mu diye sorarsan yetmiyor. Sağolsun kayinvalidem de hiç gidip gelmiyor , büyük oğlumu da alıp oyalamıyorlar . Baya zorlaniyorum hele annem giderse napcam bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?