2021 Şubat Anneleri

Hafif kanama benimkinde de var göbeğinde 2 hafta üzerine düştü göbek kardan buzdan dışarıda çıkamıyoruz doktora götürmeyi istiyorum enfeksiyon falan kapar diye aklım çıkıyor
Enfeksiyon olmadığı sürece korkmamak lazım da kan varya banyo yaptırmadan götürmek istiyorum bende

Benimde büyüğüm çok kıskanç kaç yaşında benim ki 3.5 yaşında annem yanımda doğumdan 2 gün önce geldi kaynanam geldi köydeydi 1 hafta kaldı kendi evinde 3 gün geldi yanıma o kadar

Enfeksiyon olmadığı sürece korkmamak lazım da kan varya banyo yaptırmadan götürmek istiyorum
Geç düşünce göbeğimiz tereddüt ettim anne sütü sağıp koyuyorum göbeğine sütü çok iyi diyor herkes iyide geldi ama yine de tam iyileşmedikçe kafam rahat değil

Bence süt geliyordur. Benim kızımın 2 gün bezi kuruydu turuncu hatta kırmızı gibi oluyordu. Mecbur mama verdim düzeldi bezler. Süt olmasa çiş olmaz bence
İnşallah canım. Anne olunca başladı korkular
Maşallah ne kadar güzelsiniz sütün geliyordur, hiç yoktan şu siyah saçlı meleği kucağına veren elbette onun rızkını da yaratıyordur.
Teşekkürler canım
Şu kasılma denen şey tam olarak anlayamadım ama bugün karnım çok sık sık sertleşiyor ve sağ bacağımda hep bi ağrı var hani regli öncesinde olan ağrı gibi
Benim ağrım kabızlık ağrısı gibi oldu önce sonradan regl ağrısına döndü. Belirli aralıklarla yavaştan artarak yükselen sonda yavaşlayarak biten bir ağrı

Ben kaçırmışım cnm senin bebis niye girdi yogun bakıma? Sütün cokmu az? Benim.kizda ayni öyle ama kendisinin huysuzlugu oldugunu dusundugumden suanlik ilave takviye vermiyorum yarin yogun bakim doktorumuz kontrole çağırmıştı ona gidicez bakalim.kilo durumuna gore hareket ederiz galiba. Evet cocuk olunca oyle oluyor

Bende bir defa sürdüm şimdi gümüş kalkan kullanıyorum lamsinohla birlikte sanki iyi geliyor gibi tam iyileşmedi tab

Valla lansinohun ben faydasini gormedim ilerlemis yaralar için ben ilk oglumda kan sagiyordum resmen lansinoh kullaniyodum.guya ama bu madecassol sagolsun gerçekten cok iyi. Aslinda lansinoh sonrası bile.silip oyle memeyi vermek.lazim.bebege çünkü oda icerigi temiz bir ürün değil. Kalkani baya meth eden duydum belki sanada fayda eder dene bakalım

İki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadım sütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim

Benim ilk oglumda yogun bakimda kalmisti taburcu olurken doktor kakasini yapiyorsa karnı doyuyodur demişti bende ordan yola cikiyorum yarin kizin yogun bakim doktoruna gidicem bide ona sorucam bakalim doydugunu nasıl anlarim diye

İLKİnde beni çok zorlamışlardı gelip sadeçe sütün yetmiyor der giderdi bi çorba yapıp gideyim demezdi, bunda biz annem gidince 4 gün onlarda kaldık o zaman gördü bu sefer ilgili, annem gelse cok güzel oturup oyun oynuyor iyi oluyor boşver eşinle aranı bozma

Böyle daha zormuş hamilelik yaa kafam hep bebekte hiçte bişi bilmiyom

Aynen canım bende öyleyim bilinmezlik insanı yoruyor biraz

Acaba suyu mu azaldı
Biraz hareketsiz kalınca yoksa kordon mu dolandı
Ya bişey olurda anlamazsam
Ne zaman gelecek
Sancım gelecek mi
Açılmam olacakmı
Normal doğurabilecek miyim
Sorular sorular

Bizim de düştükten sonra 2 gün kanadı. K vit yapıldı canım sonra hemen kesildi. Normalde doğduklarında yapılıyor her bebeğe. Ama bazısına yeterli gelmiyormuş. Doktora götür istersen.
Canım emmek istemeleri çok normal. Aç olduğu için değildir güvende olmak,uykuya dalmak ya da gaz sancısı yüzünden sürekli memede kalmak istermiş. Benim bebeğimin tok olduğundan eminim ama kucağıma almaya gelmiyor hemen kokuma emmek için aranıyor halbuki fazlasını çıkarıyor bir yandan.

Yarın goturecem doktora İnşallah canım aynen kucağımda emme isteği oluyor sürekli emziriyorum diğer çocuğum kıskançlık krizlerinde tabi

benimki de öyle omzumdan tepinerek gögsüme inip aranıyor sıpa ama hasret kuzum, çünkü ablası fena emzirirken. Sizi çok çok seviyorum diye sarılıyor. Severken çaktırmadan memeden ayırıyor kardeşini mama hiç kullanmadım, doyuyordur herhalde diyorum. çünkü uykuları derin başta sarılıktan diyordum ama sarılık da geçti en az 2 saat uyuyor emmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…