Enfeksiyon olmadığı sürece korkmamak lazım da kan varya banyo yaptırmadan götürmek istiyorum bendeHafif kanama benimkinde de var göbeğinde 2 hafta üzerine düştü göbek kardan buzdan dışarıda çıkamıyoruz doktora götürmeyi istiyorum enfeksiyon falan kapar diye aklım çıkıyor
Böyle daha zormuş hamilelik yaa kafam hep bebekte hiçte bişi bilmiyomBenim bugün hep böyle şuan da da kasılmış durumda bide başı mı bilmiyorum kasık kemiklerime baya baskı yapıyor hafif ağrı var ama bilmiyorum
Benimde büyüğüm çok kıskanç kaç yaşında benim ki 3.5 yaşında annem yanımda doğumdan 2 gün önce geldi kaynanam geldi köydeydi 1 hafta kaldı kendi evinde 3 gün geldi yanıma o kadar10 gün kayinvalide ve kayın aba vardı. Kayinvalededen Allah razı olsun da kayinbaba yüzünden yatak odasına tıkılıp kaldım her emzirmede keşke onu getirip geri dönseydi evine kalmasaydı bana ve diğer çocuğuma daha kötü oldu büyük olanla da ilgilenemedim sürekli odaya geçip emziriince annem de 1gun vaar 1 gün yok geliyor onun dışında iki çocukla yalnızım büyük çok kıskanıyor anlatamam kıskançlık seviyesini
Geç düşünce göbeğimiz tereddüt ettim anne sütü sağıp koyuyorum göbeğine sütü çok iyi diyor herkes iyide geldi ama yine de tam iyileşmedikçe kafam rahat değilEnfeksiyon olmadığı sürece korkmamak lazım da kan varya banyo yaptırmadan götürmek istiyorum
İnşallah canım. Anne olunca başladı korkularBence süt geliyordur. Benim kızımın 2 gün bezi kuruydu turuncu hatta kırmızı gibi oluyordu. Mecbur mama verdim düzeldi bezler. Süt olmasa çiş olmaz bence
Teşekkürler canımMaşallah ne kadar güzelsinizsütün geliyordur, hiç yoktan şu siyah saçlı meleği kucağına veren elbette onun rızkını da yaratıyordur.
Ben iyiyim şükür sezaryenin etkileri baya azaldı sadece çok hareket edince ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Dün bebeğim çıktı yoğun bakımdan gayet güzel emiyor ama sürekli emmek istiyor. Uyudu diye memeyi bıraktırıp yatırınca uyanıyor hemen. Mama başladım doymuyor diye. Gaz sorunumuz da var. Tempolu bir yaşam başladık bir anda biz de
Bende bir defa sürdüm şimdi gümüş kalkan kullanıyorum lamsinohla birlikte sanki iyi geliyor gibi tam iyileşmedi tab
İki gün önce karnımdaydı bu kara oğlann çok saçlı doğdu inanamadımsütüm geliyo mu gelmiyor mu anlamıyorum ben. Çişini yapıyor rengi de çok koyu değil. Geliyordur di mi? Ooff endişeliyim
Doğurdum bende canım çok şükürNaptin canim var mi gelisme
Benimkinn .10. gün düştü canimKızlar bebeğim 8 günlük oldu ama hala göbeği düşmedi hafif kızarıklıklar var göbeğinde, bu kadar geç düşen var mı göbeği
14.gün düştü kızarıklık var bizde de akıntı azda kanama oldu enfeksiyon olmadıkça sorun olmaz herhaldeKızlar bebeğim 8 günlük oldu ama hala göbeği düşmedi hafif kızarıklıklar var göbeğinde, bu kadar geç düşen var mı göbeği
İLKİnde beni çok zorlamışlardı gelip sadeçe sütün yetmiyor der giderdi bi çorba yapıp gideyim demezdi, bunda biz annem gidince 4 gün onlarda kaldık o zaman gördü bu sefer ilgili, annem gelse cok güzel oturup oyun oynuyor iyi oluyor boşver eşinle aranı bozmaAmin canım senin kayinvaliden yine ilgilenmiş bizimki aramıyor bile napıyosun diye eşimle de kavga ettim onun yüzünden. Yine annenin gelmesi iyi olur işlerini yapsa küçükler kolay bakılıyor büyüklere de onlarla oynucak insan lazım onlarda oyun istiyor.
Annem yatılı kardeşimle beraber, kayınvalidem de gündüz gelip gidiyoEvde bebise yardim icin yaninizda kim ve kac kisi kaliyor kizlar
Böyle daha zormuş hamilelik yaa kafam hep bebekte hiçte bişi bilmiyom
Bizim de düştükten sonra 2 gün kanadı. K vit yapıldı canım sonra hemen kesildi. Normalde doğduklarında yapılıyor her bebeğe. Ama bazısına yeterli gelmiyormuş. Doktora götür istersen.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bebekler nasıl ben dün itibariyle kabullenmiş bulunmaktayım kolik bebek annesi olduğumu malesef dün o kadar kötü oldu ki gaz değil başka sorunu var diye kendi kendimi yedim ne yapacağımı bilmiyorum Allah sağlık versin tüm bebeklere tek derdimiz gaz olsun.
4 gün önce göbeği düştü bugün kan gelmeye başladı neden acaba bileniniz var mı
Ya bir de sürekli meme arıyor sanki sütüm yetmiyor mu diye düşünüp duruyorum sürekli memede
Bende iştahsızlık var hep kusma isteği
Benimki de 4.5 yaşında başkasının bebeği olsun diyorBenimde büyüğüm çok kıskanç kaç yaşında benim ki 3.5 yaşında annem yanımda doğumdan 2 gün önce geldi kaynanam geldi köydeydi 1 hafta kaldı kendi evinde 3 gün geldi yanıma o kadar
Yarın goturecem doktora İnşallah canım aynen kucağımda emme isteği oluyor sürekli emziriyorum diğer çocuğum kıskançlık krizlerinde tabiBizim de düştükten sonra 2 gün kanadı. K vit yapıldı canım sonra hemen kesildi. Normalde doğduklarında yapılıyor her bebeğe. Ama bazısına yeterli gelmiyormuş. Doktora götür istersen.
Canım emmek istemeleri çok normal. Aç olduğu için değildir güvende olmak,uykuya dalmak ya da gaz sancısı yüzünden sürekli memede kalmak istermiş. Benim bebeğimin tok olduğundan eminim ama kucağıma almaya gelmiyor hemen kokuma emmek için aranıyor halbuki fazlasını çıkarıyor bir yandan.
benimki de öyle omzumdan tepinerek gögsüme inip aranıyor sıpaBizim de düştükten sonra 2 gün kanadı. K vit yapıldı canım sonra hemen kesildi. Normalde doğduklarında yapılıyor her bebeğe. Ama bazısına yeterli gelmiyormuş. Doktora götür istersen.
Canım emmek istemeleri çok normal. Aç olduğu için değildir güvende olmak,uykuya dalmak ya da gaz sancısı yüzünden sürekli memede kalmak istermiş. Benim bebeğimin tok olduğundan eminim ama kucağıma almaya gelmiyor hemen kokuma emmek için aranıyor halbuki fazlasını çıkarıyor bir yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?