Aynen canım git mutlaka için rahat etsin bizede haber etSordum bakalım olmadı gidicem doktora
Bugun gidip yazdırdım iki kutu iki hafta sonra randevu var Dr a kadin dogumcuya diycemBende 15 oksapar vardı iştemordan burdan bulduk. 15 te hibor aldık yani 15 güne biticek bi kalbini duyıyımda iğne olayının üstüne düşüyim sonra. Bu arada raporu kadın doğum cıkarıyo aile hekimine yazdırabiliyosunuz.
Aynen canım bakalım ne olcak herkes yana yakışa arıyo iğneBugun gidip yazdırdım iki kutu iki hafta sonra randevu var Dr a kadin dogumcuya diycem
Evet ilk benimde. Oyle valla bi yerim agriyinca onun icin endiseleniyorum sadece..Sizin ilk mi aynen sağlıklı olsun da 9 ay kalsın gitmesinde annelik farklı gerçekten
Maşallah git gide artıyoruz:) hayırlı olsun size de, hoş geldiniz.Slm herkese bende aranıza yeni katıldım inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Sağolun hoşbuldukMaşallah git gide artıyoruz:) hayırlı olsun size de, hoş geldiniz.
Hoşgeldiniz sağsalim kucağınıza alın inşallah bebişiniziSlm herkese bende aranıza yeni katıldım inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Benim de ilk. Betan kaç?Evet ilk benimde. Oyle valla bi yerim agriyinca onun icin endiseleniyorum sadece..
Suan 340 yarij tekrar baktiricam ins düzenli artmistir. Senin nasil cnmBenim de ilk. Betan kaç?
Canm hava sıcak etkısı vardır elbet ama yınede tedbrlı ol sen bı takıp et cok artarsa 38lere cıkaraa bı doktra gıtKızlar bir şey soracağım. Benim birkaç gündür ateşim 37.5-37.3 falan çıkıyor normal mi sizce kendimi kötü hissetmiyorum ama bugün bi yüzüm yanıyo ateş basıyo
72 - 237.72 - 864 yarın sabah tekrar vericemSuan 340 yarij tekrar baktiricam ins düzenli artmistir. Senin nasil cnm
2 günde 1 mi bu artışlar72 - 237.72 - 864 yarın sabah tekrar vericem
Ben multivitamin kullanıyorum canım banada vermedi kalp atısından sonra muhtemelen verir bişeylerKızlar doktorunuz kan hapı d vitamini ya da kalsiyum gibi takviyeler verdi mi ben sadece folik asit kullanıyorum
Canım kahverengiyse korkma diyolar burdakilerKahverengi akıntı bendede oldu bugün arkadaşlar randevumu yarına özele aldım bende hayırlı olur inşallah dua edin bana
Folik asit verdi onu da hiç istemeyerek kullanıyorum. Gerek olmadığını aksine folik asit fazlalığının çocukların hiperaktif olmasına sebep olduğunu düşünenlerdenim.Kızlar doktorunuz kan hapı d vitamini ya da kalsiyum gibi takviyeler verdi mi ben sadece folik asit kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?