2021 Şubat Anneleri

Bugun gidip yazdırdım iki kutu iki hafta sonra randevu var Dr a kadin dogumcuya diycem

İyi akşamlar kızlar. Bende bu cumartesi gidicem inşallah kontrole. Cuma günü de Bi kanlarımı vereyim. İlk kez kanlara bakılacak bakalım hayırlısı

Kızlar bir şey soracağım. Benim birkaç gündür ateşim 37.5-37.3 falan çıkıyor normal mi sizce kendimi kötü hissetmiyorum ama bugün bi yüzüm yanıyo ateş basıyo
Canm hava sıcak etkısı vardır elbet ama yınede tedbrlı ol sen bı takıp et cok artarsa 38lere cıkaraa bı doktra gıt

Kahverengi akıntı bendede oldu bugün arkadaşlar randevumu yarına özele aldım bende hayırlı olur inşallah dua edin bana

Kızlar doktorunuz kan hapı d vitamini ya da kalsiyum gibi takviyeler verdi mi ben sadece folik asit kullanıyorum

Kızlar doktorunuz kan hapı d vitamini ya da kalsiyum gibi takviyeler verdi mi ben sadece folik asit kullanıyorum
Ben multivitamin kullanıyorum canım banada vermedi kalp atısından sonra muhtemelen verir bişeyler

Folik asit verdi onu da hiç istemeyerek kullanıyorum. Gerek olmadığını aksine folik asit fazlalığının çocukların hiperaktif olmasına sebep olduğunu düşünenlerdenim. 3. aydan sonra takviyeler başlıyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…