2021 Şubat Anneleri

Gitmemem mi gerek doktora ilk hamileliğimde de olmuştu progestan vermişti her ihtimale karşı yarına aldım randevu hem kasık ve bel ağrımı da söylerim ben biraz paniğim herhalde bu konuda
Progestan varsa kullan istersen dıktora bi gözük bebişe bakar en azından. Bende paniğim oda bebişlerimize bişey olacak tedirginliğinden normal yani

Ben gebelikten çok önce başladım folik asite neredeyse 1 senedir içiyorum depoları olabildiğince sağlam tutmaya çalıştım bakalım nasıl bir bebiş beni bekliyor

Ben gebelikten çok önce başladım folik asite neredeyse 1 senedir içiyorum depoları olabildiğince sağlam tutmaya çalıştım bakalım nasıl bir bebiş beni bekliyor
Zeka küpü olacakları kesin bende 4 yıldır kullanıyorum ara ara bıraktım ama testlerde hep yüksek cıkıyo

Kahverengi akıntı bendede oldu bugün arkadaşlar randevumu yarına özele aldım bende hayırlı olur inşallah dua edin bana
Bugun bendede oldu canim benim ama benim daha cok stresden vede kor aspirinden olmusdur dedi doktor direk acile gittigimde yoksa yine kanaman devam eder dedi

Yok canim kalp atislari cok iyi dedi 130larda dedi ama kanamaniz buyuk ihtimal devam eder dedi
Cok iyi canım bebek iyise sıkıntı yok kanamada gecer inşallah gecmezsede stres yapma 9 ay kanaması olanlar varmış

Yok devam et dedi onlarsiz bebegimin kalp atisi olmazdi bence oburlerinin nasil olmadiysa
Aynen bende ondan sordum canım allaha şükür devam ediyo sıkıntı yok zor bi süreç ama bak kalbinide duymussun şükür darısı bize

Bugun bendede oldu canim benim ama benim daha cok stresden vede kor aspirinden olmusdur dedi doktor direk acile gittigimde yoksa yine kanaman devam eder dedi
İlk hamileliğimde de olmuştu doktorum progestan vermişti geçmişti yarın da doğumu mu yaptıran doktoruma gidicem nasipse inşallah görürüm bebişimi de

Kızımda ben de öncesinden başlamıştım, pcosluyum yumurta gelişsin Diye vermişti Dr., bi gelişti ki o yumurta aman Allahım tadından yenmiyor, düz duvara tırmanıyor bu defa cidden sakin bir bebiş istiyorum

Benim Dr coraspin ile kanamanın alakası yok dedi bndede oluyor kahverengi şeklinde az eğilip kalkayim yada yorulayim geliyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…