- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Gitmemem mi gerek doktora ilk hamileliğimde de olmuştu progestan vermişti her ihtimale karşı yarına aldım randevu hem kasık ve bel ağrımı da söylerim ben biraz paniğim herhalde bu konudaCanım kahverengiyse korkma diyolar burdakiler
Progestan varsa kullan istersen dıktora bi gözük bebişe bakar en azından. Bende paniğim oda bebişlerimize bişey olacak tedirginliğinden normal yaniGitmemem mi gerek doktora ilk hamileliğimde de olmuştu progestan vermişti her ihtimale karşı yarına aldım randevu hem kasık ve bel ağrımı da söylerim ben biraz paniğim herhalde bu konuda
Ben gebelikten çok önce başladım folik asite neredeyse 1 senedir içiyorum depoları olabildiğince sağlam tutmaya çalıştımFolik asit verdi onu da hiç istemeyerek kullanıyorum. Gerek olmadığını aksine folik asit fazlalığının çocukların hiperaktif olmasına sebep olduğunu düşünenlerdenim.3. aydan sonra takviyeler başlıyor genelde
Zeka küpü olacakları kesin bende 4 yıldır kullanıyorum ara ara bıraktım ama testlerde hep yüksek cıkıyoBen gebelikten çok önce başladım folik asite neredeyse 1 senedir içiyorum depoları olabildiğince sağlam tutmaya çalıştımbakalım nasıl bir bebiş beni bekliyor
Bugun bendede oldu canim benim ama benim daha cok stresden vede kor aspirinden olmusdur dedi doktor direk acile gittigimde yoksa yine kanaman devam eder dediKahverengi akıntı bendede oldu bugün arkadaşlar randevumu yarına özele aldım bende hayırlı olur inşallah dua edin bana
Bebek iyi dimi bi sıkıntınız yokBugun bendede oldu canim benim ama benim daha cok stresden vede kor aspirinden olmusdur dedi doktor direk acile gittigimde yoksa yine kanaman devam eder dedi
Yok canim kalp atislari cok iyi dedi 130larda dedi ama kanamaniz buyuk ihtimal devam eder dediBebek iyi dimi bi sıkıntınız yok
Cok iyi canım bebek iyise sıkıntı yok kanamada gecer inşallah gecmezsede stres yapma 9 ay kanaması olanlar varmışYok canim kalp atislari cok iyi dedi 130larda dedi ama kanamaniz buyuk ihtimal devam eder dedi
Aklımdan geçiyordun vallahi naptı diye, çok sevindim...Yok canim kalp atislari cok iyi dedi 130larda dedi ama kanamaniz buyuk ihtimal devam eder dedi
Ben stresden oldul birde aspirinde etmsdir dedi doktor insallah gecerCok iyi canım bebek iyise sıkıntı yok kanamada gecer inşallah gecmezsede stres yapma 9 ay kanaması olanlar varmış
Kestimi ilaçlarını devammı ediyosunBen stresden oldul birde aspirinde etmsdir dedi doktor insallah gecer
Yok devam et dedi onlarsiz bebegimin kalp atisi olmazdi bence oburlerinin nasil olmadiysaKestimi ilaçlarını devammı ediyosun
Tsklr dusundugunuz icin cok şükür kanama olcak ama kafamada takmicam bise gevicek insallah su 1 ay daha atlatsam belki rahatlarimAklımdan geçiyordun vallahi naptı diye, çok sevindim...
Aynen bende ondan sordum canım allaha şükür devam ediyo sıkıntı yok zor bi süreç ama bak kalbinide duymussun şükür darısı bizeYok devam et dedi onlarsiz bebegimin kalp atisi olmazdi bence oburlerinin nasil olmadiysa
İlaç yok şuan elimde 3 sene olduProgestan varsa kullan istersen dıktora bi gözük bebişe bakar en azından. Bende paniğim oda bebişlerimize bişey olacak tedirginliğinden normal yani
İnşallah canım inşallahİlaç yok şuan elimde 3 sene oldubakim nasipse göreyim bebişimi de inşallah
İlk hamileliğimde de olmuştu doktorum progestan vermişti geçmişti yarın da doğumu mu yaptıran doktoruma gidicem nasipse inşallah görürüm bebişimi deBugun bendede oldu canim benim ama benim daha cok stresden vede kor aspirinden olmusdur dedi doktor direk acile gittigimde yoksa yine kanaman devam eder dedi
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım bebişini sağ salim alırsın kucağınaYok devam et dedi onlarsiz bebegimin kalp atisi olmazdi bence oburlerinin nasil olmadiysa
Kızımda ben de öncesinden başlamıştım, pcosluyum yumurta gelişsin Diye vermişti Dr., bi gelişti ki o yumurta aman Allahım tadından yenmiyor, düz duvara tırmanıyorBen gebelikten çok önce başladım folik asite neredeyse 1 senedir içiyorum depoları olabildiğince sağlam tutmaya çalıştımbakalım nasıl bir bebiş beni bekliyor
Benim Dr coraspin ile kanamanın alakası yok dedi bndede oluyor kahverengi şeklinde az eğilip kalkayim yada yorulayim geliyor hemenBugun bendede oldu canim benim ama benim daha cok stresden vede kor aspirinden olmusdur dedi doktor direk acile gittigimde yoksa yine kanaman devam eder dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?