Progestan verdi mBenim Dr coraspin ile kanamanın alakası yok dedi bndede oluyor kahverengi şeklinde az eğilip kalkayim yada yorulayim geliyor hemen
140 altında kalp atışı erkek diyorlar genelde hayırlısı olsun inşallahYok canim kalp atislari cok iyi dedi 130larda dedi ama kanamaniz buyuk ihtimal devam eder dedi
Gorursunuz insallah gostermesi lazim kendisiniİlk hamileliğimde de olmuştu doktorum progestan vermişti geçmişti yarın da doğumu mu yaptıran doktoruma gidicem nasipse inşallah görürüm bebişimi de
Ayyy bilmiyorumki zaten millet hep yatip kalkip erkek hevesinde bekliyolar kendi ailem bile erkek olsa diyolar esim hic bole bise demez rabbim ne verirse derProgestan verdi m
140 altında kalp atışı erkek diyorlar genelde hayırlısı olsun inşallah
Allah kolaylik versin bekide olduruyo mide bulantisi cok fena haldeyim bana bi ilac yazdi doktor ama biraz agir dedi belki sende bas donmesi veya goz karartisi yaparsa birak dediMerhaba kızlar 2gündür öyle midem bulanıyor ki kafamı kaldıramıyorum bide bu arada taşınma işimiz çıktı. 2çocuk ve gebelik nasıl yaparım bilmiyorum.
Ben cok stres yapdim kafama cok seyler takdim ondan oldu diye dusunuyorum gecem gunduzum o meseleyi dusundugumden olabilir dedimBenim Dr coraspin ile kanamanın alakası yok dedi bndede oluyor kahverengi şeklinde az eğilip kalkayim yada yorulayim geliyor hemen
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallahAyyy bilmiyorumki zaten millet hep yatip kalkip erkek hevesinde bekliyolar kendi ailem bile erkek olsa diyolar esim hic bole bise demez rabbim ne verirse der
Amiin insallah kuzumİnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım bebişini sağ salim alırsın kucağına
Insallah rabbim herkeze nasip eylesin ama bu yilin bebekleride erkek galiba ben daha cok kizbistiyorumya allahim neyse nasibimde onu versinHayırla sağlıkla gelsin inşallah canım Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah
10 haziran 12 haziran 15 haziran2 günde 1 mi bu artışlar
Baya güzel artmış maş10 haziran 12 haziran 15 haziran
72- 237- 864
Canım ben yaklaşık bir haftadır her akşam 36.9 ya da 37.1 ateşim yükseliyor. Normalde de gebelik belirtileri arasında minimal ateş artışları vardır zaten. Hatta kadınlar klübünde ateş ölçerek gebelik belirtisi diye bir grup vardı ismini tam hatırlayamadım. Ben gebelikten Yükseldi diye başka bir şeyden şüphelenmiyorumKızlar bir şey soracağım. Benim birkaç gündür ateşim 37.5-37.3 falan çıkıyor normal mi sizce kendimi kötü hissetmiyorum ama bugün bi yüzüm yanıyo ateş basıyo
progestan+proluton Depot kullaniyorum cnnProgestan verdi m
Proluton Depot verdi mi 3 ay kullancan bn haftada bir vuruluyorum çok etkiliBen cok stres yapdim kafama cok seyler takdim ondan oldu diye dusunuyorum gecem gunduzum o meseleyi dusundugumden olabilir dedim
Sağol canım sağlıkla ilerleyelim inşallah cümletenBaya güzel artmış maş
Canım merhaba. Gittim şükür her şey yolundaymış.Kalp atışlarını da duyduminsanbuL naptın canım bugün doktora gidecektin?
Git mutlaka canım. Önemli değil derken progestanla önüne geçiliyor ama gitmen lazım mutlaka. Sağlıklı haberler al inşallahGitmemem mi gerek doktora ilk hamileliğimde de olmuştu progestan vermişti her ihtimale karşı yarına aldım randevu hem kasık ve bel ağrımı da söylerim ben biraz paniğim herhalde bu konuda
Kayınvalideme bugün hamile olduğumu söyledik. Oğlun olcak rüyamda gördüm dediAyyy bilmiyorumki zaten millet hep yatip kalkip erkek hevesinde bekliyolar kendi ailem bile erkek olsa diyolar esim hic bole bise demez rabbim ne verirse der
Her ihtimale karşı hastaneye gittim covid test oldum valla bakalım ne çıkacakCanım ben yaklaşık bir haftadır her akşam 36.9 ya da 37.1 ateşim yükseliyor. Normalde de gebelik belirtileri arasında minimal ateş artışları vardır zaten. Hatta kadınlar klübünde ateş ölçerek gebelik belirtisi diye bir grup vardı ismini tam hatırlayamadım. Ben gebelikten Yükseldi diye başka bir şeyden şüphelenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?