2021 Şubat Anneleri

Geçen ay düşük yaptım canim o zaman erkenden gidip kan tahlili yaptırdım sonrası çok üzüldüm bu sefer biraz daha bekleyip gitmek istiyorum

Geçen ay düşük yaptım canim o zaman erkenden gidip kan tahlili yaptırdım sonrası çok üzüldüm bu sefer biraz daha bekleyip gitmek istiyorum
Düşük derken kimyasal değil dimi ? Eğer normal düşükse pıhtılaşma faktörlerine baktırsaydın keske doktorlar 2 3 düşükten sonra öneriyo ama

Bana korunmama gerek olmadığını söyledi bebek rahimde hiç gözükmedi kan testinde vardı değerlerim çok kısa sürede düşmeye başladı ve düşük yaptım

Kızlar bir şey soracağım. Benim birkaç gündür ateşim 37.5-37.3 falan çıkıyor normal mi sizce kendimi kötü hissetmiyorum ama bugün bi yüzüm yanıyo ateş basıyo

Kızlar bir şey soracağım. Benim birkaç gündür ateşim 37.5-37.3 falan çıkıyor normal mi sizce kendimi kötü hissetmiyorum ama bugün bi yüzüm yanıyo ateş basıyo
Çalışıyomusun canım nefes darlıgın vs varmı yani insanlarla temas halindeyse. Korona olayı var biliyosun allah korusun col dikkat et maskeni vs tak

Çalışıyomusun canım nefes darlıgın vs varmı yani insanlarla temas halindeyse. Korona olayı var biliyosun allah korusun col dikkat et maskeni vs tak
Yok valla evdeyim kuzum ya bi nefes darlığım falan da yok ama acaba bu iğneler mi yapıyo anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…