- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Benim de öyleydi canım bol bol kuru kayisi ve su içtim sonra geçti şükür Dr bı ilaç yazmıştı bana da kullanmadımMerhabalar bikac kez yazdim ama arada kaynadı benim hemoroidler cok kotu durumda ve kanamayada basladilar onerisi ilan varmi hastaneye gitsem yardımcı olurlarmi
Baya kotu durumu afedersn dis memeler olmus nasil yazilir bilemedimBenim de öyleydi canım bol bol kuru kayisi ve su içtim sonra geçti şükür Dr bı ilaç yazmıştı bana da kullanmadım
BEN geçen hafta geliyo diye korktum açıkcası dedim bu kdr da acele etmesek mi dedim :) şimdi daha hazırım gibi geldi ama haftasonu a denk gelmeyiz inşallah yaaResmen günler geçiyor bi biz kaldık
Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Ayy senin eşin benim eşim mi acabaEn kötüsü de eşinden beklediğin desteği görememek oluyor. Dediğin gibi herkes kendi yapabildiğini yapıcak takı olmazsa elinden ne geliyosa onu yapması gerekir ama ilk önce insanın bişey yapmak istemesi lazım yarım ağız demekle olmuyor. Allah yardımcımız olsun eşimle anlasamadigim tek konu bu o da ailesine laf dedirttirmiyor ama benim annemin herşeyini eleştirir artik bende susturuyorum
Cumartesi gelir diye dua ediyorum bende hem havalar ısınıyor hem sokağa çıkma yasağı var trafik olmaz. İnşallah suni sancıya gerek kalmazBEN geçen hafta geliyo diye korktum açıkcası dedim bu kdr da acele etmesek mi dedim :) şimdi daha hazırım gibi geldi ama haftasonu a denk gelmeyiz inşallah yaa
Haftasonu benim dr um yokCumartesi gelir diye dua ediyorum bende hem havalar ısınıyor hem sokağa çıkma yasağı var trafik olmaz. İnşallah suni sancıya gerek kalmaz
Bu anne konusunda aynılar valla benimki de annemin yaptığı her işe karışır, şimdi annemle babam bizde kalıyor eşim de bi ciddiyet annemlerde rahatsiz oluyor bizden diye düşünüyorlar ama gitmemeleri için elimden geleni yapıyorum çünkü 2 çocukla çok zorlaniyorum eşim de rahatsız olursa olsun valla bu süreçte gormemezlikten geliyorum onuAyy senin eşin benim eşim mi acabaaynısı benim başımda para vermekten başka Bi işe yaramaz eşim bebek arabasının markasını sorsam bilmez herseyi annemle beraber yaptık sanki annem kocam gibi oldu bu süreçte bide annemi beğenmez, yemek yapuyo kadın yok mutfağı dağıttı, sanki yapmak zorunda benim ailem bizim hizmetcimiz sanki . Senin annen ne yaptı acaba insan azcık utanır. Allah bize sabırlar versin valla, doğum sonrası annem bizde kalacak asıl şamata o zaman
Merhaba benim ikinci gebeliğim ikiside tüp bebek, ilki normal doğumdu, kısmet olursa bunu da normal bekliyorum. Tüp bebeklerin sezeryana yönlendirilmesinin kıymetli bebek olmasindan başka bi açiklamasi yok. İki bebek kıyaslanıp birinin daha kıymetli olduğunu söylemek bu bi yerde. Tek sebep buysa bir kere daha düşünün derim.Herkese hayırlı kandiller. Allah dualarımızı kabul etsin. Çoğu doğum yaptı inş ben de normal istiyorum ama doktorumu değiştirdim o da sezeryan yapmak istiyor zaten zor bulmuşsun bebeği tüp bebekten sonra dedi. Aslında bir sıkıntı yok şu an pazartesi sezeryana almak istedi.38+4 olcam ozmn. Şu an düşünüyorum. Bu mübarek günde bana dua eder misiniz? Sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Bir de sezeryan yapanlar covid testini hangi gün yapıyorlar yani sezeryan gününde yapmazlar sanırım? Birkaç gün önce mi yapıyorlar?
Aklıma şey geliyor kendi anneleri ilgisiz ya, bizim aileler düşkün bize onu mu kıskanıyorlar. Sakın gitmelerine izin verme bende hiç takmıcam kudursun otursun. Koca kadınla uğrasıyo hiç utanmadan, annelerimiz hem cocuk bakıyo hem temizlik yapıyo bide surat çekiyorlar valla çok sinirleniyorumBu anne konusunda aynılar valla benimki de annemin yaptığı her işe karışır, şimdi annemle babam bizde kalıyor eşim de bi ciddiyet annemlerde rahatsiz oluyor bizden diye düşünüyorlar ama gitmemeleri için elimden geleni yapıyorum çünkü 2 çocukla çok zorlaniyorum eşim de rahatsız olursa olsun valla bu süreçte gormemezlikten geliyorum onubenimki çocuklarla çok ilgili herşeyi de bilir banada yardim eder o konularda beni çok rahat ettirir ama bu aile konusu bizim en büyük sorunumuz. Ona görede annesi haksız ama bu onları ilgisiz yapmazmis yemek yapip getirmesine gerek yokmuş annem varmış soylersem zaten yaparmış söyleyince disardan da geliyor valla önemli olan söylemeden getirmesi. Annemin komşusu oglum kek kurabiye seviyor diye demeden yolluyor kadın el yani bunlarda söyle yaparım diyor hayatta demem.
BEN geçen hafta geliyo diye korktum açıkcası dedim bu kdr da acele etmesek mi dedim :) şimdi daha hazırım gibi geldi ama haftasonu a denk gelmeyiz inşallah yaa
Çok ayıp etmiş kendi kızı doğum yapınca 40 gün kalır artık, ilkinde 9 gün annem vardı sonrası tektim, yeğeni doğum yaptı aaa tabi 40 gün annesi kalcak yalnız bırakılır mı dedi çok zoruma gitmişti, doktdra gittik burnunu temizleyin bol bol dediAnnelerimiz var ya nasıl olsa onlar yapıyor diyorlar herhalde. Bizimkinin bide kızı hamile geçen kaynanam kendi annesiyle geldi anne biz napicaz nasil bakicaz diyor nasıl zoruma gitti bu çocuk onların değil sanki bunda hiç bişey yapmıyorlar. Valla dediğin gibi sıfır beklenti olmak lazım.
Bu arada benim kucugumun de burnu doğduğundan beri dolu belki sizinde ondandır.
Valla sağlıkla gelsinde ne zaman gelse kabulüm artık sabırsızlanıyorum
Canım saol beni korkutuyor herkes doktorlar ailemMerhaba benim ikinci gebeliğim ikiside tüp bebek, ilki normal doğumdu, kısmet olursa bunu da normal bekliyorum. Tüp bebeklerin sezeryana yönlendirilmesinin kıymetli bebek olmasindan başka bi açiklamasi yok. İki bebek kıyaslanıp birinin daha kıymetli olduğunu söylemek bu bi yerde. Tek sebep buysa bir kere daha düşünün derim.
Ben bu görüşe karşıyım. Evladın tüp bebek olanı doğal yolla olanı mı var hepsi kıymetli hepsi özel. Sen iç sesini dinle. Allah korusun olacak varsa her halükarda oluyor. Allah’a emanet meleklerimiz. Doktor Allah korusun bir sıkıntı görüyorsa durum başka ama. Hayırlı doğumlar dilerimCanım saol beni korkutuyor herkes doktorlar ailemben de normal istiyorum ama sanki bişey olacakmış gibi herkes tüp bebek lafını duyunca değişiyor.
Aynen öyle minnettar olmaları lazimken bide surat asıp oturuyorlar kendi anneleri anne bizimki değil sanki bende artık kaldıramıyorum daha laf dedirtmiyorum. Bu saatten sonra bana kimin faydası varsa yanımda da o olsun .Aklıma şey geliyor kendi anneleri ilgisiz ya, bizim aileler düşkün bize onu mu kıskanıyorlar. Sakın gitmelerine izin verme bende hiç takmıcam kudursun otursun. Koca kadınla uğrasıyo hiç utanmadan, annelerimiz hem cocuk bakıyo hem temizlik yapıyo bide surat çekiyorlar valla çok sinirleniyorum
Kalır tabi banada geldiğinde koltuk ucunda oturuyor insan oğlunun çocuğu sahiplenirsin değil mi bunlarda tam tersi kızının çocuğu daha farklı. Allah kimseye muhtaç etmesin bizler iyi olalım da evlatlarımıza bakalım. İyi bari canım bende aspiratorle çekiyorum hepÇok ayıp etmiş kendi kızı doğum yapınca 40 gün kalır artık, ilkinde 9 gün annem vardı sonrası tektim, yeğeni doğum yaptı aaa tabi 40 gün annesi kalcak yalnız bırakılır mı dedi çok zoruma gitmişti, doktdra gittik burnunu temizleyin bol bol dedi
Rabbim sağlıklı hayırlı doğum versin, ben sezeryan sonrası normal doğum deneyecektim eşim son hafta ya bişi olursa ya rahmini almaları gerekirse onların 1000 1 ihtimal dedikleri sensin bebeğimizsin riske atmayalım sezeryan ol dedi defalarca sezeryanında riskli olduğunu bebeklerin bi anda dış dünyaya çıkartıldığını solunum problemi yaşasildiklerini söyledim, eşim en son ben normal doğum yapmanı istemiyorum dedi ve biz başka doktora gittik sezeryan oldum sonuç sezeryanda çok sık görülen ciğerdeki suyu atamama sorunu ile bebeğim 4 gün yoğun bakımda kaldı. Risksiz hiçbirşey yok rabbim neyi yazdıysa yaşıyoruz, rabbim hayırlı sağlıklı tam doğum nasip etsinCanım saol beni korkutuyor herkes doktorlar ailemben de normal istiyorum ama sanki bişey olacakmış gibi herkes tüp bebek lafını duyunca değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?