Amin amin kulakları gözleri kapamak lazım bazen, evlat torun bu ayrım mı olur diyorsun ama oluyorAynen öyle minnettar olmaları lazimken bide surat asıp oturuyorlar kendi anneleri anne bizimki değil sanki bende artık kaldıramıyorum daha laf dedirtmiyorum. Bu saatten sonra bana kimin faydası varsa yanımda da o olsun .
Kalır tabi banada geldiğinde koltuk ucunda oturuyor insan oğlunun çocuğu sahiplenirsin değil mi bunlarda tam tersi kızının çocuğu daha farklı. Allah kimseye muhtaç etmesin bizler iyi olalım da evlatlarımıza bakalım. İyi bari canım bende aspiratorle çekiyorum hep
Benim de öyleydi canım geçti şükür kabız olmaman lazimBaya kotu durumu afedersn dis memeler olmus nasil yazilir bilemediminsallah gecer can yakmaya basladi baya
Merhaba mesajınızı görünce yazmak istedim, bu şekilde anneleri mamaya yönlendiriyorlar ne acı. Ben iki kız çocuk sahibiyim iki bebeğimi de emzirdim şükürler olsun rabbime. Ilk kızım anne sütü ile 1500 gram 1200 gram.aylik alırken (2500 gram dogmustu), ikinci kızım 3500 gramın üstünde doğdu aylık 400 500 600 gram alıyordu. Şimdi ikisi de sağlıklı gelişimleri normal çocuklar. Eğer aylık minimum 400 500 gram alıyorsa, ve günlük cisli bez sayısı her emzirme sayısı kadarsa doyuyor demektir. Her bebek bir değil öncelikle bunun bilincinde olmalısınız bu sebeple iki kızımı da örnek vermek istedim. Şimdi yeniden hamileyim, Nisan annelerindeyim Rabbim nasip ederse sağlıkla kucağıma alip emzirebilmeyi ümit ediyorum.Arkadaşlar 17 günlük olduk doğum kilosunun üstüne 140 gram almış verdiği kilonun üstüne ise 360 gram doktod kilo alımı az dedi, ki 3 kere mama da veriyorum gögüslerim dolu dolu olurda birini emzirirken diğerinren ğüzel süt toplardım ama öyle değil bu kadar süredi terbiye olmaz diye düşünüyorum kendi kendime nazar ettim sanırım sütümesizin kilo alımları nasıl
Goguslerinizi bosaltamadiginiziMerhaba mesajınızı görünce yazmak istedim, bu şekilde anneleri mamaya yönlendiriyorlar ne acı. Ben iki kız çocuk sahibiyim iki bebeğimi de emzirdim şükürler olsun rabbime. Ilk kızım anne sütü ile 1500 gram 1200 gram.aylik alırken (2500 gram dogmustu), ikinci kızım 3500 gramın üstünde doğdu aylık 400 500 600 gram alıyordu. Şimdi ikisi de sağlıklı gelişimleri normal çocuklar. Eğer aylık minimum 400 500 gram alıyorsa, ve günlük cisli bez sayısı her emzirme sayısı kadarsa doyuyor demektir. Her bebek bir değil öncelikle bunun bilincinde olmalısınız bu sebeple iki kızımı da örnek vermek istedim. Şimdi yeniden hamileyim, Nisan annelerindeyim Rabbim nasip ederse sağlıkla kucağıma alip emzirebilmeyi ümit ediyorum.
Siz eğer görüşlerinizi iyi bisaltamadigini düşünüyorsanız bebeğinizin sağarak kalan ana yağlı sutu biberon, kaşık ile verebilirsiniz. Iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah ay sonunda.
Tüp bebekle olduğu için anneyi de bebeği de riske atmak istemiyorlar.. tüp bebek yapan anneler çok zor uğraşlarla hamile kalıyolarlar yoksa bebekle ilğili bir durum değil.. bnm dr da normal doğum taraftarı ama ben 7 yıldır bebek sahibi olamamış biri olduğumı ve tüp bebekle hamile kaldığımı bildiği için seni riske atmam sen ne istersen onunyaparız dedi.. şuan normal doğum ilerliyoruz ama dr ların bu konuda hassas olmalarını tüp bebek yapanlar bilir anca çok zor bi süreç yaşamayan asla bilemez bazı insanlar kazayla hamike kalırken bizim içinse aylarımızı yıllarımızı veriyoruzBen bu görüşe karşıyım. Evladın tüp bebek olanı doğal yolla olanı mı var hepsi kıymetli hepsi özel. Sen iç sesini dinle. Allah korusun olacak varsa her halükarda oluyor. Allah’a emanet meleklerimiz. Doktor Allah korusun bir sıkıntı görüyorsa durum başka ama. Hayırlı doğumlar dilerim
Eltim 8 sene üzerine tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı gitti çatır çatır inat üzerine normal doğurdu ağrı eşiği yüksek ağrı sızı hissetmedim diyor bazı insanlarda oluyor normal doğumTüp bebekle olduğu için anneyi de bebeği de riske atmak istemiyorlar.. tüp bebek yapan anneler çok zor uğraşlarla hamile kalıyolarlar yoksa bebekle ilğili bir durum değil.. bnm dr da normal doğum taraftarı ama ben 7 yıldır bebek sahibi olamamış biri olduğumı ve tüp bebekle hamile kaldığımı bildiği için seni riske atmam sen ne istersen onunyaparız dedi.. şuan normal doğum ilerliyoruz ama dr ların bu konuda hassas olmalarını tüp bebek yapanlar bilir anca çok zor bi süreç yaşamayan asla bilemez bazı insanlar kazayla hamike kalırken bizim içinse aylarımızı yıllarımızı veriyoruz
Mesajınız için sağolun Allah var doktor bi kere bile mama verin demedi hatta sarılık ilerleyinve mama veriyim mi dedim hayır daha sık emzirin dedi, göğsümü çok zor tutuyor az emiyor genelde, benimde ilk oğlum ilk ay 400 gram almıştı dediğiniz gibi her bebek bir değil inşallah ay sonu güzel sonuç alırızMerhaba mesajınızı görünce yazmak istedim, bu şekilde anneleri mamaya yönlendiriyorlar ne acı. Ben iki kız çocuk sahibiyim iki bebeğimi de emzirdim şükürler olsun rabbime. Ilk kızım anne sütü ile 1500 gram 1200 gram.aylik alırken (2500 gram dogmustu), ikinci kızım 3500 gramın üstünde doğdu aylık 400 500 600 gram alıyordu. Şimdi ikisi de sağlıklı gelişimleri normal çocuklar. Eğer aylık minimum 400 500 gram alıyorsa, ve günlük cisli bez sayısı her emzirme sayısı kadarsa doyuyor demektir. Her bebek bir değil öncelikle bunun bilincinde olmalısınız bu sebeple iki kızımı da örnek vermek istedim. Şimdi yeniden hamileyim, Nisan annelerindeyim Rabbim nasip ederse sağlıkla kucağıma alip emzirebilmeyi ümit ediyorum.
Siz eğer görüşlerinizi iyi bisaltamadigini düşünüyorsanız bebeğinizin sağarak kalan ana yağlı sutu biberon, kaşık ile verebilirsiniz. Iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah ay sonunda.
Evet çok zor oldu kayinbabayla bence de sadece annen olsun canım benim büyük 4.5yasinda 15 gün oldu doğalı başka bir yere gidecek zannediyor bebeğiZor olmus gerçekten kayinpederle . Benmde annem babam.ablam 5 yasında yegenim gelmek istiyor ama ben sadece annemi istiyorum o olayi cozmeye calsiiyorum daha 20.25 gun vsr dogumabenim ilk.bebek .. buyuk kac yaşında.. o da alisir zamanla simdi tabi bebisle ilgilenilmek zorunda daha minik emzirilcek vs vs bakimi yogun zaman buyuge vakit ayırmak epey zor ollur ama onada bol.bol sevgi aşılayın ki zaten eminim yapiosunuzdur devam ettikce alışır
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok da geçmiş olsun. Sarılık değeri kaç olmuştu genelde bebek doğduktan 10 gün sonra düşmeye başlarmış değer kilo alımı nasılmış ?Arkadaşlar iyi akşamlar regaip kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günde bebeğim sarılıktan dolayı yoğun bakıma aldılar onsuz döndüm eve dualarıniza ihtiyacım var oğlumu sağlıkla kucağıma almak istiyorum İnşallah
Rabbim sağlıkla kavuştursun bundan başka ayrılğk olmasın annesi inşallahArkadaşlar iyi akşamlar regaip kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günde bebeğim sarılıktan dolayı yoğun bakıma aldılar onsuz döndüm eve dualarıniza ihtiyacım var oğlumu sağlıkla kucağıma almak istiyorum İnşallah
Doktorunuz da anne sütü destekçisi ise çok şanslısınız. Bol sütlü gazsız günleriniz geceleriniz olsun insallahMesajınız için sağolun Allah var doktor bi kere bile mama verin demedi hatta sarılık ilerleyinve mama veriyim mi dedim hayır daha sık emzirin dedi, göğsümü çok zor tutuyor az emiyor genelde, benimde ilk oğlum ilk ay 400 gram almıştı dediğiniz gibi her bebek bir değil inşallah ay sonu güzel sonuç alırız
Kime inat Normal doğurdu ? Ağrı eşiği değil de burda bebek zarar görmesin diye sezeryan yapmak istiyor doktor yada işine öyle geliyor.Eltim 8 sene üzerine tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı gitti çatır çatır inat üzerine normal doğurdu ağrı eşiği yüksek ağrı sızı hissetmedim diyor bazı insanlarda oluyor normal doğum
Rabbim sizede sağlıklı tam doğum nasip etsin inşalalh, amin inşalalhDoktorunuz da anne sütü destekçisi ise çok şanslısınız. Bol sütlü gazsız günleriniz geceleriniz olsun insallah
15.gun bugün tatlım kilo almış 90 gram sınır 17 imiş bizimki 22.2 çıktıRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok da geçmiş olsun. Sarılık değeri kaç olmuştu genelde bebek doğduktan 10 gün sonra düşmeye başlarmış değer kilo alımı nasılmış ?
Amin canım çok teşekkür ederim İnşallahRabbim sağlıkla kavuştursun bundan başka ayrılğk olmasın annesi inşallah
İnşallah düşer canım birkaç güne yavrunu kucağına alırsın15.gun bugün tatlım kilo almış 90 gram sınır 17 imiş bizimki 22.2 çıktıAmin canım sağlıkla alim kucağıma İnşallah
Normal olmuyo diye bir şey yok zaten bende tüp bebek normal doğum deniycez ama dr lar bizim için daha hassaslar..Eltim 8 sene üzerine tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı gitti çatır çatır inat üzerine normal doğurdu ağrı eşiği yüksek ağrı sızı hissetmedim diyor bazı insanlarda oluyor normal doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?