2021 Şubat Anneleri

Amin amin kulakları gözleri kapamak lazım bazen, evlat torun bu ayrım mı olur diyorsun ama oluyor

Arkadaşlar 17 günlük olduk doğum kilosunun üstüne 140 gram almış verdiği kilonun üstüne ise 360 gram doktod kilo alımı az dedi, ki 3 kere mama da veriyorum gögüslerim dolu dolu olurda birini emzirirken diğerinren ğüzel süt toplardım ama öyle değil bu kadar süredi terbiye olmaz diye düşünüyorum kendi kendime nazar ettim sanırım sütüme sizin kilo alımları nasıl

Merhaba mesajınızı görünce yazmak istedim, bu şekilde anneleri mamaya yönlendiriyorlar ne acı. Ben iki kız çocuk sahibiyim iki bebeğimi de emzirdim şükürler olsun rabbime. Ilk kızım anne sütü ile 1500 gram 1200 gram.aylik alırken (2500 gram dogmustu), ikinci kızım 3500 gramın üstünde doğdu aylık 400 500 600 gram alıyordu. Şimdi ikisi de sağlıklı gelişimleri normal çocuklar. Eğer aylık minimum 400 500 gram alıyorsa, ve günlük cisli bez sayısı her emzirme sayısı kadarsa doyuyor demektir. Her bebek bir değil öncelikle bunun bilincinde olmalısınız bu sebeple iki kızımı da örnek vermek istedim. Şimdi yeniden hamileyim, Nisan annelerindeyim Rabbim nasip ederse sağlıkla kucağıma alip emzirebilmeyi ümit ediyorum.
Siz eğer görüşlerinizi iyi bisaltamadigini düşünüyorsanız bebeğinizin sağarak kalan ana yağlı sutu biberon, kaşık ile verebilirsiniz. Iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah ay sonunda.

Goguslerinizi bosaltamadiginizi

Tüp bebekle olduğu için anneyi de bebeği de riske atmak istemiyorlar.. tüp bebek yapan anneler çok zor uğraşlarla hamile kalıyolarlar yoksa bebekle ilğili bir durum değil.. bnm dr da normal doğum taraftarı ama ben 7 yıldır bebek sahibi olamamış biri olduğumı ve tüp bebekle hamile kaldığımı bildiği için seni riske atmam sen ne istersen onunyaparız dedi.. şuan normal doğum ilerliyoruz ama dr ların bu konuda hassas olmalarını tüp bebek yapanlar bilir anca çok zor bi süreç yaşamayan asla bilemez bazı insanlar kazayla hamike kalırken bizim içinse aylarımızı yıllarımızı veriyoruz

Kızlar korseyi ne zaman kullanmaya başladınız sezeryan olanlar özellikle günde kaç saat takıyorsunuz ben bugün takmaya başladımda göbeğim çok kalmış mafoldum valla

Eltim 8 sene üzerine tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı gitti çatır çatır inat üzerine normal doğurdu ağrı eşiği yüksek ağrı sızı hissetmedim diyor bazı insanlarda oluyor normal doğum

Mesajınız için sağolun Allah var doktor bi kere bile mama verin demedi hatta sarılık ilerleyinve mama veriyim mi dedim hayır daha sık emzirin dedi, göğsümü çok zor tutuyor az emiyor genelde, benimde ilk oğlum ilk ay 400 gram almıştı dediğiniz gibi her bebek bir değil inşallah ay sonu güzel sonuç alırız

Arkadaşlar iyi akşamlar regaip kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günde bebeğim sarılıktan dolayı yoğun bakıma aldılar onsuz döndüm eve dualarıniza ihtiyacım var oğlumu sağlıkla kucağıma almak istiyorum İnşallah

Evet çok zor oldu kayinbabayla bence de sadece annen olsun canım benim büyük 4.5yasinda 15 gün oldu doğalı başka bir yere gidecek zannediyor bebeği

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok da geçmiş olsun. Sarılık değeri kaç olmuştu genelde bebek doğduktan 10 gün sonra düşmeye başlarmış değer kilo alımı nasılmış ?

Rabbim sağlıkla kavuştursun bundan başka ayrılğk olmasın annesi inşallah

Doktorunuz da anne sütü destekçisi ise çok şanslısınız. Bol sütlü gazsız günleriniz geceleriniz olsun insallah

Eltim 8 sene üzerine tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı gitti çatır çatır inat üzerine normal doğurdu ağrı eşiği yüksek ağrı sızı hissetmedim diyor bazı insanlarda oluyor normal doğum
Kime inat Normal doğurdu ? Ağrı eşiği değil de burda bebek zarar görmesin diye sezeryan yapmak istiyor doktor yada işine öyle geliyor.

15.gun bugün tatlım kilo almış 90 gram sınır 17 imiş bizimki 22.2 çıktı Amin canım sağlıkla alim kucağıma İnşallah

Normal olmuyo diye bir şey yok zaten bende tüp bebek normal doğum deniycez ama dr lar bizim için daha hassaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…