Hayırlı kandiller size de. İnşallah normal doğurursun daha vaktin var... 3 gün öncesinden istedti benim hastane ama değişiyor istekleri hastanelerinHerkese hayırlı kandiller. Allah dualarımızı kabul etsin. Çoğu doğum yaptı inş ben de normal istiyorum ama doktorumu değiştirdim o da sezeryan yapmak istiyor zaten zor bulmuşsun bebeği tüp bebekten sonra dedi. Aslında bir sıkıntı yok şu an pazartesi sezeryana almak istedi.38+4 olcam ozmn. Şu an düşünüyorum. Bu mübarek günde bana dua eder misiniz? Sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Bir de sezeryan yapanlar covid testini hangi gün yapıyorlar yani sezeryan gününde yapmazlar sanırım? Birkaç gün önce mi yapıyorlar?
Benim kayinvalidemin şöyle bişeyi var herkesin annesi kızına yapsın ben kayinvalidemden çektim gelinimi bunaltmam kafasında ama böyle de çok boş bırakıyor insan torununu yarım saat görmeye gelir mi o da kocasıyla gelip gidiyor . Bigün birak kocanı gel otur çay içelim çocukları sev ben ondan iş falan da istemiyorum biraz sahip çıksın yeter. Benim annem de geliyor sağolsun ama o da beni iyileşti zannediyor hiç nazlama huyu yok o yüzden ben hastaneden gelir gelmez her işi yapar oldumBizim oraların kadınları genelde kayınvalide olarak tam da anlattığın profildeler. Ben daha geliniyle canı gönülden isteyerek alakadar olanı duymadımhatta benim annem sağlığı yerindeyken kızlarına da öyleydi. Dışarıyı bahçe işlerini daha çok önemserdi ev işlerinden... Allah yardımcınız olsun.
Seninki daha betermis Allah yardımcın olsun canım sende yeri geldi mi söyle içimizde kalıp üzüntü olacağına bilsinler. Bizimki maddi konularda bonkördür hakkını yemiyim bişey istersen söyle yaparım ederim der de bende hayatta istemem. Eşinin tavrı nasıl?Bi tek bizde değilmiş herseyi ananemiz yaptı. Annem ameliyatlı diziyle hergün gelip yemeğimizi yaptı bebek odası aldı kurdu yerleştırdi temizledi kıyafetlerini aldı, kayınvalidem olacak kadın Bi içli köfte istedi canım yapıp göndermedi zaten gelmicekler Bi küçük altın bile almamış bide telefonda diyo ki kız tarafı bebek odasını yapar tabi. Sen naptın acaba Bi tane bez almadın, gelmedin Bi köfte yapıp yollamadın. Bundan sonra da giremez valla evime
Beklentide olmamak lazım kessinlikle canım benim annemde 5-6bsaatlik mesefede 35.ci haftamda geldiler bebeğe anakucağı dail kıyafetine kadar herşeyi aldı. Hamileyim diye bulaşık makinem bozulmuştu aldılar. Yemeği temizliği yapıyor bebeğime bile bakıyor hakkını nasıl öderim bilmiyorum.. Eşimin ailesi de baya uzakta eşim yıllık izni alıp ben 30.haftadayken gitmiştik bebek için hiçbişi takmadılar bile eve döndük bebek oldu sadece aradılar. Üstüne eşim bebeğimin adını Annesinin adını koydu yinede bişi olmaz diyorum hani zaten beklenti içinde değilim ama kessinlikle insanın kendi ailes ile kıyaslanamaz eş ailesi daha pasif kalıyor nedenseBi tek bizde değilmiş herseyi ananemiz yaptı. Annem ameliyatlı diziyle hergün gelip yemeğimizi yaptı bebek odası aldı kurdu yerleştırdi temizledi kıyafetlerini aldı, kayınvalidem olacak kadın Bi içli köfte istedi canım yapıp göndermedi zaten gelmicekler Bi küçük altın bile almamış bide telefonda diyo ki kız tarafı bebek odasını yapar tabi. Sen naptın acaba Bi tane bez almadın, gelmedin Bi köfte yapıp yollamadın. Bundan sonra da giremez valla evime
Masallahh ne kadar guzell darisi bize insallah Rabbim uzun ve saglikli omurler versinKızlar bende doğurdum çok şükür ☺
2 gibi geldim hastaneye 7 ye 10 kala geldi prensesim 2850 kg 48 cm doğdu.
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla büyüsün cnmKızlar bende doğurdum çok şükür ☺
2 gibi geldim hastaneye 7 ye 10 kala geldi prensesim 2850 kg 48 cm doğdu.
Senin tam kacinci hafta smdi 38+ ??Benim bugün hep böyle şuan da da kasılmış durumda bide başı mı bilmiyorum kasık kemiklerime baya baskı yapıyor hafif ağrı var ama bilmiyorum
Kiyamam op ayakklarini annesiKızlar nasıl gidiyor bebişlerinizle ya bizde Bugun sağlık ocağında 2.ci topuk kanını aldılar kızlar sarılığı artmış gibi dedi hemşireyarın kontrolü var yine mi kan alcaklar acaba zaten bugun çok canı acıdı çok ağladı of ya
O kadae bensin kiiii.. aynı sorular
39+0 yani 39 da bitti bakalm bu hafta son hafta mı yarın nst ye gidicemSenin tam kacinci hafta smdi 38+ ??
Zor olmus gerçekten kayinpederle . Benmde annem babam.ablam 5 yasında yegenim gelmek istiyor ama ben sadece annemi istiyorum o olayi cozmeye calsiiyorum daha 20.25 gun vsr doguma10 gün kayinvalide ve kayın aba vardı. Kayinvalededen Allah razı olsun da kayinbaba yüzünden yatak odasına tıkılıp kaldım her emzirmede keşke onu getirip geri dönseydi evine kalmasaydı bana ve diğer çocuğuma daha kötü oldu büyük olanla da ilgilenemedim sürekli odaya geçip emziriince annem de 1gun vaar 1 gün yok geliyor onun dışında iki çocukla yalnızım büyük çok kıskanıyor anlatamam kıskançlık seviyesini
bence bu hafta gelecek bebis hadi hayirlisi39+0 yani 39 da bitti bakalm bu hafta son hafta mı yarın nst ye gidicem
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallahhHerkese hayırlı kandiller. Allah dualarımızı kabul etsin. Çoğu doğum yaptı inş ben de normal istiyorum ama doktorumu değiştirdim o da sezeryan yapmak istiyor zaten zor bulmuşsun bebeği tüp bebekten sonra dedi. Aslında bir sıkıntı yok şu an pazartesi sezeryana almak istedi.38+4 olcam ozmn. Şu an düşünüyorum. Bu mübarek günde bana dua eder misiniz? Sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Bir de sezeryan yapanlar covid testini hangi gün yapıyorlar yani sezeryan gününde yapmazlar sanırım? Birkaç gün önce mi yapıyorlar?
Allah razı olsun inş. Herkes inş kavuşur bebeğine sağlıklaAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallahh
bence bu hafta gelecek bebis hadi hayirlisi
Eşim herseyi alıp satar ben sormam bile ona kredi kartı bende, ailen Bi çeyrek bile takmıyo dediğim zaman onların durumu kötü ben yapıyorum ya diyo ama benim ailem yapınca sanki yapmak zorunda. ailemin durumu iyiymiş onlara koymazmış mantığa bak. Annen fakirse iki sarma dolma köfte yapıp yollayabilir dimi, insan Bi kazak örer patik örer bari.Benim kayinvalidemin şöyle bişeyi var herkesin annesi kızına yapsın ben kayinvalidemden çektim gelinimi bunaltmam kafasında ama böyle de çok boş bırakıyor insan torununu yarım saat görmeye gelir mi o da kocasıyla gelip gidiyor . Bigün birak kocanı gel otur çay içelim çocukları sev ben ondan iş falan da istemiyorum biraz sahip çıksın yeter. Benim annem de geliyor sağolsun ama o da beni iyileşti zannediyor hiç nazlama huyu yok o yüzden ben hastaneden gelir gelmez her işi yapar oldumamin canım.
Seninki daha betermis Allah yardımcın olsun canım sende yeri geldi mi söyle içimizde kalıp üzüntü olacağına bilsinler. Bizimki maddi konularda bonkördür hakkını yemiyim bişey istersen söyle yaparım ederim der de bende hayatta istemem. Eşinin tavrı nasıl?
Aynı benim kayın aile, 10.torunu kayınvalidemin umrunda bile değil çocuk ama bizim ailemiz bişi yapmayınca laf oluyo sanki yapmak zorundalar. Allah size de sabırlar versin, valla ben eşimin tarafını almıcam eve avuçlarını yalarlar bundan sonra. Gecen diğer gelinin yanına gitmiş diyo ki kaç kilo içli köfte yaptım bunlara, e ben hamileyim söyleme bari yapmıyon bana. İnsanın ne varsa Kendi annesinde varBeklentide olmamak lazım kessinlikle canım benim annemde 5-6bsaatlik mesefede 35.ci haftamda geldiler bebeğe anakucağı dail kıyafetine kadar herşeyi aldı. Hamileyim diye bulaşık makinem bozulmuştu aldılar. Yemeği temizliği yapıyor bebeğime bile bakıyor hakkını nasıl öderim bilmiyorum.. Eşimin ailesi de baya uzakta eşim yıllık izni alıp ben 30.haftadayken gitmiştik bebek için hiçbişi takmadılar bile eve döndük bebek oldu sadece aradılar. Üstüne eşim bebeğimin adını Annesinin adını koydu yinede bişi olmaz diyorum hani zaten beklenti içinde değilim ama kessinlikle insanın kendi ailes ile kıyaslanamaz eş ailesi daha pasif kalıyor nedense
Canım annemde de var, küveti ılık suyla doldurur içine oturur Bi dene istersen. Sonra da doktora gidersinMerhabalar bikac kez yazdim ama arada kaynadı benim hemoroidler cok kotu durumda ve kanamayada basladilar onerisi ilan varmi hastaneye gitsem yardımcı olurlarmi
En kötüsü de eşinden beklediğin desteği görememek oluyor. Dediğin gibi herkes kendi yapabildiğini yapıcak takı olmazsa elinden ne geliyosa onu yapması gerekir ama ilk önce insanın bişey yapmak istemesi lazım yarım ağız demekle olmuyor. Allah yardımcımız olsun eşimle anlasamadigim tek konu bu o da ailesine laf dedirttirmiyor ama benim annemin herşeyini eleştirir artik bende susturuyorumEşim herseyi alıp satar ben sormam bile ona kredi kartı bende, ailen Bi çeyrek bile takmıyo dediğim zaman onların durumu kötü ben yapıyorum ya diyo ama benim ailem yapınca sanki yapmak zorunda. ailemin durumu iyiymiş onlara koymazmış mantığa bak. Annen fakirse iki sarma dolma köfte yapıp yollayabilir dimi, insan Bi kazak örer patik örer bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?