İnşallah düzelir canım ya emiyor ama beşiğe koyunca uyanıyor 7/24 kucakta uyuyor bu da normal mi acabaAynılarını ilk kızımda yaşamıştım cnm oyuzden hiiiiic can sıkmaya değmez gazdan dolayı durmuyordur hastanedeydim 3.500 du benim kız 3 saatte bir kendi sütun hariç 30 cc verin diyordu çocuk Dr u biz hep saat tuttuk sarılık falan olmasın diye verdik sütün damarların genişledikçe daha da artacak bazılarının hemen geliyor vücutla alakalı o yüzden sıkma canını emiyor ya ona bak sen çoğalacak merak etme eşin gerekirse mama versin sen dinlen o arada ark demiş her 15 CC de gaz çıkarın demiş hemşire biz de öyle yapıyoruz sütün yetene kadar böyle sonra gitgide azaltirsin
Valla çok gördüm diyemem ama vermediğimde daha fazla ağlıyoGaz damlasının faydasını gördün mü cnm bn hiç görmedim versem de aynı vermesem de
Oh be bu sefer kan almadılar.. Doktor Sarılığı eskisine nazaran geçmiş annesi iyileştirmiş onu dedi nasıl sevindim anlatamam.. Zaten mememden kopmuyor sürekli süt emmek istiyor maşallah :) sağlık ocağı da 1 ay sonra aşı var dedi aramıştı da dün ama hastanedeydim açamadımKiyamam op ayakklarini annesiBnm ki daha karnimda insallah sariligi gecer minigin .. saglik ocagi kacinci gun kan aliyor
Dün detaylı bir muayene sürecinden geçtim malesef 2. Derece yüz felci gecirmisim. Kortizon içerikli prednol tedavisi başlandı. Gebelikte şeker problemi yaşayanlarda ve zor geçen normal doğumlarda görülebilen bir durummuş. İlaç kullanılmadığı takdirde ilerleme söz konusu olacağından mecbur dün başladık. Sabah ilacı aldıktan sonra 5 saat emzirme yapmıyorum sahip dokuyorum mama veriyorum o arada. 5. Saatin sonunda emzirecegim. Ama gel gör ki şeker sorunum hala devam ediyor ve bu ilaç şekeri yükselten bir etkiye sahipmiş yine çok sıkı bir diyet yapacağım 15 gün. Diyet olduğu için sutumde bugün azaldı. İnşaallah 15 gün sonunda düzelmiş olur yüzüm.inşallah korktuğun gibi değildir, haberdar et lütfen
Diğer arkadasta sormuş sağolsun detaylı yazdım. İyiki gitmişim doktora çok sağol canimGeçmiş olsun canım ihmal etme bir gözük doktora sonucuda haber ver iyidir inşallah
Dün gittim İyiki gitmişim. 2. Derece yüz felci gecirmisim. Tedavi süreci başladı inşaallah şifa bulurumCanım geçmiş olsun, arkadasimin eşi hamileyken degisik bir rahatsızlığı olmuştu aynı bu dediğin yüzündeki rahatsızlık gibi. Bağışıklık sistemi düşünce oluyormuş. Tedavi olmuştu, sen de doktora git ihmal etme sakın.
Kucağa alışmıştir diycem de daha çok küçük benim kız genelde emip uyuyup uyaniyosa aç olduğu için oluyor ağzı meme arıyor muİnşallah düzelir canım ya emiyor ama beşiğe koyunca uyanıyor 7/24 kucakta uyuyor bu da normal mi acaba
Anladım cnm bnm kızda öyle dün çok huysuzdu verdim bakalım bugün nasıl gecicekValla çok gördüm diyemem ama vermediğimde daha fazla ağlıyo
Çok şükür bi şekilde geçiyo sağlıklı olsunlarda :) bebekle uğraşmak gene kolayda insanların çenesi zor :) mama ver meme ver aç bu ağrısı var fitil ver diyenlerle uğraşmak daha zor herkes herşeye karışıyoAnladım cnm bnm kızda öyle dün çok huysuzdu verdim bakalım bugün nasıl geciceköyle böyle geçiyor günler şükür
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinDün gittim İyiki gitmişim. 2. Derece yüz felci gecirmisim. Tedavi süreci başladı inşaallah şifa bulurum
Arada yalanıyo valla şaşırdım kuzum ya ağzı pamukçuk totosu azıcık pişik olmuş ne yapacağımı şaşırdımKucağa alışmıştir diycem de daha çok küçük benim kız genelde emip uyuyup uyaniyosa aç olduğu için oluyor ağzı meme arıyor mu
Vuhuu maşallah yaaBana da bir bebiş yazıver bacıııım 18.02de aldım aşkımı kollarıma, iyiki normal denemedim 4500 kg doğdu sıpam maşallah
Ben gece asla gazını çıkaramıyorum. Dakikalarca sırtına vuruyorum sonra içim sızlıyor bu kadar uzun vurunca acır diye. Yok yani çıkmıyorBizde de var canım aynı dert bir 7 günlükken Dr 3 saatte bir senin sutunle beraber 95 CC. Olcak demişti şu an senin bebek 16 günlük senin sütun hariç 60 CC yi rahat içer süt vücutla alakalı ilk çocuğumda ben de arttırmak için her şey i yaptım ama senin ilk bebek damarlarının açılması zaman alır o yüzden stres yapma mama ile destekle ben gece yatmadan 60 CC verdim ondan önce de sürekli emzirdim tabi gazını da çıkardık uyudu bı kaç saat mutlaka gazını çıkar çıkarmadan yatirma
Geçmedi benim 20 günü aştıkGöbeğinizde hamilelikte oluşan çizgi geçti mi hala duruyo rengi bile açılmadı
Canım pamukçuk için doktorlar da koca karı tarifleri de karbonatı suyla hafif silmeyi öneriyor. Pişirmeğe bebekte olur benimki de pişir makat çıkışında kırmızı kabarıklık var hatta geçmiyor acaba alerji belirtisi mi diye şüphe ediyorum.Arada yalanıyo valla şaşırdım kuzum ya ağzı pamukçuk totosu azıcık pişik olmuş ne yapacağımı şaşırdım
Kanadı canım iki gün. K vit iğne yapılınca kesildi. Kanama aktif değilse telaşe etme. Pazartesiye kadar devam ederse götürürsün.insanbuL canim senin bebeğin göbeği kanamış miydi ya benim kızın göbeği kaynamış azıcık zibininda kurumuş kan vardı çok az ama pzt kontrole götürcem sağlık ocağına çocuk Dr una da gitsem mi acaba
Canım sen stres olma nolur. Gaz olunca bebek emmeye yükleniyor rahatlamak için. Senin söylediğin belirtilere göre sütün var o yüzden yetmiyor diye düşünme. 3.aya kadar azalacak gazı da merak etme. Biraz sabret. Gaz damlası aldın mı? Göbeğine masaj yapabilirsin. gün içerisinde yüz üstü yatır sırtına pıt pıt vur. Bezini aç ayaklarını göbek hizasında birleştir o zaman hem gaz çıkarıyor hem gaita yapıyor rahatlıyor. Bunun tecrübeyle hiç alakası yok emin ol bazı bebekler biraz zorluyor anneyi. Genelde ilk bebekler böyle oluyor. Benim büyük oğlum gibi. Hiç uyumuyor mu peki?Girer dimi kuzum ya valla çok dert ediyorum kendime sütüm yok bebeğe bakamıyorum yetemiyorum düzene giremeyecek diye. Benim gibi olanlar ya da tecrübeliler akıl versin valla çok ihtiyacım var
Mustela var bende henüz faydasını göremedim ya da bizdeki pişik değil bilemedim. Makatta canlı kırmızı kabarık benekler var başka yerinde yok. Geçiremedim kaç gündür.Kızlar pişik kremi ne kullanıyorsunuz eşim hamazinc almış ama geçirmiyor sanki o da yıkıyorum poposunu bazen ona rağmen
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah atlatırsınız sağlıklaDün detaylı bir muayene sürecinden geçtim malesef 2. Derece yüz felci gecirmisim. Kortizon içerikli prednol tedavisi başlandı. Gebelikte şeker problemi yaşayanlarda ve zor geçen normal doğumlarda görülebilen bir durummuş. İlaç kullanılmadığı takdirde ilerleme söz konusu olacağından mecbur dün başladık. Sabah ilacı aldıktan sonra 5 saat emzirme yapmıyorum sahip dokuyorum mama veriyorum o arada. 5. Saatin sonunda emzirecegim. Ama gel gör ki şeker sorunum hala devam ediyor ve bu ilaç şekeri yükselten bir etkiye sahipmiş yine çok sıkı bir diyet yapacağım 15 gün. Diyet olduğu için sutumde bugün azaldı. İnşaallah 15 gün sonunda düzelmiş olur yüzüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?