2021 Şubat Anneleri

Çok sağol canım benim sana da hayırlı olsun inşallah güzel bir ömürleri paylaşımları kardeşlikleri olsun hepsinin♡

Kızım 2.5 yaşında, dr bize en az 2 saat birlikte vakit geçirsinler dedi. Severken yaptığı hareketlere tepki vermemeye, dikkatini dağıtmaya çalışıyorum yeterli mi değil cidden... Kardeşe değil de bize karşı tepkili hareketleri var. Zaten zor inatçıydı daha beter oldu bu ara Picasso gibi evin bütün duvarlarını kapılarını boyuyor kalemlerle beni kızdırmak için

Ya evet insallah canim okullar baslayinca rahatlarim sanki, esimin kendine bile faydasi yok 4.cocugum da o diyebilirim Hayirli saglikli buyusunler insallah ama cok zormus

Aslında kıskançlık konusuna hazırdım ama bizdeki durum dönüştü. Besigine atlama vurmak isteme vs o nedenle tedirginlik çok. Bakalım zamanla daha iyi şeylere evrilir inşallah:) ilgi çekmek için bakalım neler yapacaklar evlatlar:) ben de şu silinebilir kalemlerden almak istiyorum ama şu ara masraf o kadar çok ki fırsat gelmedi henüz

Mrb kızlar bsy soracağım doğumda cinsiyeti farklı çıkan bı arkadaş varmış sanırım merak ettim de ne söylenmişti ne oldu acaba

Benimde büyükler 8.5 ve 6 yaş. Ama çoook fazla ilgilerini çekiyor. Her şeyini yapmak istiyorlar. Hem yardımcı hem de elimi ayağıma dolaştırıyorlar Ben asıl okullar açılıncayı düşünüyorum, ben götürüp getiriyordum okula.
Arası yakın çocuklarda anne psikolojisi çok önemli arkadaşlar; anne kafa olarak rahatsa ikisini de gayet güzel idare eder. Büyüğün ilgi çekme çabalarını tolere eder. Hatta sorumluluklar vererek onun için vakit geçirme zamanı da oluşturabilir. Ama anne yorgunsa, uykusuzsa, hastaysa, kaygılıysa maalesef büyükler biraz ihmal ediliyor. Küçük bi şekilde kendine baktırıyor.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Normal doğum yapanlar. Ben yarın kontrole gidicem alttan muayene mi ediyor doktor nasıl oluyor kontrol?

Demek yanlış hatırlamışım Bizim 2 yaş sendromu başladı gibi baya huzursuz hep yakında birilerini istiyor, istediği olmayınca sinirleniyor valla çok zorlanıyorum. Ben hiç dikkat etmedim hep kucakladım ara ara benimde ameliyat yerimde kan oluyor doktorum bakmıştı bişey yok demişti arada oluyor aslında dikkat etmek lazım:/

Spinalde oluyor demişlerdi demekki fark etmiyor ben nefez aldıkça bıcak saplanırdı
Bende öyle uzanma gerekiyor yoksa geçmiyor

Sağol canım sanada kolay gelsin Öyle daha bir dinginlik geliyor insana herşeye alışıyoruz Allahım yardım etsin hepimize sağlık olsun da gerisi oluyor

Canım gecmia olsun Dr bana Kortos kremi önermişti hamileliğimde aldım bnde ama hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…