- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
Normal hatta daha iyi. Benim ilk çocuğumun 14 günde düşmüştü. Çok güzel kuruyup düştü hiç sıkıntı yaşamadık. Şimdi kızımın 5. Gün düştü ama kanadı hala leke geliyor 21 günlük oldu henüz banyo yaptıramadık maalesef8 gün oldu doğum yapalı göbeği hala düşmedi oğlumun hiç yıkamadım da normal mi hala düşmemiş olması
Ben 2 şubat doğumluyum herşeye ağlarım gözümde hazır bekler yaşlar. Mutlu olsam mutsuz olsam hiçbir hissim yokken bile ağlarım. Çok duygusalım bence kovalarda duygusalKızlar sizin bebişler hep kova oldu, benim kız kendini zorla balık burcu yaptı ya, çok duygusal olcak şimdi
Aynı düşüncedeyim ağladım bugün büyük çocuğumla hiç ilgilenemiyorum şu saat oldu yavrum aç. İnş çabucak geçer şu günlerGerçekten annen yok kimsen yok.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bugunler geçici Rabbim herkesin yardımcısı olsun annelik zor ama mükâfatı da bı o kadar fazla o yüzden sabır ins.. Allah eslerimze akıl fikir versin de bizi anlasınlar özellikle benimkineamin
BEbeğime kucağıma alınca düşürücem zannederdim allahten bu doğumum öyle olmadı, aminnAyy aynısı ya nefes alamıyordum ağlamıştım hatta ölecem ben heralde diyeAllahım kimsenin başına vermesin
Hay Allah kızımın da azcık kan gelmiş kurumuş normal diye düşündüm bendeNormal hatta daha iyi. Benim ilk çocuğumun 14 günde düşmüştü. Çok güzel kuruyup düştü hiç sıkıntı yaşamadık. Şimdi kızımın 5. Gün düştü ama kanadı hala leke geliyor 21 günlük oldu henüz banyo yaptıramadık maalesef
Kesinlikle kovalarda çok duygusal oğlum 19 Şubat ben kova diye biliyordum ama nette balık yazıyor bir dumur oldum ama kovalarin erkekleri de çok ukala heralde oğlum azcik balıktan azıcık okvadan alıp değişik bir tip olcek... Bu arada bende kovayim ve herşeyi kafaya takar ağlarım sanki bir yengecinBen 2 şubat doğumluyum herşeye ağlarım gözümde hazır bekler yaşlar. Mutlu olsam mutsuz olsam hiçbir hissim yokken bile ağlarım. Çok duygusalım bence kovalarda duygusal
Amin benim öküze de inş, canını sıkma hiç bebişinle mutlu olGerçekten annen yok kimsen yok.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bugunler geçici Rabbim herkesin yardımcısı olsun annelik zor ama mükâfatı da bı o kadar fazla o yüzden sabır ins.. Allah eslerimze akıl fikir versin de bizi anlasınlar özellikle benimkineamin
İyi bari bende ağlak olacak diye üzülüyordum kova da olsa farketmicekmiş demekkiBen 2 şubat doğumluyum herşeye ağlarım gözümde hazır bekler yaşlar. Mutlu olsam mutsuz olsam hiçbir hissim yokken bile ağlarım. Çok duygusalım bence kovalarda duygusal
Ben de başağım hafif Bi alıklık varKesinlikle kovalarda çok duygusal oğlum 19 Şubat ben kova diye biliyordum ama nette balık yazıyor bir dumur oldum ama kovalarin erkekleri de çok ukala heralde oğlum azcik balıktan azıcık okvadan alıp değişik bir tip olcek... Bu arada bende kovayim ve herşeyi kafaya takar ağlarım sanki bir yengecinbu arada kızım oğlum yükselen yengeç
Hahaah kızım başak .... Ya aslında burclarda bir yere yetiştirilme, kültür falan çok etkiliBen de başağım hafif Bi alıklık var
Tabi kansızlıkta etkili. Ben de solist vitamin kullanıyorum diye kan ilacını bıraktım pertim başlasam mı ne?Hahaah kızım başak .... Ya aslında burclarda bir yere yetiştirilme, kültür falan çok etkili
KiZlar benim bugün 3. Gün ve hüznüm var ağlamak istiyorum büyük kızım kiskanclik tavırlarına girince çok üzülüyorum. Ne yapmalı bilmem... Sanki çok gucsuzum 12den 9 birime düşmüş kanım etkisi varmıdır?
Gözün aydın olsun kavuşmuşsunuz, burnunu temizle bol bol canım bizimde abiden geçti burun temizliyoruz bol bol ateş yoksa endişe etmiİyi akşamlar kızlar nasılsınız bebisler nasıl biz yoğun bakımdan çıktık yarın kontrolümüz var orada biraz üşütmüş galiba grip gibi sağlık olsun sizler nasılsınız
Aynen öyle elinden tutan yok tutan olsa laf söz mimikler geçecek bu günler ins Rabbim yardımcımiz olsun cnmAynı düşüncedeyim ağladım bugün büyük çocuğumla hiç ilgilenemiyorum şu saat oldu yavrum aç. İnş çabucak geçer şu günler
Burnu nasıl temizliyorsunuz kizlarGözün aydın olsun kavuşmuşsunuz, burnunu temizle bol bol canım bizimde abiden geçti burun temizliyoruz bol bol ateş yoksa endişe etmi
Hepimiz mutlu olalım inşallah yavrularımızla güçlü olmaya devamAmin benim öküze de inş, canını sıkma hiç bebişinle mutlu ol
Benim oğlumun göbeği 10. günde düştü canım8 gün oldu doğum yapalı göbeği hala düşmedi oğlumun hiç yıkamadım da normal mi hala düşmemiş olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?