2021 Şubat Anneleri

8 gün oldu doğum yapalı göbeği hala düşmedi oğlumun hiç yıkamadım da normal mi hala düşmemiş olması
Normal hatta daha iyi. Benim ilk çocuğumun 14 günde düşmüştü. Çok güzel kuruyup düştü hiç sıkıntı yaşamadık. Şimdi kızımın 5. Gün düştü ama kanadı hala leke geliyor 21 günlük oldu henüz banyo yaptıramadık maalesef

Gerçekten annen yok kimsen yok.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bugunler geçici Rabbim herkesin yardımcısı olsun annelik zor ama mükâfatı da bı o kadar fazla o yüzden sabır ins.. Allah eslerimze akıl fikir versin de bizi anlasınlar özellikle benimkineamin

Kızlar sizin bebişler hep kova oldu, benim kız kendini zorla balık burcu yaptı ya, çok duygusal olcak şimdi
Ben 2 şubat doğumluyum herşeye ağlarım gözümde hazır bekler yaşlar. Mutlu olsam mutsuz olsam hiçbir hissim yokken bile ağlarım. Çok duygusalım bence kovalarda duygusal

Aynı düşüncedeyim ağladım bugün büyük çocuğumla hiç ilgilenemiyorum şu saat oldu yavrum aç. İnş çabucak geçer şu günler

Ahh ahh benimde 4 buçuk yaşında bi oglum var 1 haftadır ,oğluma yetemiyorumm duygusu beni mahfediyo , mecburen sürekli bebekle ilgileniyorum , çocuğun yemeğini bile unuttuğum oldu çok zor gerçekten

Hay Allah kızımın da azcık kan gelmiş kurumuş normal diye düşündüm bende

Ben 2 şubat doğumluyum herşeye ağlarım gözümde hazır bekler yaşlar. Mutlu olsam mutsuz olsam hiçbir hissim yokken bile ağlarım. Çok duygusalım bence kovalarda duygusal
Kesinlikle kovalarda çok duygusal oğlum 19 Şubat ben kova diye biliyordum ama nette balık yazıyor bir dumur oldum ama kovalarin erkekleri de çok ukala heralde oğlum azcik balıktan azıcık okvadan alıp değişik bir tip olcek... Bu arada bende kovayim ve herşeyi kafaya takar ağlarım sanki bir yengecin bu arada kızım oğlum yükselen yengeç

Amin benim öküze de inş, canını sıkma hiç bebişinle mutlu ol

İyi bari bende ağlak olacak diye üzülüyordum kova da olsa farketmicekmiş demekki babası gibi akrep olmadı en azından buna da şükür

Ben de başağım hafif Bi alıklık var

Ben de başağım hafif Bi alıklık var
Hahaah kızım başak .... Ya aslında burclarda bir yere yetiştirilme, kültür falan çok etkili

KiZlar benim bugün 3. Gün ve hüznüm var ağlamak istiyorum büyük kızım kiskanclik tavırlarına girince çok üzülüyorum. Ne yapmalı bilmem... Sanki çok gucsuzum 12den 9 birime düşmüş kanım etkisi varmıdır?

Tabi kansızlıkta etkili. Ben de solist vitamin kullanıyorum diye kan ilacını bıraktım pertim başlasam mı ne?
Kendimi bitik hissediyorum bugün. 21. Günümüz bugün böyle oldum ya. İnş sabaha kalmaz bu halim. Çocuğun dersi var yarın diğeri zaten bana muhtaç eşim çok yoğun çalışıyor neyse ki akşam yemek alıp geldi şimdi oğlanla oynuyor kızı da ayağında sallıyor ben de uzandım.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bebisler nasıl biz yoğun bakımdan çıktık yarın kontrolümüz var orada biraz üşütmüş galiba grip gibi sağlık olsun sizler nasılsınız
Gözün aydın olsun kavuşmuşsunuz, burnunu temizle bol bol canım bizimde abiden geçti burun temizliyoruz bol bol ateş yoksa endişe etmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…